Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

24-01-25

15:10
Τί άσχημος, βρε ; Ήταν πολύ ωραίος στα νιάτα του...Τώρα είναι και 55άρης. Γοητευτικός κύριος είναι. Μια χαρά...Ένας αρραβώνας όλο $ρωτα!
Η μεγαλοκοπέλα συμπαθητική, αυτός είναι άσχημος ρε φίλε...
![]()
«Νικόλαος Ντε Γκρες και Χρυσή Βαρδινογιάννη αρραβωνιάστηκαν»: Μια ανάρτηση και η αντίδραση της τέως βασιλικής οικογένειας
Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα, ανέφερε ο συγγραφέας Ανδρέας Μέγγοςwww.newsit.gr
Αυτός πρόσφατα δεν είχε χωρίσει ;; Δεν πάει ένας χρόνος νομίζω...
Τί στο καλό ; Φύγε εσύ...έλα εσύ ;
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.827 μηνύματα.

24-01-25

15:19
Τί άσχημος, βρε ; Ήταν πολύ ωραίος στα νιάτα του...Τώρα είναι και 55άρης...
Αυτός πρόσφατα δεν είχε χωρίσει ;; Δεν πάει ένας χρόνος νομίζω...
Τί στο καλό ; Φύγε εσύ...έλα εσύ ;
Ήταν πολύ ωραίος στα νιάτα του; Πόσα νιάτα του;

Λες και έχουν πρόβλημα αυτοί να αντικαταστήσουν "αγάπες"...το κοινό στοιχείο που έχουν οι πλουτοκράτες ξέρεις ποιο είναι;
Τα θέλουν και τα δυο (all the world is not enough) αλλά βάζουν την εξουσία πιο ψηλά απ' τον έρωτα.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

02-02-25

10:28

Παύλος Ντε Γκρες: Από τον Αργυρό στον Ρέμο για ζεϊμπέκικο με ποτήρι στο κεφάλι - Δείτε βίντεο
Λίγες ημέρες πριν τον γάμο του αδερφού του, Νικολάου, με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, ο Παύλος διασκέδασε με την παρέα του αλλάζοντας νυχτερινά κέντρα και μη διστάζοντας να σηκωθεί στην πίστα να χορέψει
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

02-02-25

10:40
Αυτό θα πει Βασιλιάς κοντά στον λαό του. Βρείτε μου ένα από τα 300 αντιαισθητικά παράσιτα να χορεύει τέτοια ζεμπεκιά και να έχει την ομορφιά και την παλικαριά του Βασιλιά μας.![]()
Παύλος Ντε Γκρες: Από τον Αργυρό στον Ρέμο για ζεϊμπέκικο με ποτήρι στο κεφάλι - Δείτε βίντεο
Λίγες ημέρες πριν τον γάμο του αδερφού του, Νικολάου, με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, ο Παύλος διασκέδασε με την παρέα του αλλάζοντας νυχτερινά κέντρα και μη διστάζοντας να σηκωθεί στην πίστα να χορέψειwww.protothema.gr
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

05-02-25

13:35

Φωτογραφίες από την πρόβα γάμου Νικόλαου και Χρυσής - Κουμπάροι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και ο Παύλος Ντε Γκρες
Το ζευγάρι θα φορέσει στέμματα αντί για στέφανα - Η επιθυμία τους είναι η τελετή να είναι λιτή και χωρίς υπερβολές, για να μην προσελκύσει παραπάνω δημοσιότητα
θα φορέσουν στέμματα

parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.827 μηνύματα.

05-02-25

13:52
Αυτό θα πει Βασιλιάς κοντά στον λαό του. Βρείτε μου ένα από τα 300 αντιαισθητικά παράσιτα να χορεύει τέτοια ζεμπεκιά και να έχει την ομορφιά και την παλικαριά του Βασιλιά μας.

Πλάκα με κάνεις; Είναι ζειμπέκικο αυτό; Σαν κουνιστή φλωριά από γόνδολα της Βενετίας.

nPb
Επιφανές μέλος

06-02-25

21:46

Νικόλαος Ντε Γκρες - Χρυσή Βαρδινογιάννη: Το pre wedding party στο Κουκάκι
Προηγήθηκε δείπνο στη Μεγάλη Βρετανία - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Μια ή μάλλον δύο ερωτήσεις:
Για ποιο λόγο η Ελληνική αστυνομία τους προστατεύει από την στιγμή που δεν έχουμε πολίτευμα με βασιλείς; Επίσης με ποιο δικαίωμα σε κοινοβουλευτική δημοκρατία κλείνουν οι δρόμοι για να κάνουν κοινωνικές εκδηλώσεις κάποιοι που νομίζουν ότι είναι πρίγκηπες; Μήπως το πολιτειακό δεν έχει λυθεί ή μήπως η δημοκρατία της χώρας μας κάτι άλλο θέλει να μας πει και δεν το κατανοούμε; Προσωπικά αν θέλω να υιοθετήσω τον τίτλο Δούκας της Πάτρας ως αξίωμα, γιατί δεν μπορώ;

Αυτό θα πει Βασιλιάς κοντά στον λαό του. Βρείτε μου ένα από τα 300 αντιαισθητικά παράσιτα να χορεύει τέτοια ζεμπεκιά και να έχει την ομορφιά και την παλικαριά του Βασιλιά μας.
Noμίζω ότι προκαλούν λίγο με την παρουσία τους. Δεν λέμε να μην έρχονται στην Ελλάδα αλλά όχι να χρησιμοποιούν τα μέσα και να θυμίζουν στους ιθαγενείς υπηκόους ότι σε αυτή τη ζωή κάποιοι είναι πρίγκηπες και κάποιοι πλέμπες. Δεν το αντέχω.

nPb
Επιφανές μέλος

14-02-25

21:44

Μαρί Σαντάλ: Η ανάρτησή της για την ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου και το μήνυμα του Παύλου Ντε Γκρες στο μαξιλάρι της
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

15-02-25

09:55
Φιλοβασιλική απο τα γεννοφάσκια μου .
Περιμενω ποτε θα κανουν κομμα !Ποτε :::::
Περιμενω ποτε θα κανουν κομμα !Ποτε :::::

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

15-02-25

10:00
Γυναίκα είσαι εσύ; Χουντοβασιλικιά, Χριστιανοταλιμπάν, μιλάς κατά του σύγχρονου κόσμου και της θηλυπρέπειας των αντρών, αν είσαι όντως γυναίκα είσαι η ιδανική γυναίκαΦιλοβασιλική απο τα γεννοφάσκια μου .
Περιμενω ποτε θα κανουν κομμα !Ποτε :::::![]()

adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

15-02-25

10:04
Ω ναι γυναικα που δεν φοβαται να υποστηρίξει τιποτα ακομα και στην προσωπικη της ζωη.Γυναίκα είσαι εσύ; Χουντοβασιλικιά, Χριστιανοταλιμπάν, μιλάς κατά του σύγχρονου κόσμου και της θηλυπρέπειας των αντρών, αν είσαι όντως γυναίκα είσαι η ιδανική γυναίκα![]()
Δεν λεω ποτε κατι κακο ουτε θρεφω μισος για καποιον ωστε να χαρακτηριστώ ομοφοβικη ρατσιστρια κομματόσκυλο και οτι αλλο θελει καποιος να μου προσαψει γιατι απλα δεν εχει επιχειρηματα

ilias90
Περιβόητο μέλος

15-02-25

10:11
Μπράβο σου!Ω ναι γυναικα που δεν φοβαται να υποστηρίξει τιποτα ακομα και στην προσωπικη της ζωη.
Δεν λεω ποτε κατι κακο ουτε θρεφω μισος για καποιον ωστε να χαρακτηριστώ ομοφοβικη ρατσιστρια κομματόσκυλο και οτι αλλο θελει καποιος να μου προσαψει γιατι απλα δεν εχει επιχειρηματα
![]()
Δες εδώ τι μένος έχουν με τον Βασιλιά μας, μέχρι και ότι είναι άσχημος είπαν. Εν τω μεταξύ είναι 55 χρονών (νομίζω)... Έχουν δει πολλούς 55ρηδες Έλληνες τόσο καλοστεκούμενους και λέβεντες, ε; Που οι μισοί είναι με την κοιλιά τούρλα από μπύρες και τσιπούρα και βαριούνται να κουνηθούν...
adams33
Δραστήριο μέλος

15-02-25

10:22
Αχ μην πω εγω για τα βασιλικα παλικαρια μας !
Ανδρες ,ΑΝΔΡΕΣ κυρος ομορφια παιδεια πνευματικοτητα τι αλλο να θελει μια γυναικα οταν εχει τετοιο ανθρωπο διπλα της .
Βεβαια θαυμαζω και Μαρι !
Θηλυκότητα φινέτσα κομψότητα ευγενεια μητροτητα ..Τυχαινει να ειναι το δικο μου προτυπο γυναικας !
Παντα ενα βημα πισω απο τον σύζυγο που αυτο δηλωνει σεβασμό στον έγγαμο βιο και οχι κατωτερότητα και αλλα κομπλεξικα .
Αστο σελιδες μπορω να σου γραφω .Φυσικα και γνωριζω την πορεια του Βασιλιά (για να προλαβω τα κακως κειμενα ) και πως ΚΑΙ αυτος εχει κανει τρομερα πραγματα αλλα πλεον σημερα εχουμε χασει με ολους αυτους την παιδεια και το αξιακο μας συστημα .
Οι γονεις μεγαλωνουν τα παιδια τους με το χειροτερο τροπο εφοσον οι ιδιοι ειναι ακαταλληλοι μη εχοντας παιδεια και αξιες
Ανδρες ,ΑΝΔΡΕΣ κυρος ομορφια παιδεια πνευματικοτητα τι αλλο να θελει μια γυναικα οταν εχει τετοιο ανθρωπο διπλα της .
Βεβαια θαυμαζω και Μαρι !
Θηλυκότητα φινέτσα κομψότητα ευγενεια μητροτητα ..Τυχαινει να ειναι το δικο μου προτυπο γυναικας !
Παντα ενα βημα πισω απο τον σύζυγο που αυτο δηλωνει σεβασμό στον έγγαμο βιο και οχι κατωτερότητα και αλλα κομπλεξικα .
Αστο σελιδες μπορω να σου γραφω .Φυσικα και γνωριζω την πορεια του Βασιλιά (για να προλαβω τα κακως κειμενα ) και πως ΚΑΙ αυτος εχει κανει τρομερα πραγματα αλλα πλεον σημερα εχουμε χασει με ολους αυτους την παιδεια και το αξιακο μας συστημα .
Οι γονεις μεγαλωνουν τα παιδια τους με το χειροτερο τροπο εφοσον οι ιδιοι ειναι ακαταλληλοι μη εχοντας παιδεια και αξιες
ilias90
Περιβόητο μέλος

15-02-25

11:09
Καλά τα λες, αλλά με αυτό διαφωνώ κάθετα. Είναι ο απόλυτος εκφυλισμός για έναν βασιλιά να ζητήσει την ψήφο του λαού, λες και είναι ίσα και όμοια με εμάς. Ο Παύλος είτε θα είναι εστεμμένος είτε τίποτα. Ντροπή και μόνο να μπει μέσα στη Βουλή με τα 300 παράσιτα και η μεγαλύτερη ντροπή είναι για τον ίδιο τον Άγιο θεσμό της Βασιλείας, να αναμειγνύεται με κατώτερα πολιτεύματα σαν τη δημοκρατία.Περιμενω ποτε θα κανουν κομμα !Ποτε :::::![]()
adams33
Δραστήριο μέλος

15-02-25

11:24
Αχ ολο αυτό σαν να το έγραψε ο πατερας μου ,με συγκίνησες!Καλά τα λες, αλλά με αυτό διαφωνώ κάθετα. Είναι ο απόλυτος εκφυλισμός για έναν βασιλιά να ζητήσει την ψήφο του λαού, λες και είναι ίσα και όμοια με εμάς. Ο Παύλος είτε θα είναι εστεμμένος είτε τίποτα. Ντροπή και μόνο να μπει μέσα στη Βουλή με τα 300 παράσιτα και η μεγαλύτερη ντροπή είναι για τον ίδιο τον Άγιο θεσμό της Βασιλείας, να αναμειγνύεται με κατώτερα πολιτεύματα σαν τη δημοκρατία.
Συμφωνώ απολυτα με τον τροπο που το προσεγγιζεις αλλα δεν ξερω πως αλλιως να δειξω την υποστηριξη μου στην σημερινη εποχη που αναγνωριζω οτι το να επιστρεψει σαν Βασιλιάς δεν προκειται να γινει .
ilias90
Περιβόητο μέλος

15-02-25

12:30
Να σου πω κάτι, αγαπητή μου; Δεν μας αξίζει στην τελική σαν λαός ένας Βασιλιάς. Είμαστε ανθυποβαλκάνιοι ταμτάκοι και κατσαπλιάδες, δεν μας αξίζει ένα ευγενές πολίτευμα.Αχ ολο αυτό σαν να το έγραψε ο πατερας μου ,με συγκίνησες!
Συμφωνώ απολυτα με τον τροπο που το προσεγγιζεις αλλα δεν ξερω πως αλλιως να δειξω την υποστηριξη μου στην σημερινη εποχη που αναγνωριζω οτι το να επιστρεψει σαν Βασιλιάς δεν προκειται να γινει .
Χαίρομαι όμως που έχουν μείνει τέτοιες γυναίκες με τη δική σου σκέψη. Αφιερωμένο:
Μου το βγάζεις ότι είσαι τέτοια γυναίκα απέναντι στον άντρα σου

adams33
Δραστήριο μέλος

15-02-25

12:46
Ειμαι η γυναικα που πεφτει στα 4 για τον ανδρα που εχει κυρος ευγενεια και ηθος και ολο αυτο στο επικοινωνει στο βλεμμα του και στον τροπο που κινειται μεσα σε ενα χωρο .Να σου πω κάτι, αγαπητή μου; Δεν μας αξίζει στην τελική σαν λαός ένας Βασιλιάς. Είμαστε ανθυποβαλκάνιοι ταμτάκοι και κατσαπλιάδες, δεν μας αξίζει ένα ευγενές πολίτευμα.
Χαίρομαι όμως που έχουν μείνει τέτοιες γυναίκες με τη δική σου σκέψη. Αφιερωμένο:
View attachment 145187
Μου το βγάζεις ότι είσαι τέτοια γυναίκα απέναντι στον άντρα σου![]()
Σιχαινομαι τα νταιλικια .
Στα 4 ομως χωρις καμια ντροπη ολο αυτο .Οσο για τις φεμινίστριες γεροντοκορες τις εχω γραμμενες γιατι πολυ θα ηθελαν να ειχαν εναν τετοιο ανδρα διπλα τους .Δεν τις πλησιαζουν ομως αυτο ειναι το θεμα τους και ας ξεκινησουμε απο αυτο εφοσον αυτοι οι ανδρες σπανιζουν στην εποχη μας!
Να πω οτι δεν περιμενα να συναντήσω ενα ανδρα με αποψεις σαν και τις δικες σου εδω μεσα μιας που βλεπω αρκετη νεολαία;Συνηθως βρισκω τετοιυς ανδρες σε μεγαλυτερες ηλικιες !
Γοητευμενη αγαπητε μου !
nPb
Επιφανές μέλος

26-02-25

15:01

Η Νίνα Φλορ υπέγραψε κείμενο ως «πριγκίπισσα της Ελλάδας» - Δείτε την ανάρτησή της
Η ελβετικής καταγωγής επιχειρηματίας δεν υιοθέτησε το όνομα «Ντε Γκρες» όπως περίμεναν πολλοί
ilias90
Περιβόητο μέλος

07-03-25

14:20
Μην γίνει τέτοια αηδία, θα είναι η απόλυτη βεβήλωση του ιερού θεσμού της Βασιλείας να μπλεχτεί ένα κατσαπλιάδικο πολιτικό σύστημα όπως αυτό της δημοκρατίας. Ένας γαλαζοαίματος δεν ζητάει ποτέ την ψήφο των παιδιών του και ο Παύλος -ως Βασιλιάς χωρίς στέμμα- είναι ο συλλογικός μας πατέρας. Αν γίνει τέτοιο έγκλημα δεν θα είναι κακό μόνο για τον ίδιο αλλά πάνω από όλα για τον θεσμό, που θα ξεπέσει τόσο. Ή όλα η τίποτα, μεγαλειότατε... κι αφού δεν θα τα έχουμε όλα, δεν θα έχουμε τίποτα.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.035 μηνύματα.

07-03-25

14:28

Συγγνώμη αλλά αυτή είναι η αντίδραση μου όταν ακούω για Βασιλιάδες και για ΠΑΣΟΚ στο έτος μας. Και οι δυο είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί της Ελλάδας. Βέβαια οι βασιλιάδες δεν το γνωρίζουν μαλλον (ότι κάνουν κακό) όπως με το ΠΑΣΟΚ οπότε τους βλέπω με λίγο καλύτερο μάτι, αλλά στη χώρα όπου γεννήθηκε η δημοκρατία το να ακούω λέξη "γαλαζοαίματος","βασιλιάς" κτλ μόνο αναγούλα με προκαλεί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Scandal
- johnsala
- giannhs2001
- charmander
- touvlo
- Kate1914
- taketrance
- Ilma
- Wonderkid
- Paragontas7000
- fmarulezkd
- bibliofagos
- Joji
- Libertus
- Jack of Spades
- vasilis123321
- Memetchi
- userguest
- A350
- American Economist
- thenutritionist
- back2967
- Reader
- giorgos5002
- Debugging_Demon
- Αλκίμαχος
- Hecticism
- Hased Babis
- physicscrazy
- Μήτσος10
- NeosUser2023
- J.Cameron
- chester20080
- fourkaki
- jj!
- camil
- Εριφύλη
- User2350
- Totreno
- Fernando_A
- Alessandra Eliza
- Μαυρίκιος
- rafaela11
- ana.roi
- phleidhs
- Maraki4you
- GeorgePap2003
- fockos
- Αντικειμενικός
- Sevasti
- tsiobieman
- Angelo
- Δροσουλίτης
- ggl
- ESTELLA
- ΘανάσοςG4
- snowy
- DimitraA.
- Κλημεντίνη
- alexd99
- qwertyuiop
- SlimShady
- Εχέμυθη
- Cupid
- Ryuzaki
- Στεφανος56
- Christos1971
- Viedo
- Ωρορα
- fretoe
- feelhellas
- Meow
- parrot/παπαγάλος
- Giii
- Galini66
- VFD59
- Jamie
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.