BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Και η συστολική σου είναι χαμηλή όμως.
Πάντα στο 80 ήταν;
Nαι, πάντα εκεί γύρω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Για το δεύτερο, σου συνιστώ να ενημέρωνεσαι μεν, αλλά μην αφήνεις να σε προβληματίζει και να σε αποτρέπει από την ωφέλεια της πρόληψης ή της θεραπείας η πιθανότητα παρενεργειών.
Οι παρενέργειες είναι ένα ενδεχόμενο(έστω και με ελάχιστο ποσοστό) σε κάθε ιατρική πράξη, ακόμα και στην πιο "αθώα".
Έχω κάνει γαστροσκόπηση με μέθη. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα (παρότι είσαι σε θέση να ακούς κατά τη διάρκειά της, τις οδηγίες του γιατρού).
Εύχομαι περαστικά και καλά αποτελέσματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Μάλλον ο γιατρός θα σου συστήσει τη μέθη. Δεν βλέπω τον λόγο να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με ολική νάρκωση.
Για το δεύτερο, σου συνιστώ να ενημέρωνεσαι μεν, αλλά μην αφήνεις να σε προβληματίζει και να σε αποτρέπει από την ωφέλεια της πρόληψης ή της θεραπείας η πιθανότητα παρενεργειών. Οι παρενέργειες είναι ένα ενδεχόμενο(έστω και με ελάχιστο ποσοστό) σε κάθε ιατρική πράξη, ακόμα και στην πιο "αθώα". Έχω κάνει γαστροσκόπηση με μέθη. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα (παρότι είσαι σε θέση να ακούς κατά τη διάρκειά της, τις οδηγίες του γιατρού).Εύχομαι περαστικά και καλά αποτελέσματα![]()
Σ' ευχαριστώ για τις επισημάνσεις σου και για τα καλά σου λόγια.

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Εύχομαι να βγουν οι εξετάσεις "καθαρές" κι από το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού (δεν είναι κάτι που δεν θεραπεύεται, αλλά σε περίπτωση που έχεις θα πρέπει να πάρεις αρκετά αντιβιωτικά για να το εξαλείψεις). Σε μένα δεν βρήκαν τότε ελικοβακτηρίδιο, όμως βρήκαν 3 πολυποδάκια που τα αφαίρεσαν επι τόπου. Και βέβαια γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση(ΓΟΠ).
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Α μπράβο και "σιδερένια"!
Εύχομαι να βγουν οι εξετάσεις "καθαρές" κι από το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού (δεν είναι κάτι που δεν θεραπεύεται, αλλά σε περίπτωση που έχεις θα πρέπει να πάρεις αρκετά αντιβιωτικά για να το εξαλείψεις). Σε μένα δεν βρήκαν τότε ελικοβακτηρίδιο, όμως βρήκαν 3 πολυποδάκια που τα αφαίρεσαν επι τόπου. Και βέβαια γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση(ΓΟΠ).
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εσύ να είσαι "σιδερένια" και να προσέχεις.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Και δυνατή επίσης. Να'σαι καλά.Δεν βαριέσαι; Ό,τι και να είναι θα το παλέψω. Μου έχουν τύχει και χειρότερα. Έτσι, κατάφερα να γίνω ψύχραιμη.![]()

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Τέσα μην ανησυχείς και να έχεις το ελικοβακτηρίδιο, είναι λίγο παίδεμα για κάποιους μήνες αλλά τίποτα συγκλονιστικό. Και ίσως δεν σου δώσει καν θεραπεία εκρίζωσης και μείνεις στα γαστροπροστατευτικά.
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ τόσο για τις πληροφορίες όσο και για την ενθάρρυνση.

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπράβο Τέσα! Από δω και πέρα,"σιδερένια"!![]()
Σ' ευχαριστώ, να είσαι καλά. Φτηνά τη γλίτωσα πάλι.

Nelliel
Περιβόητο μέλος

ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΘΟΣ!!! Πλεον δεν ξαναπαταω σε γιατρο αν δεν ειμαι ενα βημα πριν τον θανατο!
Ξυπναω λοιπον ενα ωραιο πρωι με δυσκαμψια στον αυχενα. Λεω σιγα, δεν ειναι τιποτα. Βαζω θερμομετρο γιατι ενιωθα χαλια και βλεπω οτι εχω 39 πυρετο, συν πονο στο αυτι. Το μυαλο μου παει σε μηννιγγιτιδα ή σε καποια λοιμωξη λογω φρονιμιτων, οποτε λεω να παω νοσοκομειο για να αποκλειστει το ενδεχομενο να εχω κατι σοβαρο. Μου δινουν ενδοφλεβια αντιβιωση, με στελνουν για αξονικη και ακτινες θωρακος και μου λενε οτι αν η αξονικη βγει καθαρη, παω για οσφυονωτιαια παρακεντηση. Η αντιβιωση κοντεψε να με στειλει στον αλλο κοσμο αφου αποδειχτηκα αλλεργικη σε αυτην. Η παρακεντηση εφιαλτης. Οχι επειδη πονεσε, αλλα επειδη εκτοτε εχω φοβερο πονοκεφαλο σε σημειο να μη μπορω να ειμαι ορθια ή καθιστη για πανω απο μιση ωρα. Σημερα εχω μια βελτιωση και στεκομαι περισσοτερη ωρα μεχρι να με πιασει πονοκεφαλος. Τελικα τι ειχα; Ιωση η οποια προκαλεσε φλεγμονη στους λεμφαδενες στον λαιμο με αποτελεσμα να μου προκαλεσει δυσκαμψια και πονο στον αυχενα. Αντι να ελεγξουν πρωτα αυτο το ενδεχομενο, με κρατησαν 12 ωρες και υποφερω τωρα για το τιποτα. Ηθελαν μαλιστα να με κρατησουν και ενα βραδυ στο νοσοκομειο για σιγουρια. Καλα που αντεδρασα και σηκωθηκα και εφυγα, αλλιως μπορει να κατεληγα και με ενα σωρο αλλα προβληματα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Μεσα απο την καρδια μου περαστικα σου καλη μου φιλη.Δυστυχως η ολη υποθεση με την υγεια μας..θελει πολυ ψαξιμο.Προληψη....
ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΘΟΣ!!! Πλεον δεν ξαναπαταω σε γιατρο αν δεν ειμαι ενα βημα πριν τον θανατο!
Ξυπναω λοιπον ενα ωραιο πρωι με δυσκαμψια στον αυχενα. Λεω σιγα, δεν ειναι τιποτα. Βαζω θερμομετρο γιατι ενιωθα χαλια και βλεπω οτι εχω 39 πυρετο, συν πονο στο αυτι. Το μυαλο μου παει σε μηννιγγιτιδα ή σε καποια λοιμωξη λογω φρονιμιτων, οποτε λεω να παω νοσοκομειο για να αποκλειστει το ενδεχομενο να εχω κατι σοβαρο. Μου δινουν ενδοφλεβια αντιβιωση, με στελνουν για αξονικη και ακτινες θωρακος και μου λενε οτι αν η αξονικη βγει καθαρη, παω για οσφυονωτιαια παρακεντηση. Η αντιβιωση κοντεψε να με στειλει στον αλλο κοσμο αφου αποδειχτηκα αλλεργικη σε αυτην. Η παρακεντηση εφιαλτης. Οχι επειδη πονεσε, αλλα επειδη εκτοτε εχω φοβερο πονοκεφαλο σε σημειο να μη μπορω να ειμαι ορθια ή καθιστη για πανω απο μιση ωρα. Σημερα εχω μια βελτιωση και στεκομαι περισσοτερη ωρα μεχρι να με πιασει πονοκεφαλος. Τελικα τι ειχα; Ιωση η οποια προκαλεσε φλεγμονη στους λεμφαδενες στον λαιμο με αποτελεσμα να μου προκαλεσει δυσκαμψια και πονο στον αυχενα. Αντι να ελεγξουν πρωτα αυτο το ενδεχομενο, με κρατησαν 12 ωρες και υποφερω τωρα για το τιποτα. Ηθελαν μαλιστα να με κρατησουν και ενα βραδυ στο νοσοκομειο για σιγουρια. Καλα που αντεδρασα και σηκωθηκα και εφυγα, αλλιως μπορει να κατεληγα και με ενα σωρο αλλα προβληματα.

akikos
Επιφανές μέλος

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Ευχαριστω! Οταν αποφασισα να παω στο νοσοκομειο δεν φανταστηκα οτι θα αντιδρουσαν τοσο υπερβολικα. Ισως να παιζει ρολο και το γεγονος οτι μερικους μηνες πριν καποιοι ανθρωποι εχασαν τα χερια και τα ποδια τους απο περιστατικα σηψαιμιας, οποτε παιρνουν στα σοβαρα την καθε υποψια σοβαρης λοιμωξης. Τωρα παιρνω ηλεκτρολυτες για ενυδατωση και ευτυχως η κατασταση μου εχει βελτιωθει αρκετα.Μεσα απο την καρδια μου περαστικα σου καλη μου φιλη.Δυστυχως η ολη υποθεση με την υγεια μας..θελει πολυ ψαξιμο.![]()
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Προληψη....
Η αλήθεια είναι ότι η υποψία μηνιγγίτιδας τους τρομάζει όλους, και δικαίως, βέβαια κυρίως στα βρέφη και στα παιδιά κινητοποιούνται όλοι σαν να έρχεται το τέλος του κόσμου γιατί είναι ακάλυπτα μέχρι μια ηλικία. Αλλά ακόμα και σε σένα και σχεδόν σίγουροι να ήταν (κλινικά) ότι έχεις μια βαριά ίωση που σου κάνει δυσκαμψία, δεν νομίζω να διακινδύνευαν να μην αποκλείσουν καν την μηνιγγίτιδα. Δεν σου πήραν καλλιέργειες όμως;
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Η αλήθεια είναι ότι η υποψία μηνιγγίτιδας τους τρομάζει όλους, και δικαίως, βέβαια κυρίως στα βρέφη και στα παιδιά κινητοποιούνται όλοι σαν να έρχεται το τέλος του κόσμου γιατί είναι ακάλυπτα μέχρι μια ηλικία. Αλλά ακόμα και σε σένα και σχεδόν σίγουροι να ήταν (κλινικά) ότι έχεις μια βαριά ίωση που σου κάνει δυσκαμψία, δεν νομίζω να διακινδύνευαν να μην αποκλείσουν καν την μηνιγγίτιδα. Δεν σου πήραν καλλιέργειες όμως;
Μου πηραν 2 φορες αιμα για καλλιεργεια, απο διαφορετικες φλεβες με διαστημα μερικων ωρων μεταξυ τους και αλλες 2 φορες για εξεταση. Για την καλλιεργεια ηθελαν με κρατησουν το βραδυ επειδη τα αποτελεσματα αργουν να βγουν. Τωρα ειμαι σε κατασταση πανικου με τους πονοκεφαλους. Την Τριτη το απογευμα εκαναν την παρακεντηση και μου ειπαν οτι την Τεταρτη θα εχω πονοκεφαλο. Οντως το μεσημερι της Τεταρτης με επιασε πονοκεφαλος ο οποιος συνεχιστηκε και την Πεμπτη σε σημειο να μη μπορω να ειμαι ορθια ή καθιστη για πανω απο μιση ωρα. Μονο οταν ξαπλωνα εφευγε. Την Παρασκευη δεν πηγα στην δουλεια και την εβγαλα ολη μερα στο κρεβατι. Ειχα λιγο πονοκεφαλο (ειτε ορθια ειτε ξαπλωμενη), κυριως πισω απο τα ματια, αλλα δεν ξερω αν οφειλεται στην παρακεντηση ή στην ιωση γιατι ειμαι μπουκωμενη και νιωθω πιεση μπροστα στο προσωπο. Σημερα ειμαι στο κρεβατι, αλλα οταν σηκωνομαι και στρεφω αποτομα το κεφαλι μου αλλου νιωθω πιεση. Εχω φρικαρει γιατι εχω την εντυπωση οτι εχω διαρροη ΕΝΥ. Δεν μου ειπαν ποσο καιρο θα κρατησει ο πονοκεφαλος και ποτε πρεπει να παω πισω. Αν δεν εχει φυγει μεχρι αυριο το πρωι, πολυ φοβαμαι οτι θα πρεπει να παω παλι στο νοσοκομειο να κλεισουν την διαρροη και ειναι κατι που προσπαθω να αποφυγω. Δεν θελω να ξαναδω γιατρο και ξανα βελονα δεν προκειται να μπει στην σπονδυλικη μου στηλη. Τετοιους πονοκεφαλους δεν εχω ξαναζησει. Φρικη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.