kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Η πρώτη μου κοπέλα είχε τον ίδιο φόβο που εκφράζεις εσύ για το συγκεκριμένο θέμα. Τελικά, όταν έγινε (επιτέλους!!) η πράξη, εκείνη δεν κατάλαβε τίποτε απολύτως, οπότε μετά έτρεχε να ξεφύγει από μένα που την κυνηγούσα, επειδή το απέφευγε τόσον καιρό χωρίς κανέναν λόγο.

Επειδή λοιπόν δεν μπορείς να γνωρίζεις σε ποια κατηγορία ανήκεις προσωπικά και συνεπώς το πόσο θα πονέσεις ή όχι, νομίζω ότι κατά τ' άλλα οι συμβουλές που σου έδωσε η Χιμέλα θα σου φανούν πολύ χρήσιμες...
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

Πραγματικά ήταν το μόνο πράγμα που δεν σκέφτηκα όταν πήρα την απόφαση να...

Η αλήθεια είναι πως εγώ πέθανα στον πόνο, που γενικά έχω την εντύπωση πως τον αντέχω

kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος

Klaus
Διάσημο μέλος

Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος

οχι προς το παρον δεν θελω να προχωρησω αλλα ειχα την απορια...Ανασταλτικος λόγος δεν είναι αν πονάει ή όχι για μένα αλλά η ηλικία σου αν γράφεις την κανονική... Δεν είμαι πουριτανός απλά πιστεύω ότι πρέπει να το ξανασκεφτείς...

και εγώ αγχώνομαι πάααρρα πολύ γι' αυτό το θέμα, φοβάμαι υπερβολικά πολύ.......
Πραγματικά σου λέω οτι αν γίνει με το σωστό άνθρωπο που αγαπάς και σ'αγαπάει δε θα είναι τίποτα το φοβερό. Και να θυμάσαι πως δε θα κάνεις ποτέ τίποτα που δε θες. Αυτός που θα σε πιέσει για κάτι δεν αξίζει για σένα.
Ό,τι θες είμαστε εδώ, γράψε μου και σε πμ αν θες.

Great Chaos
Περιβόητο μέλος

thnx guys...αν και η mpourou με ψιλοαποθαρρυνε...
Όπως έγραψα, κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή περίπτωση. Πάντως από τη δική μου εμπειρία, από τις τρεις κοπέλες που με εμπιστεύτηκαν για την πρώτη τους φορά, καμμία δεν πόνεσε ή αιμορράγησε ιδιαίτερα. Άλλες δύο ή τρεις που είχα το θάρρος να ρωτήσω, μου είπαν το ίδιο. Το προσωπικό μου δείγμα δεν είναι βέβαια αντιπροσωπευτικό, ωστόσο φαίνεται πως οι περιπτώσεις όπου ο πόνος είναι πολύ οξύς, δεν αποτελούν την πλειοψηφία.
Σκεφτείτε και κάτι άλλο: Ο πόνος είναι για πολύ λίγο, ενώ η απόλαυση είναι για πάντα...

Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Σκεφτείτε και κάτι άλλο: Ο πόνος είναι για πολύ λίγο, ενώ η απόλαυση είναι για πάντα...Νομίζω πως αξίζει τον κόπο να το ρισκάρει κανείς.
Και είναι από τις περιπτώσεις που πολύ πιθανό ακόμα και τη στιγμή που πονάς σου αρέσει.

ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν θες βοήθεια σε οτιδήποτε, μπορείς να μου γράψεις προσωπικό μήνυμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Εγω εχω ακουσει οτι αν κανεις σεξ σε μικρη ηλικια θα πονεσει λιγοτερο... Ομως δεν μου φαινεται σωστο δεν ξερω κιολας μια φιλη μου το ειπε![]()
Οταν τη ρωτησα γιατι συμβαινει αυτο μου ειπε πως οταν εισαι σε μεγαλυτερη ηλικια το σωμα σου θα εχει σταματησει να αναπτυσσεται... και θα πονεσεις τοτε περισσοτερο ενω αν εισαι 14 για παραδειγμα τα οργανα δεν θα εχουν αναπτυχθει πληρως και δεν θα ποναει τοσο...
Εσεις τι λετε??
Lol. Ωραία λογική.

Δε παίζει να ισχύει κιόλας. Πολύ κουλό. Από τους μύθους που ανταλάζουν συνέχεια τα κορίτσια, από την εποχή των γιαγιάδων.
Ε, ντάξει επειδή της συνέβει αυτό δε σημαίνει ότι είναι και ο κανόνας. Μάλλον η εξαίρεση θα' λεγα.Ειπε επισης οτι η μητερα της ειχε κανει σεξ στα 23 και πονοθσε πολυ και για μερικες μερες δεν μποροθσε να σηκωθει απο το κρεβατι..

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Εγω εχω ακουσει οτι αν κανεις σεξ σε μικρη ηλικια θα πονεσει λιγοτερο... Ομως δεν μου φαινεται σωστο δεν ξερω κιολας μια φιλη μου το ειπε![]()
Οταν τη ρωτησα γιατι συμβαινει αυτο μου ειπε πως οταν εισαι σε μεγαλυτερη ηλικια το σωμα σου θα εχει σταματησει να αναπτυσσεται... και θα πονεσεις τοτε περισσοτερο ενω αν εισαι 14 για παραδειγμα τα οργανα δεν θα εχουν αναπτυχθει πληρως και δεν θα ποναει τοσο... Ειπε επισης οτι η μητερα της ειχε κανει σεξ στα 23 και πονοθσε πολυ και για μερικες μερες δεν μποροθσε να σηκωθει απο το κρεβατι..
Εσεις τι λετε??
Μωρε τι πατε κι ακουτε οσα σας λενε οι φιλεναδες που ο,τι ακουν κι αυτες ερχονται και σας τα λενε.
Εξαρταται απο την ανατομια του σωματος της καθε κοπελας και απο αλλους παραγοντες (αν ο παρτεναιρ ειναι αρχαριος κι εκεινος, η συμπεριφορα στην ολη διαδικασια, ακομα και το στρες μπορει να προκαλεσει πονο που νομιζεις οτι εχεις, χιλια δυο) αλλα ρε παιδια αφηστε να ρθει με το καλο. Ειναι σα να ρωταω σημερα μια παντρεμενη ''θα χωρισω αμα παντρευτω?''

Θα μαθεις σε ποια περιπτωση ανηκεις, οταν το κανεις, οχι πιο πριν.

ToxicLips
Δραστήριο μέλος

DRIFTER
Νεοφερμένο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Drifter εχει απολυτο δικιο... παροτι ο ερωτας ειναι μια απολυτως συμμετοχικη διαδικασια....την πρωτη φορα το μεγαλυτερο βαρος πεφτει στον εμπειρο συντροφο...που πρεπει με τους καταλληλους χειρισμους να χαλαρωσει το ταιρι του , να το κανει να αισθανθει ομορφα...και να το χειριστει με τετοιο τροπο ωστε η ευχαριστηση να ξεπερασει τον οποιοδηποτε πονο...Άμα ο πόνος δεν είναι γλυκός, τότε πέσατε σε παρτεναίρ ατζαμή.

Kiros
Νεοφερμένο μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.