Πρόταση για οθόνη υπολογιστή

Natsuko

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Natsuko αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 164 μηνύματα.
Καλησπέρα, θα ήθελα παρακαλώ πολύ μερικές προτάσεις για οθόνη υπολογιστή, ξεκούραστη για τα μάτια, για πολύωρη χρήση. Πρέπει να αλλάξω επειγόντως γιατί έχουν αρχίσει και με πονάνε τα μάτια μου με αυτήν που έχω. Δε βρήκα κάποιο αντίστοιχο τόπικ οπότε και άνοιξα αυτό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Guest 515609

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Δεν γνωρίζω για τα μάτια ποιά ειναι καλύτερη, πάντως για ταινίες, βιντεοπαιχνίδια και εργασίες στο pc κοίτα τις ultrawide οθόνες.

David?

Νεοφερμένο μέλος

Ο David? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα.
Τώρα τι να λέμε, eizo, αν αντέχει η χρεωστικοπιστωτική σου, κι όλες τις άλλες τις καίμε

Guest 515609

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ααα επίσης αν δεν έχεις μεγάλο budget κυκλοφορούν μεταχειρισμένες σε πολύ καλές τιμές. Αν σε ενδιαφέρει πες μου να ρωτήσω πως λέγεται αυτή η κατηγορία (έχει ειδικό όνομα).

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Έχω την lg27uk650 αλλά πλεον δεν την πουλαχνε

Θαρρώ ότι πρέπει να είναι τουλάχιστον 27" και 4k. Η αγορά καλής οθόνης είναι για τους περισσότερους που δεν κυνηγάνε το performance ποιο χρήσιμη από το τουμπανιαρικο pc.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια