NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 319 μηνύματα.

22-12-24

01:41
Από εχθές το λάπτοπ παρουσιάζει το πρόβλημα της εικόνας, η οθόνη καμία φορά δεν ανταποκρίνεται και μετά από προσπάθειες το ανοίγω και η εικόνα γίνεται (όπως στην φωτογραφία) έπειτα από λίγα λεπτά χρήσης.
Δοκίμασα το reset gpu των windows (με τν συνδυασμό πλήκτρων) αλλά δεν βοήθησε
Γνωρίζει κάποιος τρόπο επίλυσης? Καμία φορά στο άνοιξε κλείσε με εμφάνιση κάποιες επιλογές όπως απενεργοποίηση, επιλογή για προχωρημένους και μερικά ακόμα αλλά δεν έχω ιδέα τι να κάνω
Διάβασα ότι για να φτιαχτεί πρέπει να χάσω όλα τα αρχεία που υπάρχουν μέσα , ισχύει ?
Γνωρίζει κάποιος τρόπο επίλυσης? Καμία φορά στο άνοιξε κλείσε με εμφάνιση κάποιες επιλογές όπως απενεργοποίηση, επιλογή για προχωρημένους και μερικά ακόμα αλλά δεν έχω ιδέα τι να κάνω
Διάβασα ότι για να φτιαχτεί πρέπει να χάσω όλα τα αρχεία που υπάρχουν μέσα , ισχύει ?
Συνημμένα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

22-12-24

01:45
Παραδίδει πνεύμα η GPU, το είχα σε μια 8800GT σε σταθερό το 2014.Από εχθές το λάπτοπ παρουσιάζει το πρόβλημα της εικόνας, η οθόνη καμία φορά δεν ανταποκρίνεται και μετά από προσπάθειες το ανοίγω και η εικόνα γίνεται (όπως στην φωτογραφία) έπειτα από λίγα λεπτά χρήσης.
Ξηλώνεις δίσκο, παίρνεις απο το Πλαίσιο ανταπτορα Sata ή ότι ειναι ο εσωτερικός, σε USB, τον κοτσάρεις εξωτερικά σε άλλο πισί, τραβας τα αρχεία σου σε backup, παίρνεις νεο υπολογιστή.
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 319 μηνύματα.

22-12-24

01:54
Σοβαρά ;; Το λάπτοπ της μικρής είναι στον 6-7ο χρόνο και αυτό στον 4ο τα έφτυσε , κ το αστείο είναι δεν είχα θέματα, δεν κολλούσε καθόλου, 1-2 ελαφριά games που σήκωνε έπαιζα ανά διαστήματα και αυτά σε εντελώς χαμηλά γραφικά , η μόνη χρήση ήταν κυρίως για την σχολήΠαραδίδει πνεύμα η GPU, το είχα σε μια 8800GT σε σταθερό το 2014.
Ξηλώνεις δίσκο, παίρνεις απο το Πλαίσιο ανταπτορα Sata ή ότι ειναι ο εσωτερικός, σε USB, τον κοτσάρεις εξωτερικά σε άλλο πισί, τραβας τα αρχεία σου σε backup, παίρνεις νεο υπολογιστή.
Επειδή είμαι ασχέτως, θα συνδέσω τον δίσκο με άλλο pc / λάπτοπ με usb κ θα μπορέσω να περάσω τα αρχεία σε κάποιο στικακι αυτό εννοείς?
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

22-12-24

01:58
Δεν έχει να κάνει, κάποτε που είχα μια series 6 της Nvidia πίσω στο 2006 και μια 390Ατι το 2014, έβγαλαν artifacts απο την πρώτη μέρα. Η μεν 6000 γραμμές, η δε Radeon 390 κοκκάλωνε το σύστημα όταν έτρεχε το Furmark για λίγη ώρα και πορτοκάλιζε την οθόνη.Σοβαρά ;; Το λάπτοπ της μικρής είναι στον 6-7ο χρόνο και αυτό στον 4ο τα έφτυσε , κ το αστείο είναι δεν είχα θέματα, δεν κολλούσε καθόλου, 1-2 ελαφριά games που σήκωνε έπαιζα ανά διαστήματα και αυτά σε εντελώς χαμηλά γραφικά , η μόνη χρήση ήταν κυρίως για την σχολή
Ποτέ δεν ξερεις πότε θα στην κάνει και γιατί. Πχ στα 4 χρόνια μπορει να χει ξεραθεί η πάστα ανάμεσα στην GPU και την ψύκτρα, να χει κανει κενά άρα να μη διώχνει θερμότητα καλά, ή να χει κλαταρει ο ανεμιστηρας και να στην δώσει στο χέρι.
Ναι, θα πας σε καποιον που ξερει, θα κανει αυτο να στα περασει τα αρχεια σε εναν αλλο δισκο ιδιας χωρητικότητας και μετα κανε οτι πείραμα θελεις με αυτη τη GPU και αυτο το λαπτοπ. Αυτο που θελω να σου πω ειναι πως "ζημια στην GPU" δεν σημαινει "χάνεις τα αρχεία σου" υποχρεωτικά.Επειδή είμαι ασχέτως, θα συνδέσω τον δίσκο με άλλο pc / λάπτοπ με usb κ θα μπορέσω να περάσω τα αρχεία σε κάποιο στικακι αυτό εννοείς?
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

22-12-24

03:33
Σαν πρώτο βήμα θα έλεγα να δεις αν είναι θέμα της οθόνης ή της κάρτας γραφικών. Δοκίμασε να συνδέσεις με hdmi σε εξωτερικό μονιτορ δεύτερη οθόνη. Αν κάνει και εκεί τα ίδια τότε είναι κάρτα γραφικών, αν όχι τότε είναι η οθόνη του λαπτοπ.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

31-12-24

19:27
Αν το laptop έχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών υπάρχει πιθανότητα να την καταργήσεις και να χρησιμοποιείς την ενσωματωμένη του επεξεργαστή από τα windows.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

31-12-24

21:23
Ναι όντως, πρέπει να δεις τον συνδυασμό των καρτών γραφικών που έχει το λαπτοπ σου επίσης, ειδικά αν έχει dedicated κάρτα γραφικών επιπρόσθετη της εσωτερικής, πχ nvidia, και αν σε επηρεάζουν οι ρυθμίσεις ενέργειας (πχ εξοικονόμηση)
Πχ σε εμένα στο lenovo έχω τις εξης επιλογες
Πχ σε εμένα στο lenovo έχω τις εξης επιλογες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...