love_angel
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

damn it
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Εγω λεω να μην αναψουμε την ολυμπιακη φλογα φετος.
Ή παραγραφη του χρεους ή ξεχαστε τους ολυμπιακους αγωνες.
Ολα και ολα.
Εκτος του οτι η φλογα αναψε οπως λεει η love, σιγα μην κολουσαν εκει για τους ολυμπιακους...!
Psychologist
Διάσημο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Πιστεύω ότι η ΝΔ θα δεχθεί την οικουμενική κυβέρνηση γιατί αν δεν τη δεχθεί στις επόμενες εκλογές η ΝΔ θα χάσει το μπόνους των 50 εδρών και μεγάλα στελέχη της ΝΔ θα μείνουν εκτός.
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

Μεγάλη δημοσκοπική άνοδο αναφέρει και ο ΣΚΑΙ για το ΣΥΡΙΖΑ με αυτό να έρχεται πρωτη δύναμη
Γι αυτό θα σχηματίσουν κυβέρνηση ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνουν πρωθυπουργό τον Δημοσθένη Βεργή και Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης τη Τζούλια

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Φήμες λένε, πως μετά τα αποτελέσματα των εκλογών εθεάθη ο πρώην πρωθυπουργός, Γεώργιος Παπανδρέου, να τρώει και να πίνει το ουζάκι του σε γνωστή ταβέρνα των Εξαρχείων.
Στον "Οδυσσέα"???

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

νταξ
ταβερνα δεν το λες αλλα ειναι οικονομικα και με ατμοσφαιρα για τον αντιεξουσιαστη πρωην πρωθυπουργο μας
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Έχω την εντύπωση ότι κόσμος που δεν είχε κατέβει καν στους αγανακτισμένους, ετοιμάζεται!
akritas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άρα λοιπόν πάμε για νέες εκλογές.
Η μεταπολίτευση έχει βγάλει 4 κόμματα που κατέστρεψαν όχι μόνο την κοινωνία, αλλά και τον τρόπο σκέψης της.
Ο δικομματισμός προωθουσε τον φαυλοκρατισμό, ο ΣΥΡΙΖΑ τον εθνομηδενισμό και το ΚΚΕ τον Σταλινικό ολοκληρωτισμό.
Μιας και ο δικομματισμός μας τελείωσε με το ξεβράκωμα στο μνημόνιο.
Ήρθε η ώρα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ελάτε, δεν πειράζει, παραδεχτείτε το: κάνατε πάλι μαλακία...

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Πόσοι από εσάς ψηφίσατε ΔΗΜΑΡ (Κουβέλη) ως «αντιμνημονιακό» κόμμα και σήμερα κλαίτε την ψήφο σας;
![]()

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Πόσοι από εσάς ψηφίσατε ΔΗΜΑΡ (Κουβέλη) ως «αντιμνημονιακό» κόμμα και σήμερα κλαίτε την ψήφο σας;
![]()
Εγω τους τα λεγα αλλα δεν με ακουγαν...!
fockos
Επιφανές μέλος

Το ΚΚΕ όπως η ΔΗΜΑΡ αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ο λαός θα τους τιμωρήσει όταν φτάσει η στιγμή.Πόσοι από εσάς ψηφίσατε ΔΗΜΑΡ (Κουβέλη) ως «αντιμνημονιακό» κόμμα και σήμερα κλαίτε την ψήφο σας;
![]()
Isiliel
Επιφανές μέλος

Δυστυχώς οι διατυπώσεις τους κρύβουν πολλά μυστικά και ψέμματα και ο κόσμος δεν είναι εξοικειωμένος να διαβάζει τα ψιλά γράμματα.
...Η ανάγκη τους για ελπίδα όμως, είναι χαρακτηριστική.
Σας θυμίζει κάτι; Εμένα μου θυμίζει την προσμονή που είχαν οι Αμερικάνοι όταν ψήφισαν τον Ομπάμα.

fockos
Επιφανές μέλος

Το πρόβλημα όμως είναι ο Κουβέλης που δε θέλει Τσίπρα ηγέτη

Παρά να γίνουν εκλογές και περάσει η δύναμη στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ του Τσίπρα.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Λοιπόν κακά τα ψέματα και εγώ το έχω καταλάβει ότι όταν ξαναγίνουν εκλογές πρώτη δύναμη θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ
Το πρόβλημα όμως είναι ο Κουβέλης που δε θέλει Τσίπρα ηγέτηγια αυτό θα πει ναι στην οικουμενική μνημονιακή κυβέρνηση με πρωθυπουργο τον ίδιο
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν εξαιρέσεις το ποιός θα είναι ο πρωθυπουργός της οικουμενικής/μνημονιακής/εθνικής σωτηρίας/βάλτε ό,τι άλλο έχουμε ακούσει ως επιθετικό προσδιορισμό τις τελευταίες μέρες κυβέρνησης, παραδόξως νομίζω ότι συμφωνώ με τον φόκο(!).
(miracolo, miracolo

Σε τέτοιο σενάριο όμως, νομίζω πως είτε ο Σαμαράς θα ηγηθεί είτε θα βρουν ένα νεο παπαδήμο να κάνει τη ...γλάστρα (συγγνώμη τον πρωθυπουργό εννοούσα)
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπόν κακά τα ψέματα και εγώ το έχω καταλάβει ότι όταν ξαναγίνουν εκλογές πρώτη δύναμη θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ
Το πρόβλημα όμως είναι ο Κουβέλης που δε θέλει Τσίπρα ηγέτηγια αυτό θα πει ναι στην οικουμενική μνημονιακή κυβέρνηση με πρωθυπουργο τον ίδιο
![]()
![]()
![]()
![]()
κατα εναν περιεργο τροπο... θα συμφωνησω και εγω με τον φοκο

Libertus
Συντονιστής

Δύσκολο να «αντέξει» μια κυβέρνηση συνασπισμού ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ εκτιμά το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF), σε μια νέα παρέμβασή του στα εσωτερικά της χώρας μας.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι ανταποκριτές ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης από τις ΗΠΑ, το IIF, σε έκθεσή του για την Ελλάδα μετά και τις τελευταίες, σημερινές εξελίξεις, εκτιμά πως είναι δύσκολο έως απίθανο να σχηματιστεί μια «σταθερή» κυβέρνηση συνεργασίας των τριών κομμάτων, πολύ δε περισσότερο όταν αυτή θα κληθεί να εφαρμόσει το «αυστηρό» πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων για το οποίο έχει δεσμευθεί η Ελλάδα απέναντι στους εταίρους και πιστωτές της, μεταξύ των οποίων φυσικά περιλαμβάνεται και το ίδιο το IIF.
Στην ίδια έκθεση τα στελέχη του Ινστιτούτου προβλέπουν ότι πιθανότατα η χώρα θα οδηγηθεί και πάλι σε νέες εκλογές, εντείνοντας έτσι τις ανησυχίες για έξοδό της από το ευρώ.
Πηγή.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Κατά τα άλλα, karma is a bitch και όλα εδώ πληρώνονται. Όσο κι αν θέλω να αρχίσω να εξαπολύω κατάρες δεξιά και αριστερά, έχω ακόμα ελπίδες πως υπάρχει η λεγόμενη Θεία Δίκη και όλα τελικά θα γίνουν όπως πρέπει. Λέω εγώ τώρα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.