Dracula82
Εκκολαπτόμενο μέλος

-Η σειρά των κομμάτων προς αποφυγή παρεξηγήσεων είναι με βάση το ποσοστό τους στις εκλογές του 2004.

-Καλό θα είναι όσοι λόγω ηλικίας δεν έχουν δικαίωμα ψήφου να μην ψηφίσουν.
Δεν είναι ονομαστική η ψηφοφορία. Αν κάποιος θέλει δημόσια να τοποθετηθεί ας ποστάρει.
- Πρόθεση ψήφου - Αύγουστος & Σεπτέμβριος 2013
- Πρόθεση ψήφου - Ιούλιος 2013
- Πρόθεση ψήφου - Ιούνιος 2013
- Πρόθεση ψήφου εκλογών Ιουνίου 2012
- Πρόεθεση ψήφου εκλογών Μαΐου 2012
- Εκτίμηση αποτελεσμάτων εκλογών Οκτωβρίου 2009
- Πρόθεση ψήφου εκλογών Σεπτέμβριος 2008
- Πρόθεση ψήφου (2008)
- Πρόθεση ψήφου εκλογών Σεπτεμβρίου 2007
- Πρόθεση ψήφου εκλογών Μαΐου 2012 (by iSchool)
- Πρόθεση ψήφου εκλογών Οκτωβρίου 2009 (by iSchool)
- Πρόθεση ψήφου 2008-2009 (by iSchool)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αν κάποιος άλλος θέλει να ψηφίσει κόμμα που δεν υπάρχει στη δημοσκόπηση, ας το πει να το προσθέσω και αυτό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dracula82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dracula82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ελπίζω να μην πειράζει που πρόσθεσα το κόμμα που θα ψηφίσω στη δημοσκόπηση (μιας και δεν υπήρχε)
Αν κάποιος άλλος θέλει να ψηφίσει κόμμα που δεν υπάρχει στη δημοσκόπηση, ας το πει να το προσθέσω και αυτό![]()
Τώρα είδα το μύνημά σου-σαφώς και δεν πειράζει απλά εξήγησα τους λόγους γιατί δεν μπορούμε κάθε κόμμα να το βάλουμε με το όνομά του. (Είναι πάνω από 20 συνολικά

Subject to change
e-steki.gr Founder

Νομίζω οτι θα πρεπε η φιλελεύθερη συμμαχία να είναι ξεχωριστή επιλογή, δεδομένου οτι την υποστηρίζουν πολλοί χρήστες του ίντερνετ και προβλέπω να λάβει υπολογίσιμο ποσοστό στο πολλ μας (ήδη προηγείται)Κάποιος/α πρόσθεσε επιπλέον επιλογή στις 11 που είχα αρχικά... ΟΚ δικαίωμα του καθενός να θέλει να φαίνεται το κόμμα του αλλά δεν μπορώ να συμπεριλάβω όλα τα κόμματα σε μια δημοσκόπηση-καταλαβαίνετε.Έβαλα τα της βουλής και αυτά που στις δημοσκοπήσεις φαίνονται με το όνομά τους και όχι σαν "Άλλο κόμμα". (ΛΑ.Ο.Σ + Δημοκρατική Αναγέννηση) Μακάρι να μπορούσαμε να τα βάλουμε όλα με το όνομά τους αλλά...
Subject to change
e-steki.gr Founder

Είναι καλύτερο απο το να τους λέμε να μην ψηφίσουν στο poll, διότι πολλοί ψηφίζουν στα polls για να βλέπουν τα αποτελέσματα εύκολα μετά.
Dracula82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πρόσθεσα και επιλογή για όσους δεν μπορούν να ψηφίσουν λόγω ηλικίας, εθνικότητας κλπ.
Είναι καλύτερο απο το να τους λέμε να μην ψηφίσουν στο poll, διότι πολλοί ψηφίζουν στα polls για να βλέπουν τα αποτελέσματα εύκολα μετά.
Σωστή κίνηση

Νομίζω οτι θα πρεπε η φιλελεύθερη συμμαχία να είναι ξεχωριστή επιλογή, δεδομένου οτι την υποστηρίζουν πολλοί χρήστες του ίντερνετ και προβλέπω να λάβει υπολογίσιμο ποσοστό στο πολλ μας (ήδη προηγείται)
Ποιά ειναι αυτή η Φιλελεύθερη Συμμαχία που μάλιστα την υποστηρίζουν πολλοί χρήστες ιντερνετ και γιατί ???
ps. Πραγματικά δεν ξέρω... ποιος ειναι ο αρχηγός εκεί ???
Giovanna
Επιφανές μέλος

δε φαινεται ασχημη... εκει εχει παραθεσει και το λινκ ο μοναχος.
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Ποιά ειναι αυτή η Φιλελεύθερη Συμμαχία που μάλιστα την υποστηρίζουν πολλοί χρήστες ιντερνετ και γιατί ???
ps. Πραγματικά δεν ξέρω... ποιος ειναι ο αρχηγός εκεί ???
ο πρόεδρός της λέγεται Περλικός. Πήγαινε και εσύ στο site του κόμματος για να δεις τις θέσεις του.
Υ.Γ. Έχω μια χοντρουποψία ότι δεν θα συμφωνείς, ιδιαίτερα στο οικονομικό πρόγραμμά του

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Νόμιζα πως ο νερωμένος διεθνισμός είναι πιο ...ηδύς στην γεύση

Τεσπα. Αν βγεί όντως το ΚΚΕ, τι θα γίνει; Πιστεύει κανείς πως θα γίνουμε σοσιαλιστικό κράτος;

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Τεσπα. Αν βγεί όντως το ΚΚΕ, τι θα γίνει; Πιστεύει κανείς πως θα γίνουμε σοσιαλιστικό κράτος;![]()
Ούτε τα πιο hardcore μέλη του δεν νομίζω να το πιστεύουν αυτό

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί διακρίνω μια απέχθεια προς το Σύριζα αλλά αντίδραση/αγάπη προς προς το ΚΚΕ?
Κ εγώ ήθελα να το ρωτήσω αυτό κ το ξέχασα χτες.

Επίθεση όχι τόσο στον Συνασπισμό(ή ΣΥΡΙΖΑ) σαν κόμμα και ιδέες, αλλά περισσότερο στον Αλαβάνο σαν πρόσωπο κ δεν καταλαβαίνω τον λόγο.
Δλδ για τον Καρατζαφέρη τί έπρεπε να πούμε κ την Παπαρήγα που ζει σε παράλληλο σύμπαν..

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αν και γενικά αντιπαθώ κόμματα με κομμουνιστική/σοσιαλιστική ιδεολογία.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ε και τι έγινε; Τόσο το καλύτερο, να μην μπορεί να δελεαστεί εύκολα

Άσε που μου έχει αφήσει άριστη εντύπωση το πως εμφανίζεται με ζακετούλα και όχι κουστούμια Βoss.

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

δεν συμφωνω οι πλουσιοι δελεαζονται ποιο ευκολα απο τους νορμαλ κ απο τους φτωχουςTι να πω, ο χειρότερος ψόγος που έχω ακούσει για τον Αλαβάνο, συμπεριλαμβάνεται στο "είναι πάμπλουτος".![]()
Ε και τι έγινε; Τόσο το καλύτερο, να μην μπορεί να δελεαστεί εύκολα![]()
Άσε που μου έχει αφήσει άριστη εντύπωση το πως εμφανίζεται με ζακετούλα και όχι κουστούμια Βoss.![]()
Dracula82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Tι να πω, ο χειρότερος ψόγος που έχω ακούσει για τον Αλαβάνο, συμπεριλαμβάνεται στο "είναι πάμπλουτος".![]()
Ε και τι έγινε; Τόσο το καλύτερο, να μην μπορεί να δελεαστεί εύκολα![]()
Άσε που μου έχει αφήσει άριστη εντύπωση το πως εμφανίζεται με ζακετούλα και όχι κουστούμια Βoss.![]()
Λίγο είναι ότι είναι πάμπλουτος???

Όσο για τη ζακετούλα κτλ, αυτό κι αν είναι Ο λαϊκισμός σε όλο του το μεγαλείο. Προσωπικά πολύ μου τι σπάει αυτό. (μα παρα πολύ όμως) Υπάρχουν και κάποιοι βασικοί κανόνες στη πολιτική-τουλάχιστον όταν εμφανίζεσαι δημόσια.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.