vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Οι Ανεξάρτητοι θα βγουν πρώτο κόμμα θα το δείτε.
μπαα συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα γίνει και θα τραβάμε όλοι τα βυζιά μας κλασικά. Λίγο τα περήφανα γηρατειά λίγο η νωθεία που θα πέσει δε θέλει πολύ.
Κι εσύ πριν 1-2 μήνες αυτόν υποστήριζες. νταξ τουλάχιστον αυτός δε φοβάται να μιλήσει για ιδιοτικοποιήσεις. Όπως το κόβω δεν έχει και κανένα λόγο να φοβάται άλλωστε.Από το πρόγραμμα του Καμμένου:
Προσέλκυση ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όχι μόνο πανεπιστημίων
αλλά και πρωτοβαθμίων & δευτεροβαθμίων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και όχι
μόνο με την μορφή των μη κρατικών μη κερδοσκοπικών, αλλά με πλήρη
απελευθέρωση της ιδιωτικής παιδείας (αναθεώρηση άρθρου 16
Συντάγματος).
Ρε αυτόν θα ψηφίσετε? ΑΥΤΟΝ? Όταν καταστραφεί ότι δωρεάν βοηθούσε τον απλό πολίτη να θυμάστε ότι ήσασταν συνένοχοι.
Το κομμάτι είναι από την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ – 1η Δημόσια Διαβούλευση σελ 36.
Φαντάζομαι ότι τους ψηφοφόρους τους.....έδιωξαν οι "μαλακίες" που λέει. Αυτές περιμένω να διαβάσω!!!
Υπάρχει ειδικό θέμα αφιερωμένο στις μαλακίες του ΚΚΕ θα χεις να διαβάζεις μέχρι αύριο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Κι εσύ πριν 1-2 μήνες αυτόν υποστήριζες. νταξ τουλάχιστον αυτός δε φοβάται να μιλήσει για ιδιοτικοποιήσεις. Όπως το κόβω δεν έχει και κανένα λόγο να φοβάται άλλωστε.
Τον υποστήριζα πριν βγει το πρόγραμμα του και πριν βγει και πει ξεκάθαρα ότι θέλει να παραμείνει στην Ευρωζώνη, γιατί λίγο πριν στραβά κουτσά τα έλεγε. Αναρωτιέμαι έστω το 20% αυτών που θα τον ψηφίσουν, ξέρουν το πρόγραμμα του ή θα έχουμε μια νέα ΝΔ με φανατικούς οπαδούς-πρόβατα που πιάνονται κορόιδα μόνο από τις ομιλίες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Τον υποστήριζα πριν βγει το πρόγραμμα του και πριν βγει και πει ξεκάθαρα ότι θέλει να παραμείνει στην Ευρωζώνη, γιατί λίγο πριν στραβά κουτσά τα έλεγε. Αναρωτιέμαι έστω το 20% αυτών που θα τον ψηφίσουν, ξέρουν το πρόγραμμα του ή θα έχουμε μια νέα ΝΔ με φανατικούς οπαδούς-πρόβατα που πιάνονται κορόιδα μόνο από τις ομιλίες?
δε νομιζω κανεις νεαρός ψωφοφόρος από τα μεγαλοκόμματα να τρέφει αφταπάτες.
θα το ρίξουν με την υπόσχεση ότι θα μπούν άνετα στο ταμείο ανεργίας.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αλβανους συμαθητες εχουμε ηδη, πρωσωπικα δεν εχω πακιστανους γειτονες, εχω ομως αφρικανους και συναδελφους εχω γερμανους και αλβανους.
επισης εχω ακουσει (δεν εχω βρεθει μπροστα να το δω ομως ποτε) για πολες συμπλοκες μεταξυ "αναρχικων" και φασιστων.
Οποτε τι παραπανω θες εσυ;
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Μπορεῖς κάλλιστα νὰ ἐπισκεφθῇς τὴν πλ. Κουμουνδούρου πρὸς τὸ βράδυ καὶ μὲ λίγα χρήματα νὰ νιώσῃς ὅσο καλύτερα γίνεται τί ἐστὶ Πακιστανὸς ἀπὸ πρῶτο χέρι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Μαζί με τους φασίστες μπορούν να φάνε κλωτσιές και οι κάθε λογής αναρχομπάχαλοι μπατσόφιλοι αριστερόμπες της κακιάς ώρας που ενεργούν ως η ακροδεξιά των μειονοτήτων εντός της Ελλάδας;
Άλλο το "θέλω ΚΑΙ Έλληνες ΚΑΙ Αλβανούς ΚΑΙ Πακιστανούς συμμαθητές" και άλλο το "Θέλω Αλβανούς και Πακιστανούς" σκέτο. Άμα θελετε μόνο Αλβανούς γιατί κάθεστε στην Ελλάδα; Πρώτο εισιτήριο για Τίρανα και είστε οκ.
Κι εγώ που νόμιζα ότι ο αγώνας ενάντια στην καταπίεση δεν έχει χρώμα, φύλο και φυλή. Αλλά βλέπεις, τα άκρα στην Ελλάδα είναι σαν συμμορίες. Οι μεν πολεμάνε τους αλλοδαπούς υπερ των Ελλήνων και οι δε τους Έλληνες υπερ των αλλοδαπών. Δεν πολεμάται ο φασισμός από άλλης ενδυμασίας φασίστες.
Έξω τα άκρα απ' τη χώρα, ΤΩΡΑ.-
Zed
Διάσημο μέλος

Α και πού'σαι, πες στα αδέρφια σου από το Πακιστάν αν έχουν την καλοσύνη να φέρουν πίσω έστω τους σωλήνες νερού που ξηλώσανε χθες από την οικοδομή που χτίζει μια οικογένεια απέναντι. Τα καλώδια χαλκού που κόψανε την προηγούμενη βδομάδα θα τα έχουν ήδη πουλήσει οπότε είναι μάταιο να τα ζητήσει.
fockos
Επιφανές μέλος

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΟΣΣΣΣ
____
Είναι γεμάτο ως την Ερμού.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Psychologist
Διάσημο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Τι ώρα πήγες παραλία ρε μεγάλε, στις 7 το πρωί;Εν Αθήναις εδώ και κάποιες ώρες λοιπόν!Ώ ναι το έκανα το βήμα.Σήμερα στην παραλία με τον αδερφό μου πιάσαμε κουβέντα με μια παρέα νεαρών όλοι ΣΥΡΙΖΑ είπαν θα ρίξουν.Πήρα και άλλο θάρρος για να ρίξω ΣΥΡΙΖΑ.Ας ελπίσω ότι θα είναι η σωστή επιλογή για τη γενέτειρα μου...

Gaspar
Περιβόητο μέλος

τραγική η εικόνα χθές στο σύνταγμα..Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ειναι γεμάτο με ΠΑΣΟΚΟΥΣ ο Ελευθέριος Βενιζέλος κάνει την κεντρική του ομιλία.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΟΣΣΣΣ
____
Είναι γεμάτο ως την Ερμού.
όλο το καπη ήταν εκεί!
οι μόνοι με ηλικία κάτω απο 50 ήταν οι πακιστανοί

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

τραγική η εικόνα χθές στο σύνταγμα..
...![]()
... - 413 Πακιστανοί(ο ένας τουλάχιστον έχει και ψιλικατζίδικο στη γειτονιά του!),
- 412 ιθαγενείς με αλτζχάιμερ,
- 411 εκ των λοιπών αλλοδαπών και
- 300(περίπου) Εφιάλτες( βασικά, ιθαγενείς με μεγάλε συντάξεις από το Δημόσιο! )
fockos
Επιφανές μέλος

τραγική η εικόνα χθές στο σύνταγμα..
όλο το καπη ήταν εκεί!
οι μόνοι με ηλικία κάτω απο 50 ήταν οι πακιστανοί![]()
Aυτοί ήταν για να πουλάνε τις σημαίες στους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ.
Psychologist
Διάσημο μέλος

Τι ώρα πήγες παραλία ρε μεγάλε, στις 7 το πρωί;![]()
Ρε μεγάλη,νιώσε μια να πούμε. Εδώ και ''μερικές ώρες'' σημαίνει λιγότερο απο 24ώρο (την ώρα του ποστ) που βρισκόμουν Ελλάδα.Χθές το απόγευμα ήμουν παραλία, θα ξανα χτυπήσω στανταράκι σήμερα και θα μεταφέρω σφιγομέτρηση άμα κάτσει ανάλογο σκηνικό.
Εντωμεταξύ βλέπω στη δημοσκόπηση του νήματος μια ψήφος διαφορά μεταξύ Ανεξάρτητων και ΣΥΡΙΖΑ.Έχει κάποιος καμία last minute αξιόπιστη κρυφή δημοσκόπηση με κάτι νεότερο ;
fockos
Επιφανές μέλος

Θα ψήφιζα Τσίρπα αλλά πραγματικά μου φαίνεται ψεύτικος.
Δε ξέρω πραγματικά

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.