Zed
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος

Συνεργασία με χ.α. πιστεύω ότι δεν θα κάνει κανείς.
Το ελπίζω Zed μου.
Αν όμως το δίδυμο ΝΔ-Πασόκ είναι τόσο απελπισμένο;
Και η Χ.Α. τόσο ψεύτες που συνεργαστούν;
Τότε...Τί γίνεται τότε;
Γιατί τα νούμερα δεν βγαίνουν...Και άν όλοι μείνουν σε όσα δήλωναν πρό εκλογών...πάμε για νέο γύρο εκλογών...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed
Διάσημο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

θα καταρρευσει κι αλλο το συμπαν
φανταστειτε μονο το μιχαλολιακο σε υπουργειο
...
Mercury
Επιφανές μέλος

Και δεν νομίζω ο Τσίπρας να καταφέρει να συνεργαστεί με Πασόκ για να κυβερνήσει...
Οπότε πάμε για εκλογές!!!!
Βρε λέτε;;
Isiliel
Επιφανές μέλος

Το καλό που του θέλω, να ΜΗ ΘΕΛΕΙ να συνεργαστεί με ΠΑΣΟΚ...Απο ότι ακούω,όλοι όχι λένε στον Σαμαρά.
Και δεν νομίζω ο Τσίπρας να καταφέρει να συνεργαστεί με Πασόκ για να κυβερνήσει...

Πάμε, πάμε!!

Zed
Διάσημο μέλος

δεν παιζει κανεις να τολμησει να κανει κυβερνηση με τους χρυσαυγιτες
θα καταρρευσει κι αλλο το συμπαν
φανταστειτε μονο το μιχαλολιακο σε υπουργειο
...
Μην χρησιμοποιήσετε και πολλή φαντασία, απλώς θυμηθείτε τον Βορίδη (ναι, τον τσεκουράτο, λες και δεν είχαμε χρυσαυγίτες υπουργούς ως τώρα). Σε λίγες ημέρες τα έκανε πλακάκια με όλους τους εργολάβους και πρόλαβε να χορτάσει για πολλά χρόνια.
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

ναι ισχυει , ομως αυτοι τωρα ειναι ακομα πιο μαχημοι και δεν κρυβονται το δηλωνουν και το υπερασπιζονται ...Μην χρησιμοποιήσετε και πολλή φαντασία, απλώς θυμηθείτε τον Βορίδη (ναι, τον τσεκουράτο, λες και δεν είχαμε χρυσαυγίτες υπουργούς ως τώρα). Σε λίγες ημέρες τα έκανε πλακάκια με όλους τους εργολάβους και πρόλαβε να χορτάσει για πολλά χρόνια.
εχει διαφορα
Zed
Διάσημο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Επέστρεψε την διερευνητική εντολή ο Α. Σαμαράς στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια. Ο ίδιος δήλωσε ότι οι πολιτικοί αρχηγοί με τους οποίος συναντήθηκε είτε απέρριψαν άμεσα την πρόταση για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας είτε έμμεσα θέτοντας όρους για συμμετοχή και άλλων κομμάτων.
Από το Fb.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Κατέθεσε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ο Αντώνης Σαμαράς
«Κάναμε ό,τι ήταν δυνατό με τη σύνθεση της νέας Βουλής» για να σχηματιστεί κυβέρνηση, αλλά δεν κατέστη δυνατόν, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς μετά την ολοκλήρωση των διερευνητικών επαφών με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη.
«Ως εκ τούτου κατέθεσα την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης» πρόσθεσε.
Την εντολή θα πάρει την Τρίτη το μεσημέρι στις 14:00 ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Σαμαράς, όπως εξήγησε, δέχθηκε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης γιατί «δεν μπορούμε να αφήσουμε την Ελλάδα ακυβέρνητη».
Περιγράφοντας την έκβαση των επαφών του με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρας απέρριψε την πρόταση της ΝΔ για κυβέρνηση συνεργασίας, γιατί έχει δεσμευθεί για κυβέρνηση Αριστεράς.
Η πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευ.Βενιζέλου ήταν δημιουργία κυβέρνησης από ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, η οποία όμως δεν είναι εφικτή, αφού, όπως τόνισε ο κ. Σαμαράς, ο Αλέξης Τσίπρας είχε ήδη απορρίψει την πρόταση συγκυβέρνησης.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

...
θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί..."
Και μετά; Για μετά τι άλλο έχει πει;
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος

ε δεν κρατήθηκα.

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Ήρθε η αστάθεια και έγιναν ξαφνικά τα πάνω κάτω στις αγορές. Πού να σχηματιστεί και αριστερή κυβέρνηση... και μετά μας λένε δεν υπάρχει περίπτωση διαπραγμάτευσης.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

https://tvxs.gr/news/ellada/boytia-pano-apo-7-sto-xrimatistirio-trigmoi-kai-stis-eyropaikes-agores
Ήρθε η αστάθεια και έγιναν ξαφνικά τα πάνω κάτω στις αγορές. Πού να σχηματιστεί και αριστερή κυβέρνηση... και μετά μας λένε δεν υπάρχει περίπτωση διαπραγμάτευσης.
Ωραια σχολια εχει απο κατω.

Δεν προσέβαλλα τίποτα.
Όσο λογικό είναι να πιστεύεις έναν ξεμωραμένο κωλόγερο που νόμιζε ότι γνωρίζει το μέλλον (τώρα τον προσβάλλω), τόσο λογικό είναι να πιστεύεις όσα λέω εγώ όταν είμαι μαστουρωμένος.
Έχει την ίδια ποσότητα λογικής το να το κάνεις, και ίσως μέσα στη μαστούρα μου να πω και facts, όχι μόνο όσα κατεβάσει η κούτρα μου, οπότε πάλι εγώ είμαι πιο γαμάτος.
Υ.Γ. Δεν σεβάστηκα ποτέ κανένα πιστεύω και δεν θα το κάνω τώρα.
Το "θα μεγαλώσεις", δεν το σχολιάζω καν, το 'χω κάνει επανειλημμένα, φτάνει.
Οφτόπικ και το δικό μου και το δικό σου ποστ, δεν έχει νόημα, άμα θες πήγαινε γράψ' το αλλού να έχω να ποστάρω facepalms.
Εντάξει απλώς δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί σου. Επειδή το παίζεις μαγκάκι και έτσι πήγαινε σε παρακαλώ να μάθεις 2 πράγματα και άσε τις μαγκιές και τις μαστούρες η Ελλάδα πια έχει πήξει με ψευτοαντράκια σαν και εσένα.
Συγγνώμη παιδιά για το οφ-τόπικ ..
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Ρε γαμωτο εμεινε η Αννουλα εκτος βουλης![]()
![]()
![]()
![]()
ε ναι γαμώτο!

loco13
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

απο την παπαρηγα που τα του κλεινει την πορτα στα μουτρα
ρεντικολο θα γινει
αντε παμε σε εκλογες
ο τσιπρας τελικα αποδειχτηκε παιδακι,,
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.