alejandro Νεοφερμένο μέλος Ο alejandro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2017 στις 23:51 Ο alejandro: #181 18-01-17 23:51 Γεια σας,είμαι φοιτητής στο πανεπιστήμιο Πατρών και κάνω μία έρευνα για το αν τα social media επηρεάζουν τις καταναλωτικές συμπεριφορές των ανθρώπων.το ερωτηματολόγιο βρίσκεται στο παρακάτω link: https://83.212.96.250/index.php?r=survey/index&sid=823935&lang=en με τον κωδικό:1053707 Για να δείτε τα αποτελέσματα στο τέλος της έρευνας μπορείτε να πατήσετε κατά την ολοκρηρωση της ότι επιθυμείτε να δείτε τα αποτελέσματα της.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2017 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 17:26 Η Ιππολύτη έγραψε: #182 23-02-17 17:26 Αρχική Δημοσίευση από alejandro: Γεια σας,είμαι φοιτητής στο πανεπιστήμιο Πατρών και κάνω μία έρευνα για το αν τα social media επηρεάζουν τις καταναλωτικές συμπεριφορές των ανθρώπων.το ερωτηματολόγιο βρίσκεται στο παρακάτω link: https://83.212.96.250/index.php?r=survey/index&sid=823935&lang=en με τον κωδικό:1053707 Για να δείτε τα αποτελέσματα στο τέλος της έρευνας μπορείτε να πατήσετε κατά την ολοκρηρωση της ότι επιθυμείτε να δείτε τα αποτελέσματα της.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Δε μου το ανοίγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 19:02 Ο xristaras9: #183 23-02-17 19:02 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δε μου το ανοίγει Click για ανάπτυξη... To post γράφτηκε 18/1/17 παίζει και να το έκλεισε ο ίδιος το survey γιατί ολοκλήρωσε την εργασία του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:02 Ο DarthFederer: #184 23-02-17 20:02 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έτοιμος! Ωραίο το ζήτημα του. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Πράγματι, ωραίο το θέμα του ερωτηματολογίου. ΄Ετοιμος κι από μένα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το απάντησα και εγώ! Καλή επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Έτοιμο κι από μένα, ωραίο θέμα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Έτοιμο και από εμένα . Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Κι από εμένα!! Click για ανάπτυξη... Εστω και καθυστερημενα, σας ευχαριστω για τη συμμετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Freudian7 Fernando_A travelingirl Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας,είμαι φοιτητής στο πανεπιστήμιο Πατρών και κάνω μία έρευνα για το αν τα social media επηρεάζουν τις καταναλωτικές συμπεριφορές των ανθρώπων.το ερωτηματολόγιο βρίσκεται στο παρακάτω link: https://83.212.96.250/index.php?r=survey/index&sid=823935&lang=en με τον κωδικό:1053707 Για να δείτε τα αποτελέσματα στο τέλος της έρευνας μπορείτε να πατήσετε κατά την ολοκρηρωση της ότι επιθυμείτε να δείτε τα αποτελέσματα της.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 17:26 Η Ιππολύτη έγραψε: #182 23-02-17 17:26 Αρχική Δημοσίευση από alejandro: Γεια σας,είμαι φοιτητής στο πανεπιστήμιο Πατρών και κάνω μία έρευνα για το αν τα social media επηρεάζουν τις καταναλωτικές συμπεριφορές των ανθρώπων.το ερωτηματολόγιο βρίσκεται στο παρακάτω link: https://83.212.96.250/index.php?r=survey/index&sid=823935&lang=en με τον κωδικό:1053707 Για να δείτε τα αποτελέσματα στο τέλος της έρευνας μπορείτε να πατήσετε κατά την ολοκρηρωση της ότι επιθυμείτε να δείτε τα αποτελέσματα της.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Δε μου το ανοίγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 19:02 Ο xristaras9: #183 23-02-17 19:02 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δε μου το ανοίγει Click για ανάπτυξη... To post γράφτηκε 18/1/17 παίζει και να το έκλεισε ο ίδιος το survey γιατί ολοκλήρωσε την εργασία του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:02 Ο DarthFederer: #184 23-02-17 20:02 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έτοιμος! Ωραίο το ζήτημα του. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Πράγματι, ωραίο το θέμα του ερωτηματολογίου. ΄Ετοιμος κι από μένα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το απάντησα και εγώ! Καλή επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Έτοιμο κι από μένα, ωραίο θέμα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Έτοιμο και από εμένα . Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Κι από εμένα!! Click για ανάπτυξη... Εστω και καθυστερημενα, σας ευχαριστω για τη συμμετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Freudian7 Fernando_A travelingirl Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alejandro: Γεια σας,είμαι φοιτητής στο πανεπιστήμιο Πατρών και κάνω μία έρευνα για το αν τα social media επηρεάζουν τις καταναλωτικές συμπεριφορές των ανθρώπων.το ερωτηματολόγιο βρίσκεται στο παρακάτω link: https://83.212.96.250/index.php?r=survey/index&sid=823935&lang=en με τον κωδικό:1053707 Για να δείτε τα αποτελέσματα στο τέλος της έρευνας μπορείτε να πατήσετε κατά την ολοκρηρωση της ότι επιθυμείτε να δείτε τα αποτελέσματα της.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Δε μου το ανοίγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 19:02 Ο xristaras9: #183 23-02-17 19:02 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δε μου το ανοίγει Click για ανάπτυξη... To post γράφτηκε 18/1/17 παίζει και να το έκλεισε ο ίδιος το survey γιατί ολοκλήρωσε την εργασία του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:02 Ο DarthFederer: #184 23-02-17 20:02 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έτοιμος! Ωραίο το ζήτημα του. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Πράγματι, ωραίο το θέμα του ερωτηματολογίου. ΄Ετοιμος κι από μένα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το απάντησα και εγώ! Καλή επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Έτοιμο κι από μένα, ωραίο θέμα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Έτοιμο και από εμένα . Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Κι από εμένα!! Click για ανάπτυξη... Εστω και καθυστερημενα, σας ευχαριστω για τη συμμετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δε μου το ανοίγει Click για ανάπτυξη... To post γράφτηκε 18/1/17 παίζει και να το έκλεισε ο ίδιος το survey γιατί ολοκλήρωσε την εργασία του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:02 Ο DarthFederer: #184 23-02-17 20:02 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έτοιμος! Ωραίο το ζήτημα του. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Πράγματι, ωραίο το θέμα του ερωτηματολογίου. ΄Ετοιμος κι από μένα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το απάντησα και εγώ! Καλή επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Έτοιμο κι από μένα, ωραίο θέμα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Έτοιμο και από εμένα . Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Κι από εμένα!! Click για ανάπτυξη... Εστω και καθυστερημενα, σας ευχαριστω για τη συμμετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έτοιμος! Ωραίο το ζήτημα του. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Πράγματι, ωραίο το θέμα του ερωτηματολογίου. ΄Ετοιμος κι από μένα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το απάντησα και εγώ! Καλή επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Έτοιμο κι από μένα, ωραίο θέμα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Έτοιμο και από εμένα . Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Κι από εμένα!! Click για ανάπτυξη... Εστω και καθυστερημενα, σας ευχαριστω για τη συμμετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.