Όταν ήμουν μικρό (5 ετών και κάτω) που δεν είχε γεννηθεί ο αδερφός μου, όταν ήμουν στο σπίτι με τη μαμά παίζαμε επιτραπέζια, βλέπαμε χαζομάρες στην τηλεόραση κτλ. Και θυμάμαι ότι μου φαινόταν τελείως φυσιολογικό που την έβλεπα χωρίς ρούχα να μπαίνει στο μπάνιο να πλυθεί και καμια φορά κάναμε και μαζί μπάνιο. Μετά, με τις σχεδόν συνομήλικες ξαδέρφες αλλάζαμε μαζί στο δωμάτιο μέχρι και τα 17 μας. Ούτε γελάκια ούτε χαζομαρίτσες, άλλωστε είμαστε σαν αδερφές. Οπότε πρώτη επαφή με το γυναικείο ενήλικο κορμί ήταν με τη μαμά και με το κοριτσίστικο κορμί, με τις ξαδέρφες μου. Το ανδρικό γυμνό (εξαιρείται ο μικρός ανόητος αδερφός που κατέβαζε το μαγιό του και έκλαιγε στις παραλίες και εγώ γελούσα) ήρθε όταν ήμουν 18. Έτσι, δεν κοιτάω περίεργα όταν αλλάζω μαζί με φίλες, δεν με ενοχλεί που υπάρχουν παραλίες γυμνιστών και ίσως και να πήγαινα. Το γυμνο σώμα από μόνο του δεν με ερεθίζει και δεν μου προκαλεί αποστροφή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.