Dark_kronos
Επιφανές μέλος

αναπτυξη,,δουλειες,,εγω αυτα που ηθελα να ακουσω τα ακουσα..
και μου φτανουν για να τον ψηφισω..
Αυτο ειναι το προβλημα, ψηφιζεις οποιν σου πει αυτα που θες να ακουσεις, δεν μπαινεις στην διαδικασια να δεις κατα ποσων σου λεει αληθεια...
Με πιον γνωμωνα τον πιστευεις ρε φιλε; Πως θα δημιουργισει δουλιες, πως θα φερει την αναπτυξη; Σκυβοντας το κεφαλι στην Μερκελ και σε οποινδηποτε αλλων απο τα εξωθεν;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Ελπίζω να τα λέτε στην πλάκα αυτά και να έχουμε ξεκολλήσει από νοοτροπίες "δεξιός-αριστερός".Αυτό που είσαι φαίνεται στην πράξη και μέσα από την καθημερινή ζωή.Ο καθένας μπορεί να δηλώσει ότι θέλει...αλλά ό,τι δηλώνεις δε σημαίνει ότι είσαι κιόλας.Λες και το ΠΑΣΟΚ επειδή στην ονομασία του έχει "σοσιαλιστικό" είναι αριστερό κόμμα...ή η ΝΔ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο είναι δεξιό.Όλα τα ίδια είναι, πραγματικά πιστοί σε κάποια ιδεολογία είναι ελάχιστοι και σίγουρα αυτοί δε βάζουν...ταμπέλες στον εαυτό τους ως αριστεροί ή δεξιοί.
![]()

ε .....μην περιμενεις αδικα τον σαμαρα
![]()
...Να είσαι σίγουρος, ότι δεν είναι "Καλός Σαμαρείτης"!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Αυτό που εύχομαι ελεύθερα είναι Άγγελε, μακάρι όσο καιρό ψηφίζεις ΝΔ για "το καλό της χώρας" να μην βρεις ποτέ σου δουλειά, σαν αποτέλεσμα της ηλίθιας ψήφο σου

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

... προπαγανδισμένου πολίτη που ψηφίζει ΝΔ ......

νυχτολούλουδο
Δραστήριο μέλος

τι αποψη εχουν τωρα που οι προεδροι τους συνεργαζονται με τον αντιπαλο.....τοοοοοοοοοοσοοοοοο ευκολα;;;

Johnny15
Επιφανές μέλος

: Τους "προπαγανδισμένους" να τους σεβαστείς, έχουν πολλές πιθανότητες, να θεραπευθούν. Οι "γεννημένοι" όμως είναι αθεράπευτοι, εκτός αν τους συμβεί κάποιο ...θαύμα!
![]()
Έχω χάσει κάθε ελπίδα

νυχτολούλουδο
Δραστήριο μέλος

νυχτολούλουδο στην χώρα της πλήρης κοροϊδίας ζούμε, τι θες να σου πουν, καμιά παράλογη (για αυτούς λογική) δικαιολογία...
Έχω χάσει κάθε ελπίδα![]()
να μην χανεις την ελπιδα σου.....αλλωστε δεν ειναι ωρα για κατι τετοιο

ειναι ωρα να ερθουν οι κολλημενοι, αντιμετωποι με τις πεποιθησεις τους.....και εμεις πρεπει να τους βοηθησουμε με την ψηφο μας!!

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

νυχτολούλουδο στην χώρα της πλήρης κοροϊδίας ζούμε, τι θες να σου πουν, καμιά παράλογη (για αυτούς λογική) δικαιολογία...
Έχω χάσει κάθε ελπίδα![]()

Psychologist
Διάσημο μέλος

Πάντως ο Τσίπρας δεν φίλησε τον σταυρό στην Ορκομωσία στο Κοινοβούλιο.Κάτι είναι και αυτό.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Πόσο τραγικά σπαστικό είναι αυτό με τους παπάδες και τα ευαγγέλια στην Ορκομωσία της νέας Υπηρεσιακής Κυβέρνησης.Πότε το θα γίνει επιτέλους ο διαχωρισμός της εκκλησίας κράτους ;
Πάντως ο Τσίπρας δεν φίλησε τον σταυρό στην Ορκομωσία στο Κοινοβούλιο.
+1
Ήθελα να' ξερα...οι πολιτικοί δεν έχουν το δικαίωμα να πιστεύουν σε άλλη θρησκεία; Πρέπει να "δείχνουν" χριστιανοί; (γιατί οι μισοί από κει μέσα μόνο χριστιανοί δεν είναι...)
Mercury
Επιφανές μέλος

Δεν είναι υποχρεωτικό να δώσεις θρησκευτικό όρκο,και αρκετοί βουλευτές το ακολούθησαν.
Επίσης 3 βουλευτές ορκίστηκαν στο Κοράνι.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

οι πολιτικοί δεν έχουν το δικαίωμα να πιστεύουν σε άλλη θρησκεία; Πρέπει να "δείχνουν" χριστιανοί;
οτι θελουν εχουν το δικαιωμα
ο καθενας ορκιζεται οπου θελει,,στο θεο την τιμη του
εγω ειμαι βασικα κατα του ορκου τελειως
γιατι και ο χριστιανισμος το απαγορευει ουσιαστικα
και κυριως γιατι ειναι μια τυπικη βλακεια
κανενας ορκος δεν εχει νοημα,,απλα λες κατι,,και οποιος θελει σε πιστευει..
λες και παιζει κανα ρολο σε βουλευτες γιατρους κλπ?
ο μονος ορκος που σε δενει σε καθε επαγγελμα ειναι η συνειδηση σου και ο χαρακτηρας-πιστευω σου-
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Τι όχι όχι όχι καλέ; Εξήγησε.Σταυρούς πάντως δεν θα βάλουμε. Κάπου είχα βάλει μια σχετική δημοσίευση, αλλά δεν θυμάμαι πια πού είναι.
Ειναι οχι απογνωσης.
Σκεφτομαι μια παλια μου "αδυναμια" που με αυτον τον τροπο, πολυ φοβαμαι οτι θα ξαναμπει στη βουλη.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Psychologist
Διάσημο μέλος

"Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου"
Τέσπα τρατζίκ να πρέπει να ορκίζεσαι θρησκευτικά ή να μπαίνεις στο τρυπάκι δήλωσης θρησκευτικών πεποιθήσεων και να στοχοποιείσε σε μια κοινωνία φαρισαικών χριστιανών fundamentalists.Xώρια τις καταδίκες που έχει φάει το Ελλάντα για τον θρησκευτικό όρκο σε διάφορες επίσημες λειτουργίες του κράτους,δικαστήρια κτλ.
Η Κανέλη εντωμεταξύ πάντα ορκίζεται θρησκευτικά,σήμερα το έμαθα.Η Δαμανάκη από την άλλη ποτέ!
Άγγελος
Επιφανές μέλος

οχι ειπαμε στους μακαροναδες Ιταλους
με το χιτλερ συνθηκολογησαμε
οποτε ναι ειπαμε

αλλα παλεψαμε απο μεσα μετα,,και δεν τον διωξαμε εμεις βασικα,,απλα βοηθησαμε
αλλα οι ξενοι ευρωπαιοι και αμερικανοι απο εξω..
οποτε και τωρα ετσι θα γινει
απο μεσα θα παλεψουμε..
και δεν θα φυγει σε μια μερα..
η ευρωπη θα παλεψει κοντρα στην γερμανικη ηγεμονια... παρεα με γαλλους κλπ γνωστους..
δες στο θεμα επικαιρων
καθενας πρεπει να ειναι ελευθερος να ορκιζεται ή προσευχεται οπου θελειΤέσπα τρατζίκ να πρέπει να ορκίζεσαι θρησκευτικά ή να μπαίνεις στο τρυπάκι δήλωσης θρησκευτικών πεποιθήσεων και να στοχοποιείσε σε μια κοινωνία φαρισαικών χριστιανών fundamentalists.Xώρια τις καταδίκες που έχει φάει το Ελλάντα για τον θρησκευτικό όρκο σε διάφορες επίσημες λειτουργίες του κράτους,δικαστήρια κτλ.
ειναι φασισμος να μην επιτρπεται ο θρησκευτικος ορκος οπως και το επιβαλεται με το ζορι
Gregoir
Νεοφερμένο μέλος

Για τα δικαστήρια υπάρχει επιλογή ανάμεσα στον θρησκευτικό ή τον πολιτικό όρκο.
Το περίεργο είναι ότι ενώ έχουν φροντίσει να υπάρχει επιλογή για τους "απλούς" πολίτες, δεν έχουν φροντίσει για τους ευατούλιδές τους. (WTF Greek politicians...wtf?

Johnny15
Επιφανές μέλος

.
parafernalia
Περιβόητο μέλος

Η Κανέλη εντωμεταξύ πάντα ορκίζεται θρησκευτικά,σήμερα το έμαθα.Η Δαμανάκη από την άλλη ποτέ!
Η θεότητα είναι μεγάλο κεφάλαιο για την Αριστερά. Όχι θεός παππούλης, Γιαχβέ, δημιουργός με νεράιδες κι αγγέλους αλλά ο Συμπαντικός Νους, γονιμοποιός ουσία, Φύση, έμπνευση, τρεχούμενο κύμα, πληροφορία, αιώνια ύπαρξη, χρόνος που ρει. Αριστερός χωρίς "θεό" μέσα του είναι βολεμένος καρεκλοκένταυρος με δεξιές τσέπες. Είναι Δαμανάκη δηλαδή...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.