Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Χτες στην Πρέβεζα (η οποία μαζί με τις περισσότερες επαρχιακές πόλεις εξέλεξε στις προηγούμενες εκλογές ΝΔ σαν πρώτο κόμμα) είχε ομιλία ο Π.Ψωμιάδης. Ζήτημα να είχαν μαζευτεί 80 άτομα.
Μετά από τα χτεσινά ρεζίλια κι έπειτα φυσικά από την ομιλία του Τσίπρα στην πόλη, πλέον εδώ όποιον και να ακούσεις πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει με διαφορά..
Άντε μεταφέρετε κι εσείς το κλίμα από άλλες πόλεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Και η ΧΑ και η Διαμαντοπουλου στη βουλη.
Αμαν πια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Καλα ρε η Διαμαντοπουλου υποψηφια στο ψηφοδελτιο επικρατειας;
Και η ΧΑ και η Διαμαντοπουλου στη βουλη.
Αμαν πια.
Αφού δεν μπαίνει αλλιώς!
Psychologist
Διάσημο μέλος

Chill
Νεοφερμένο μέλος

παντως το κωλομπαραδες ταιριαζει γαντι στο συριζα γιαυτο και τους ετσουξε
ολοι αδελφες ειναι εκει μεσα
γενικα ο συριζα ειναι το κομμα των ομοφυλοφιλων..
ειναι γνωστο αυτο..
Ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια προωθεί τα αυτονόητα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων. Δεν τους θυμήθηκε ξαφνικά, όταν έγινε κόμμα εξουσίας.
Προσωπικά προτιμώ κάποιος να ναι κωλομπαράς στο κρεβάτι του, παρά να ναι κωλομπαράς στην πολιτική. Και η ΠΟΛ.ΑΝ. του ΣαΧΛΑμάρα μόνο ως κόμμα τραβεστί μπορεί να χαρακτηριστεί.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελπίζω αύριο η Ελλάδα να σημάνει ένα νέο δρόμο στην Ευρώπη και στον κόσμο. Να πει όχι στους τραπεζίτες και στα μνημόνια, για μια ανθρώπινη πολιτική. Ελλάδα μπορείς!
Χοχοχοχο,με τετοιο λαο ουτε σε 1000 χρονια δεν θα παμε μπροστα.Σαμαρας θα βγει
giosx
Δραστήριο μέλος

Σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί κατά τη διάρκεια της ιταλικής εισβολής στην Ελλάδα το 1940, αν οι τότε Έλληνες είχαν τη νοοτροπία των σημερινών Ελλήνων. Καλά, η ελληνική ιστορία θα είχε πάρα πολύ μεγάλη πλάκα, αν και εμείς θα βρίσκαμε μετά κάποιο τρόπο να τη «διορθώσουμε», για να μοιάζει ηρωική και μεγαλειώδης, όπως και όλη η ελληνική ιστορία.
Λοιπόν, για να δούμε την ιταλική επίθεση το 1940 με τα σημερινά δεδομένα.
Οι Ιταλοί δίνουν τελεσίγραφο στον πρωθυπουργό της Ελλάδας Ιωάννη Μεταξά, ο Μεταξάς λέει στον Ιταλό πρεσβευτή «Λοιπόν, έχουμε πόλεμο» και γίνεται επιστράτευση.
Μαθαίνει ο Μήτσος πως πρέπει να πάει στα σύνορα να πολεμήσει για την πατρίδα και λέει «Τι λέτε, ρε μαλάκες, που θα πάω εγώ να πολεμήσω τους Ιταλούς μαζί με τον Γιάννη που είναι κομμουνιστής;».
Ο Γιάννης, από τη μεριά του, λέει «Σιγά μην πάω να πολεμήσω μαζί με τον Μήτσο που είναι αναρχικός. Αφού εγώ είμαι πιο αριστερός απ’ αυτόν».
Ο Πέτρος λέει «Είναι ποτέ δυνατόν να πάω εγώ ο τροτσκιστής να πολεμήσω μαζί με τους δεξιούς;».
Ο Νίκος λέει «Ρε δεν γαμιόμαστε που θα πάω εγώ ο βασιλόφρων να πολεμήσω παρέα με τους αναρχοκομουνιστές;».
Ο Μιχάλης –που είναι και πιο κοσμοπολίτης- λέει «Είναι τρελός όποιος πιστεύει πως θα πάω εγώ να πολεμήσω μαζί με τον Σταμάτη που είναι εθνικιστής και ρατσιστής».
Κανείς δεν θα πήγαινε να πολεμήσει, οι Ιταλοί θα είχαν καταλάβει την Ελλάδα με περίπατο και –να σου πω και κάτι;- μπορεί να ήταν και καλύτερα, αφού, ίσως, να αποφεύγαμε την αδίστακτη γερμανική κατοχή και να την περνούσαμε φίνα με τους Ιταλούς που είναι τζιτζιφιόγκοι και πονόψυχοι. Εγώ, βέβαια, μια χαρά την περνούσα το 1940 γιατί ήμουν αγέννητος αλλά οι παππούδες μου και οι γιαγιάδες μου είχαν κάποια προβληματάκια.
Τέλος πάντων, σήμερα έχουμε εισβολή στη χώρα –όχι με στρατό-, αλλά η κατάσταση είναι όπως την περιέγραψα πιο πάνω.
Αλλού αγωνίζονται οι κομουνιστές, αλλού οι 82 συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλού οι αναρχικοί, αλλού οι «Δεν πληρώνω», αλλού οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλού οι φαρμακοποιοί, αλλού οι χαλυβουργοί, αλλού οι δημοσιογράφοι, αλλού οι φορτηγατζήδες, αλλού οι ταξιτζήδες και –γενικά- έχουμε μια κατάσταση «εγώ εδώ κι εσύ αλλού με τα συμπτώματα τρελού» που λέει κι ο Γιάννης Πάριος.
«Εμείς δεν πάμε στη διαδήλωση με τους κομουνιστές», «Εμείς δεν πάμε με τους αναρχικούς», «Εμείς δεν πάμε αν θα είναι κι αυτοί γιατί αυτοί δεν είναι τόσοι αριστεροί όσο εμείς», «Α, χρυσό μου, αν έρθει και η Βίβιαν στη διαδήλωση, εμένα ξέχασέ με!».
Ρε ζώα, σε άλλη χώρα ζούμε;
https://enimerwsilykos.blogspot.gr/2012/02/blog-post_07.html Πόσος ατομικισμός, πόση ιδιωτεία και πόση βλακεία πια; Δεν μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί ένα αντιμνημονιακό μέτωπο να τους ξεφορτωθούμε και μετά να σκοτωθούμε μεταξύ μας με την ησυχία μας;
Γιατί ξέχασα να σου πω πως μπορεί να αποφεύγαμε τη γερμανική κατοχή -αν δεν πολεμούσαμε τους Ιταλούς-, αλλά τον εμφύλιο δεν θα τον αποφεύγαμε με τίποτα. Με την καμία.
Άλλωστε, όπως είναι προφανές, τον εμφύλιο τον συνεχίζουμε και σήμερα. Εμείς το πάμε ανάποδα από τους προγόνους μας: ξεκινήσαμε από τον εμφύλιο. Καλή επιτυχία σε όλους. Πάντα νίκες.
(Αυτό το ποστ γράφτηκε μετά από παραινέσεις πολλών θυμωμένων αναγνωστών να γράψω για την ανάγκη δημιουργίας ενός αντιμνημονιακού μετώπου – λες και θα ακούσει κανείς εμένα. Τέλος πάντων, εγώ το έγραψα και αμαρτίαν ουκ έχω – το τελευταίο μέιλ για αυτό το θέμα ήταν από τον φίλο αναγνώστη που μου έστειλε και τη φωτογραφία, η οποία είναι από βιτρίνα ανθοπωλείου στη Φιλολάου – φυτά, ε φυτά!)
Πηγή: pitsirikos
Johnny15
Επιφανές μέλος

Αλλού αγωνίζονται οι κομουνιστές, αλλού οι 82 συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλού οι αναρχικοί, αλλού οι «Δεν πληρώνω», αλλού οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλού οι φαρμακοποιοί, αλλού οι χαλυβουργοί, αλλού οι δημοσιογράφοι, αλλού οι φορτηγατζήδες, αλλού οι ταξιτζήδες και –γενικά- έχουμε μια κατάσταση «εγώ εδώ κι εσύ αλλού με τα συμπτώματα τρελού» που λέει κι ο Γιάννης Πάριος.
Το θέμα είναι ότι αγωνίζονται. Μπορεί όχι με τον σωστό τρόπο σαν Έλληνες, αλλά κανένας δεν παραδίδεται.
Έχεις όμως από την άλλη μεριά τους προδότες του "πολέμου", που έχουν σκύψει τα κεφάλια τους και έχουν υπογράψει δίχως αντίρρηση, σαν δούλοι. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (ζευγαράκια) πρωτοπορούν, και ακολουθούν ΔΡΑΣΗ-Δημιουργία Ξανά. Δεν ξέρω αν θα υποταχθούμε ή θα πολεμήσουμε στις 17 του Μάη, αλλά ο εμφύλιος μετά, ότι και να γίνει, φαίνεται αναπόφευκτος.
Chill
Νεοφερμένο μέλος

Τέλος πάντων, σήμερα έχουμε εισβολή στη χώρα –όχι με στρατό-, αλλά η κατάσταση είναι όπως την περιέγραψα πιο πάνω.
Πηγή: pitsirikos
Οπότε.......ψηφίζουμε τον αγαπητικό των εισβολέων! Ναι JA? Τον άνθρωπο που είχε ξεράσει η πολιτική σκηνή της χώρας και ο ίδιος ο λαός, εξαφανισμένος για μια 10ετία μέχρι να τον επαναφέρει ο παραλίας. Τον άνθρωπο που μας γνώρισε τα σύνορα σουρωτήρι, τον συμφοιτητή του Γιώργου, τον άνθρωπο που κατήγγειλε το μνημόνιο το 2010 για να το αποθεώσει ένα χρόνο μετά προκειμένου να πιάσει εξουσία. Τον άνθρωπο που δήλωσε πως λέει ψέμματα για ψηφοθηρικούς λόγους!!!!
Τρομερή ελπίδα για τον τόπο, θα τον ψηφίσω και εγώ

Λαοθάλαασσα χτες για όποιον ξέρει την πλατεία συντάγματος

giosx
Δραστήριο μέλος

(α) Θα καταργήσουμε μονομερώς το μνημόνιο (δεύτερο μέρος του βίντεο)
(β) δεν θα προβούμε σε μονομερείς ενέργειες, θα επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο (πρώτο μέρος του βίντεο)
(γ) το Μνημόνιο θα το καταγγείλει/ακυρώσει ο λαός με την ψήφο του, δε χρειάζεται περαιτέρω καταγγελία
(δ) ακύρωση του Μνημονίου σημαίνει έξοδο από την Ευρωζώνη
(ε) θα ακυρώσουμε το Μνημόνιο μένοντας στην Ευρωζώνη
(ς) στόχος μας η παραμονή στο Ευρώ
(ζ) το Ευρώ δεν είναι φετίχ
(η) είμαι χορτοφάγος
(ι) δύο γύρο απ’ όλα…
Αστυάναξ Καυσοκαλυβίτης
giosx
Δραστήριο μέλος

[Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012] Οι χώρες της ευρωζώνης που βρίσκονται αντιμέτωπες με την κρίση χρέους, «πρέπει να έχουν περισσότερο κατά νου ότι βρίσκονται στο ίδιο πλοίο», μετέδωσε σήμερα το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, λίγο πριν από τις κρίσιμες εκλογές στην Ελλάδα και τη σύνοδο κορυφής της G20 στο Μεξικό.
giosx
Δραστήριο μέλος

[Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012] Ο πρόεδρος της Επιτροπής εσωτερικών υποθέσεων στη γερμανική Κάτω βουλή, εκ των στενών συνεργατών της καγκελαρίου Μέρκελ ο Βόλφγκανγκ Μπόσμπασχ, εκτίμησε με συνέντευξή του που δημοσιεύει αύριο Κυριακή η «Frankfurter Allgemeine Zeitung» ότι, εάν η ριζοσπαστική αριστερά αναδειχθεί το πρώτο κόμμα στις βουλευτικές εκλογές αύριο Κυριακή στην Ελλάδα, «τότε η ελληνική έξοδος απ το ευρώ θα είναι, μόνον, θέμα χρόνου».
Εξήγησε :«στην Ελλάδα λείπει ο δυναμισμός της οικονομίας της, η ανταγωνιστικότητα, μια αποτελεσματική δημόσια διοίκηση. Τα νέα δισεκατομμύρια ευρώ, που θα λάβει η Ελλάδα (από τους εταίρους της), δεν πρόκειται να αλλάξουν ουσιωδώς αυτά".
giosx
Δραστήριο μέλος

[Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012] Η παγκόσμια οικονομική σταθερότητα κρέμεται από τις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα. Αυτή είναι η εντύπωση που αποκομίζεται από πληθώρα δημοσιευμάτων, αναλύσεων και ραδιοτηλεοπτικών αναφορών σε αμερικανικά ΜΜΕ, επισημαίνοντας την κρισιμότητα των μεθαυριανών εκλογών και υπογραμμίζοντας τα διλήμματα των ψηφοφόρων, με έμφαση στη θέση ότι θα πρέπει να υπάρξει σεβασμός στις αποφάσεις και τις επιλογές τού ελληνικού λαού. Επίσης, καταγράφονται απόψεις για ευθύνες κομμάτων και τρόικας για τη σημερινή κατάσταση, παραθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία για τα αίτια τής κρίσης.
Ο κ. Τσίπρας μπορεί να αποδειχθεί σωστός, επισημαίνεται στη συνέχεια, ωστόσο το κόστος ενός λάθους, στην προκειμένη περίπτωση, θα είναι τεράστιο.
ή εάν απλώς θα κάνει την ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή να μοιάζει περισσότερο μ’ αυτήν της Ελλάδας.
parafernalia
Περιβόητο μέλος

Δεν ξέρω αν θα υποταχθούμε ή θα πολεμήσουμε στις 17 του Μάη, αλλά ο εμφύλιος μετά, ότι και να γίνει, φαίνεται αναπόφευκτος.
Έλα ξεκόλλα....σιγά μην τους επιτρέψουμε να μας εμφυλιοπολεμίσουν οι Χρυσαυγίτες και ο κάθε ακροδεξιός εθνοπαπάρας Πλεύρης και Βορίδης. Θα κάνουμε κυβέρνηση ομοψυχίας με τη λαϊκή δεξιά, το φτωχό λαό που αναζητά πίσω τη χαμένη αξιοπρέπειά του. Μετά τις εκλογές θα πέσουν οι μάσκες μια και για πάντα. 8)
Σαμαράς: προβοκάτσια των κύκλων που καραδοκούν στο εξωτερικό για να βγάλουν την Ελλάδα από το ευρώ.Γερμανία: Αν η ριζοσπαστική αριστερά κερδίσει τις εκλογές, είναι θέμα χρόνου η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ
Έγινες και προβοκάτορας τώρα giosχ; Που είναι ο Άγγελος;

Psychologist
Διάσημο μέλος

Μην ξυπνήσουν μονομιάς και έρθει ανάποδα ο ντουνιάς........ένα ένα βήμα κάθε φορά!!!!!
Ελπίζω να μην είναι σε ταχύτητες Αγγελόπουλου το ξύπνημα πάντως.Άγγελε έλα πάμε μαζί... baby steps
Johnny15
Επιφανές μέλος

Έλα ξεκόλλα....σιγά μην τους επιτρέψουμε να μας εμφυλιοπολεμίσουν οι Χρυσαυγίτες και ο κάθε ακροδεξιός εθνοπαπάρας Πλεύρης και Βορίδης. Θα κάνουμε κυβέρνηση ομοψυχίας με τη λαϊκή δεξιά, το φτωχό λαό που αναζητά πίσω τη χαμένη αξιοπρέπειά του. Μετά τις εκλογές θα πέσουν οι μάσκες μια και για πάντα. 8)
Άνθρωποι αυτοκτονούν. Σου φαίνεται απίθανο αντί να αυτοκτονήσουν, να πάρουν το όπλο και να πυροβολήσουν? Μια μικρή κλωστή είναι ενδιάμεσα.
giosx
Δραστήριο μέλος

Προβοκάτορας είσαι και φαίνεσαι...Έλα ξεκόλλα....σιγά μην τους επιτρέψουμε να μας εμφυλιοπολεμίσουν οι Χρυσαυγίτες και ο κάθε ακροδεξιός εθνοπαπάρας Πλεύρης και Βορίδης. Θα κάνουμε κυβέρνηση ομοψυχίας με τη λαϊκή δεξιά, το φτωχό λαό που αναζητά πίσω τη χαμένη αξιοπρέπειά του. Μετά τις εκλογές θα πέσουν οι μάσκες μια και για πάντα. 8)
Σαμαράς: προβοκάτσια των κύκλων που καραδοκούν στο εξωτερικό για να βγάλουν την Ελλάδα από το ευρώ.
Έγινες και προβοκάτορας τώρα giosχ; Που είναι ο Άγγελος;![]()

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αραξτε παιδια! Αυριο ειναι η εκλογες, δεν αλλαζει τιποτα τελευταια στιγμη...!
Παρτε το χαλαρα! Μην το συζητατε, μην το ψηριζεται, σκευτειται μονοι, σοβαρα, ψυχραιμα και ωριμα, για να εχουμε αυριο σοβαρες ψηφους που να μπορουν να μας εκφρασουν πραγματικα και οχι να το μετανιωσει ο καθενας μερα απο λιγες μερες οι μηνες...! Μην περνεται αποφασης εν βρασμο... ΓΙα αυτο αφηστε τα πολικα για μερικες ωρες! Τα ξαναπιανετε αφοτου ριξετε το φακελακι.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

ω ναιΜετά τις εκλογές θα πέσουν οι μάσκες μια και για πάντα. 8)
για ολους
και ειναι ενας λογος που περιμενω συριζα κυβερνηση,,

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.