Πρόταση δυσπιστίας από το ΠΑΣΟΚ: "Η κυβέρνηση προσπαθεί να συγκαλύψει την τραγωδία των Τεμπών"

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,791 μηνύματα.
Ναι βρε αλλα οσο βλεπω βιντεακια του να πουλαει επιστολες του χριστου και αλοιφες κατα της καραφλας με πιανει γελιο και παραλληλα στεναχωρια για την καταντια της πολιτικης σκηνης.Θα μ πεις εδω υπουργος υγειας πουλαγε παλια βιβλια και διαβαζε ποιηματα σε παροιμοιες εκπομπες...
Καλά αυτό εννοείται. Έχει διαφορά το ότι θέλω να ισχυροποιηθεί από το θέλω να κυβερνήσει. Αν αύριο σχημάτιζε αυτοδύναμη κυβέρνηση πάλι δεν πιστεύω πως θα έφερνε κάποια μεγάλη αλλαγή. Όμως για την ώρα μας είναι χρήσιμος να είναι ισχυροποιημένος όσο δεν υπάρχει τίποτα το αξιόλογο στα δεξιά της ΝΔ.

Καλή αντιπολίτευση θεωρώ κάνει και το ΚΚΕ για την αριστερά. Η Ζωή με βγάζει πως αντιγράφει λίγο τακτικές ΧΑ. Τα κάνω όλα μπ@@ρδελο και τους αναγκάζω να με δείχνουν (καθώς για αυτά ψοφάει το κοινό, μια Βουλή ρεαλιτι).
 

BlackPenBluePen

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 1,026 μηνύματα.
Δε μου φαίνεται και πολυ δημοκρατικό να μπορεί ενα μοναδικό κόμμα να μπορέσει να συγκεντρώσει θέσεις αρκετές για να υπερκαλύψουν τημ αρχη της δεδηλωμενης. Αλλα απο την άλλη εμείς τους δώσαμε το 41%.

 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top