Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Να έβγαινε το ΠΑΣΟΚ, έτσι για αλλαγή;
Για ποιά αλλαγή; 25 χρόνια κυβερνούσαν κι αυτοί με ένα μικρό διάλλειμα, και είδαμε τα χάλια τους. Ισως να μην θυμάσαι λόγω ηλικίας, αλλά το ΠΑΣΟΚ, δοκιμάστηκε και απέτυχε.
Εντάξει, δεν ήμουν μέσα στα πολιτικά πράγματα όσο προσπαθώ να είμαι τώρα. Λόγω ηλικίας, έχεις δίκιο.
Και πάλι επιμένω στην αλλαγή. Στην αλλαγή προσώπων αν θες... Το βρίσκω απλό..
Μπορεί να λέμε ό,τι θέλουμε, αλλά το 42% των πολιτών, είναι αυχαριστημένοι με την πολιτική της κυβέρνησης, την επιβραβεύει και την εμπιστεύεται.
Μην ακούσω πάλι κανέναν να διαμαρτύρεται............
Θα συνεχίσω να διαμαρτύρομαι.
Είμαι τελείως απογοητευμένος από την πολιτική της κυβέρνησης.
Και πίστεψέ με, δεν λέω λόγια του αέρα. Σα μαθητές φορτωνόμαστε την χαζομάρα και την ανοργάνωτη κοινωνική πολιτική. Τα ζω κάθε μέρα. Μέσα σε αυτά τα τέσσερα -έστω 3,5- χρόνια δεν είδα καμμιά αλλαγή. Ούτε στα σχολεία, που πάνε από το κακό στο χειρότερο, ούτε στα ΜΜΜ, που για εμάς τους μαθητές είναι καθημερινό εργαλείο, ούτε πουθενά αλλού.
Και με την ίδια λογική που αναφέρεις, κάθε φορά τα περασμένα έτη που έβγαινε το ΠΑΣΟΚ ο κόσμος ήταν ευχαριστημένος από το κυβερνητικό πρόγραμμα;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Εντάξει, δεν ήμουν μέσα στα πολιτικά πράγματα όσο προσπαθώ να είμαι τώρα. Λόγω ηλικίας, έχεις δίκιο.
Και πάλι επιμένω στην αλλαγή. Στην αλλαγή προσώπων αν θες... Το βρίσκω απλό..
Εδώ θα συμφωνήσω, μια αλλαγή στα πρόσωπα είναι απαραίτητη, και έχω την εντύπωση οτι δειλά δειλά ο κόσμος τολμά να κατεβάσει κάποιους από την καρέκλα. Ομως ρε συ Αρκτούρε, το ΠΑΣΟΚ δεν κατέβηκε στις εκλογές με νέα πρόσωπα, αλλά με πολλούς από αυτούς που κυβερνούσαν τότε... Εδώ ξέθαψαν ακόμα και τον Αρσένη και τον Λαλιώτη.... Οι ψηφοφόροι αποδείχτηκαν πολύ πιο τολμηροί, αφήνοντας εκτός βουλής στελέχη όπως ο Τσοχατζόπουλος....
Εσύ καλά κάνεις και διαμαρτύρεσαι. Νομιμοποιείσαι και είσαι υποχρεωμένος να διαμαρτυρηθείς. Κάτι που δεν μπορεί να κάνει κανείς από το 42%.Θα συνεχίσω να διαμαρτύρομαι.
Είμαι τελείως απογοητευμένος από την πολιτική της κυβέρνησης.
Και πίστεψέ με, δεν λέω λόγια του αέρα. Σα μαθητές φορτωνόμαστε την χαζομάρα και την ανοργάνωτη κοινωνική πολιτική. Τα ζω κάθε μέρα. Μέσα σε αυτά τα τέσσερα -έστω 3,5- χρόνια δεν είδα καμμιά αλλαγή. Ούτε στα σχολεία, που πάνε από το κακό στο χειρότερο, ούτε στα ΜΜΜ, που για εμάς τους μαθητές είναι καθημερινό εργαλείο, ούτε πουθενά αλλού.
Και με την ίδια λογική που αναφέρεις, κάθε φορά τα περασμένα έτη που έβγαινε το ΠΑΣΟΚ ο κόσμος ήταν ευχαριστημένος από το κυβερνητικό πρόγραμμα;;
Αυτό και μόνο εννοούσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Εδώ θα συμφωνήσω, μια αλλαγή στα πρόσωπα είναι απαραίτητη, και έχω την εντύπωση οτι δειλά δειλά ο κόσμος τολμά να κατεβάσει κάποιους από την καρέκλα. Ομως ρε συ Αρκτούρε, το ΠΑΣΟΚ δεν κατέβηκε στις εκλογές με νέα πρόσωπα, αλλά με πολλούς από αυτούς που κυβερνούσαν τότε... Εδώ ξέθαψαν ακόμα και τον Αρσένη και τον Λαλιώτη.... Οι ψηφοφόροι αποδείχτηκαν πολύ πιο τολμηροί, αφήνοντας εκτός βουλής στελέχη όπως ο Τσοχατζόπουλος....
Βρε Πειρατή, δηλαδή η ΝΔ κατέβηκε με νέο αέρα; Εγώ δεν είδα κάτι καινούριο. Ξανά στο Εξωτερικών η τάδε, στο Εσωτερικών ο τάδε και γενικά στελέχη που δεν προσέφεραν τίποτε, ζητάνε να αναλάβουν ξανά υπουργεία. Ε όχι. Αυτό είναι τελείως λάθος, κατ'εμέ.
Βγήκανε ξανά, ας κάνουν μια ριζική αλλαγή. Νέα πρόσωπα. Νέα μυαλά. Νέες απόψεις. Μόνο ο υπουργός παιδείας με ξάφνιασε, πίστευα ότι θα βάλουν τον Αβραμόπουλο μιας και έχει κάνει την καριέρα του και δεν τον πειράζει αν θα καταστραφεί.
Ας ελπίσουμε να κατανοήσουν το μέγεθος της ευθύνης που τους έδωσαν οι ψηφοφόροι τους και ας προχωρήσουν σε κάποιες ουσιαστικές αλλαγές, γιατί σε δύο, το πολύ δυόμιση χρόνια πάλι εκλογές βλέπω...
Εσύ καλά κάνεις και διαμαρτύρεσαι. Νομιμοποιείσαι και είσαι υποχρεωμένος να διαμαρτυρηθείς. Κάτι που δεν μπορεί να κάνει κανείς από το 42%.
Αυτό και μόνο εννοούσα.
Παρερμήνευσις..

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Επίσης παρερμήνευσις....Βρε Πειρατή, δηλαδή η ΝΔ κατέβηκε με νέο αέρα; Εγώ δεν είδα κάτι καινούριο. Ξανά στο Εξωτερικών η τάδε, στο Εσωτερικών ο τάδε και γενικά στελέχη που δεν προσέφεραν τίποτε, ζητάνε να αναλάβουν ξανά υπουργεία. Ε όχι. Αυτό είναι τελείως λάθος, κατ'εμέ.
Βγήκανε ξανά, ας κάνουν μια ριζική αλλαγή. Νέα πρόσωπα. Νέα μυαλά. Νέες απόψεις. Μόνο ο υπουργός παιδείας με ξάφνιασε, πίστευα ότι θα βάλουν τον Αβραμόπουλο μιας και έχει κάνει την καριέρα του και δεν τον πειράζει αν θα καταστραφεί.
Ας ελπίσουμε να κατανοήσουν το μέγεθος της ευθύνης που τους έδωσαν οι ψηφοφόροι τους και ας προχωρήσουν σε κάποιες ουσιαστικές αλλαγές, γιατί σε δύο, το πολύ δυόμιση χρόνια πάλι εκλογές βλέπω...
Δεν είπα οτι η ΝΔ κατέβηκε με νέα πρόσωπα, το αντίθετο θα έλεγα. Ισχύει και για αυτούς οτι οι ψηφοφόροι της αποδείχτηκαν πιο τολμηροί από την ηγεσία, αποκλείοντας το δρόμο σε μερικούς προς τη βουλή.
Απλά αναφέρθηκα στο ΠΑΣΟΚ, επειδή εσύ το έθιξες πρώτος..
Angie_Ann
Διάσημο μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά δυστυχώς δεν είναι.Δεν νομίζω πειρατή ότι αυτό το 42% είναι ευχαριστημένο με την Ν.Δ ούτε και το 38% με το ΠΑΣΟΚ ούτε το 8,2 με το ΚΚΕ κ.ο.κ. Απλώς επειδή το 73% των πολιτών θέλησαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ψήφισαν αυτόν που τους εκφράζει περισσότερο, αυτόν που κατά τη γνώμη τους είναι ο ικανότερος για να κυβερνήσει την δεδομένη χρονική στιγμή και τους εξυπηρετεί όσο είναι αυτό δυνατόν. Απλά είναι τα πράγματα. Θεωρώ ότι πολύ μικρότερο ποσοστό από αυτό το 42% είναι ευχαριστημένο με την ΝΔ όπως και πολύ μικρότερο του 38% με το ΠΑΣΟΚ, μικρότερο του 8,2 με το ΚΚΕ ή του 5% με το ΣΥΡΙΖΑ κ.ο.κ.
Οι περισσότεροι από αυτούς που ψήφισαν τα δύο μεγάλα κόμματα το έκαναν γιατί κάποιος βουλευτής τους εξυπηρέτησε σε κάποιο προσωπικό τους ζήτημα ή τους έπεισε οτι θα τους εξυπηρετήσει.
Το είπα και πριν, είναι τραγικό να ακούς ψηφοφόρους και βουλευτές να παραδέχονται οτι πρώτο τους μέλημα είναι η εξυπηρέτηση προσωπικών επιθυμιών......
Ο βουλευτής δεν πρέπει να κρίνεται από την ικανότητα που έχει να μας κάνει τα χατήρια, αλλά από τη στάση του στα θέματα που συζητούνται στη βουλή.
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι περισσότεροι από αυτούς που ψήφισαν τα δύο μεγάλα κόμματα το έκαναν γιατί κάποιος βουλευτής τους εξυπηρέτησε σε κάποιο προσωπικό τους ζήτημα ή τους έπεισε οτι θα τους εξυπηρετήσει.
Το είπα και πριν, είναι τραγικό να ακούς ψηφοφόρους και βουλευτές να παραδέχονται οτι πρώτο τους μέλημα είναι η εξυπηρέτηση προσωπικών επιθυμιών......
Ο βουλευτής δεν πρέπει να κρίνεται από την ικανότητα που έχει να μας κάνει τα χατήρια, αλλά από τη στάση του στα θέματα που συζητούνται στη βουλή.

Έτσι είναι. Έχεις απόλυτο δίκιο.
Είμαστε η χώρα του μέσου και των συμφερόντων εις βάρος της κοινωνικής αναγέννησης.

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Εδώ κολλάει αυτό που είπε ο Πανούσης: "Κάποια στιγμή θα φύγει ο Ηλίας απ' τα τύμπανα, θα πάει στα πλήκτρα και ο Ορέστης απ' τα πλήκτρα θα πάει στα τύμπανα". Κουίζ: Βρείτε μου τις διαφορές από τις κυβερνήσεις μας..

Wishful
Δραστήριο μέλος

Ξεκάθαρα δοσμένα & κατανοητά.
Όχι η δημαγωγία & η ψηφοθηρία,χωρίς συγκεκριμένα προγράμματα βελτίωσης των συνθηκών σ'αυτή τη χώρα.
Αλλά όταν έχεις συγκεκριμένους στόχους & δεσμεύσεις & προγράμματα,κάποιοι θα τα θυμούνται την εποχή των εκλογών...
Είμαι...ρομαντικός ???

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.