iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το πρόβλημα προκλήθηκε από την εταιρία και δεν είχε καμία σχέση με το e-steki, ωστόσο σας ζητούμε την κατανόηση σας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Άπειρα respect.Ωστόσο από προσωπικά backups που υπήρχαν καταφέραμε να διασώσουμε όλα τα μηνύματα/thread/μέλη και διάφορα άλλα δεδομένα που βρίσκονται στην database.

Καλή συνέχεια να 'χουμε.

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Niyia
Διάσημο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Κάτι ενδιάμεσο, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα μπορούσαν να προβλέψουν το πρόβλημα επειδή ακόμη και στα δικά μου logs έβλεπα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά εκείνη την ήμερα. Επίσης όφειλαν να κάνουν πιο συχνό backup, εγώ για να κάνω backup αναγκαστικά κλείνω το forum* ενώ αυτοί αλλάζουν τα αυτοματοποιημένα προγράμματα.Τελικά είναι θέμα αξιοπιστίας της εταιρείας που υποστηρίζει το e-steki ή ήταν πέρα κι από τις δικές τους δυνατότητες;![]()
Επίσης παρόλο που ήταν δικό τους λάθος, στην αποκατάσταση του προβλήματος με βοήθησαν ελάχιστα και με πολύ αργό ρυθμό.
Μπορεί να ήταν ένα ατυχές συμβάν αλλά ο καλός καπετάνιος στα δύσκολα φαίνεται!
Μην ανησυχείτε, ήδη έχουμε προγραμματίσει την αλλαγή server

*Σε λίγα λεπτά θα ξανά κλείσω το forum για backup. Μην ανησυχείτε 5-10 λεπτά θα είναι down (done)
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Περαστικααααα μας.
AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλή επάνοδο λοιπόν!
Virtuosofriend
Νεοφερμένο μέλος

Εαν έχετε Shell access στον server μπορώ να σου δώσω ένα sh script για να κάνετε backup την database instantly και ότι ώρα θέλετε και όσο συχνά θέλετε. Ρίξε μου ένα PM εαν θέλεις να το δεις. Το χρησιμοποιώ και στα δικά μου τα site και μπορώ να πω οτι μου έχει σώσει τον κ... κάμποσες φορές.Κάτι ενδιάμεσο, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα μπορούσαν να προβλέψουν το πρόβλημα επειδή ακόμη και στα δικά μου logs έβλεπα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά εκείνη την ήμερα. Επίσης όφειλαν να κάνουν πιο συχνό backup, εγώ για να κάνω backup αναγκαστικά κλείνω το forum* ενώ αυτοί αλλάζουν τα αυτοματοποιημένα προγράμματα.
Επίσης παρόλο που ήταν δικό τους λάθος, στην αποκατάσταση του προβλήματος με βοήθησαν ελάχιστα και με πολύ αργό ρυθμό.
Μπορεί να ήταν ένα ατυχές συμβάν αλλά ο καλός καπετάνιος στα δύσκολα φαίνεται!
Μην ανησυχείτε, ήδη έχουμε προγραμματίσει την αλλαγή serverτο e-steki θα πετάει ακόμη πιο ψηλά για πολύ ακόμη
*Σε λίγα λεπτά θα ξανά κλείσω το forum για backup. Μην ανησυχείτε 5-10 λεπτά θα είναι down (done)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.