Καταρχάς, έχει ήδη μπει, αν παρακολούθησες τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών

Σε τούτες δεν ξέρω κατά πόσο θα πέσει ή θα ανέβει, αλλά σίγουρα θα ξαναμπεί.
Έχω προσπαθήσει να σκεφτώ όσο πιο ψύχραιμα γίνεται και τελικά καταλίγο σε κάτι το οποίο δεν εμπιστεύομαι απόλυτα! Όχι επειδή είμαι καχύποπτος, αλλά επειδή το έχουν αποδείξει επανειλημμένως ότι είναι ανάξιοι εμπιστοσύνης!
Αλήθεια όμως, δεν μου εξηγείς τι άλλες επιλογές έχει η γιαγιά που για να πάει στο ΙΚΑ και στο super market πρέπει να πάρει τηλ την χ.α.; Ή οι κάτοικοι των περιοχών που καθημερινώς απειλούνται και όταν πια αναγκαστούν να έρθουν σε αυτοάμυνα πάνε και φυλακή; Τι λες, άμα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ ή Αν.Ελ. ή ΚΚΕ θα λυθούν τα προβλήματά τους (καλά, άστο το κκε

);
Δεν αμφιβάλλω ότι η χ.α. καπηλεύεται αυτά τα θέματα, αλλά κακά τα ψέματα, αυτή τα υποστήριζε ανέκαθεν, δεν τα θυμήθηκε προεκλογικά. Και όταν βοηθούν στην διαβίωση μερικών ανθρώπων, χέστηκαν οι άνθρωποι αυτοί αν την ίδια ώρα και στιγμή οι χ.α. δέρνουν μετανάστες ή ασπάζονται τον ναζισμό. Εξάλλου, έχουν ζήσει τις συνέπειες του ναζισμού των άλλων πολιτικών στο πετσί τους και αφού πλέον λύση δεν υπάρχει, σου λένε ας τους στείλουμε τους φασίστες να τους ρίχνουν και καμιά σφαλιάρα.
Λες "οι συνέπειες θα είναι μακροπρόθεσμες". Αλήθεια, έχει ξεπουληθεί η χώρα, έχει καταλυθεί κάθε έννοια δημοκρατίας, όχι από την χ.α. αλλά από τα δημοκρατικά κόμματα (τι ειρωνεία..), άνθρωποι αυτοκτονούν και δολοφονούνται καθημερινά με ασύλληπτη συχνότητα, άλλοι φυτοζωούν μέσα στην φτώχεια...
Πες μας, τι άλλο θα συμβεί δηλαδή με την χ.α. στην βουλή; Θα κινδυνέψει η δημοκρατία; Αν πιστεύεις ότι ακόμα υπάρχει δημοκρατία σε αυτήν την χώρα, εντάξει, μη σου χαλάσω το ροζ συννεφάκι.
Προσοχή, δεν λέω ότι είναι λύση. Απλώς αυτό το μένος εναντίων τους έχει καταντήσει υποκριτικό, γιατί σε αυτούς που έχουν κάνει χειρότερα εγκλήματα προς όλο το λαό, όχι μόνο δεν εκφράζεστε με αντίστοιχο μένος, αλλά μερικοί τους γλείφουν κιόλας, ΑΚΟΜΑ. Είναι πολύ εύκολο να το παίξω δημοκράτης βρίζοντας τους ψηφοφόρους της χ.α.
Αλλά.. truth or happiness, never both.