Guest 990498
Επισκέπτης

-Αίματα! Αίματα!Για χαρα παιδιά είμαι νέο μέλος , θα ήθελα να μαθω αν οταν γήνεται η πράξη για πρώτη φορά η κοπέλα βγάζη αίμα ; Αν ναι ποσο; Ρωτάω επειδη σηχενομε αρκετά τετιου ηδους καταστάσης με αίματα . ( sry για τιν ορθογραφια , εχω συνηθήση τα Greeklish )
-Όκι ντεν έματες, τώρα τα μάτεις.
ενδιαφερομενη υπαρχει? διοτι αμα υπαρξει δε νομιζω να σε απασχολησει κ πολυ αυτο...

πς: Σοβαρά τώρα, πότε ναι, πότε όχι.
πς2: Μη γίνεις γιατρός.
ps3: 210 ευρώ μαζί με Ενμπιέη Τζαμμ όποιος θέλει pm.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

η ευχαριστηση ειναι μεγαλυτερη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Ο πόνος και το αίμα κατά την πρώτη σεξουαλική επαφή εξαρτώνται από τη γυναίκα. Μπορεί να μην πονέσεις και καθόλου.
Στην πρώτη μου φορά δεν πόνεσα σχεδόν καθόλου. Βέβαια, τον παρθενικό υμένα τον είχα σπάσει κατά λάθος μόνη μου πριν από καιρό, οπότε δεν είχα αίμα. Όταν τον είχα σπάσει, είχα βγάλει μόνο 1-2 σταγόνες, τίποτα το φοβερό. Βέβαια έχω ακούσει και φίλες μου να λένε ότι έβγαλαν αρκετά περισσότερο.
Μην αγχώνεστε όμως γι' αυτό το θέμα, ούτως ή άλλως δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά γι' αυτό, πέρα από το να ακολουθήσετε τις συμβουλές της Χιμέλας, εδώ και εδώ.
ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Rosa σε τι ηλικίες είσαστε αν επιτρέπεται?Εγω δεν ειχα σχεδον καθολου αιμα και πονο ...ειχα μια πολυ ωραια επαφη με εναν εμπειρο παρτεναιρ που με βοηθησε να ειμαι χαλαρη...με πολυ τρυφεροτητα και προκαταρκτηκα και ηταν μια πολυ ευχαριστη εμπειρια...

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε τι ηλικιες ειμαστε ποιοι;Rosa σε τι ηλικίες είσαστε αν επιτρέπεται?![]()
love_angel
Επιφανές μέλος

ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Εσύ και ο παρτενέρΣε τι ηλικιες ειμαστε ποιοι;

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω πρεπει να ημουν γυρω στα 16 -17 και εκεινος πλεον των 25....Εσύ και ο παρτενέρ![]()

ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Ακριβώς αυτό..Εγω πρεπει να ημουν γυρω στα 16 -17 και εκεινος πλεον των 25....![]()

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Γενικά δεν θέλει να το σκέφτεσαι, ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει. Μόνο να φροντίσεις να μη πιεστείς για τίποτα και κανέναν πρέπει.

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Τα αγόρια της ηλικίας 16-18 αν όχι όλα ένα μεγάλο ποσοστο είναι τελείως ανώριμα. Θα μπορούν να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι αυτό για μία κοπέλα ή θα την πιέσουν να γίνει κάτι μονο και μόνο για να λένε με τους φίλους τους με πόσες έχει πάει ο καθένας?Ενώ κάποιος μεγαλύτερος θα δείξει περισσότερη υπομονή δεν νομίζετε?
![]()
Όχι απαραίτητα, βλάκες άντρες υπάρχουν σε κάθε ηλικία

Μάλλον όμως είναι πιο πιθανό να βρεις κάποιον 25άρη που δείχνει κατανόηση και έχει υπομονή παρά έναν 15άρη.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Όσες κοπέλες ξέρω, είχαν και αίμα και σχεδόν αφόρητους πόνους...

JokeOver
Νεοφερμένο μέλος

πάντως τυχερή^^
love_angel
Επιφανές μέλος

Liakouras
Δραστήριο μέλος

Eγώ που δεν είχα καθόλου (μα καθόλου αίμα) και ελάχιστο πόνο είμαι παράξενη/αλλόκοτη/ανώμαλη κτλ; Είναι κάτι το φυσιολογικό;
Όσες κοπέλες ξέρω, είχαν και αίμα και σχεδόν αφόρητους πόνους...
![]()
Θάλεια αθλήσε; Πολλές φορές σε κοπέλες που αθλούντε μπορεί να έχει επέρθει ρίξη λογο του αθλητισμού.
Τώρα για την ηλικία γτ μου φένεται πιο πιθανόν να είναι μλκς κάποιος 25χρονος που τα έχει φτιάξει με μια 16χρονη απ' ότι ένας συνομίληκος της;
adele
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όσο για τον πόνο και τα σχετικά..Εγώ πόνεσα πολύ. Πάαααρα πολύ! Αλλά έχω φίλη που δεν αισθάνθηκε τίποτα απολύτως..Είναι ανάλογα την κοπέλα αυτό..Όσο για το αίμα, δεν έχω ιδέα γιατί την επόμενη μέρα στα καπάκια αδιαθέτησα και ποτέ δεν έμαθα

Αλλά μη σκέφτεσαι ούτε πόνο ούτε τίποτα..Το άγχος λογικό είναι..Αλλά η φύση έχει προνοήσει για όλα!!

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Θάλεια αθλήσε; Πολλές φορές σε κοπέλες που αθλούντε μπορεί να έχει επέρθει ρίξη λογο του αθλητισμού.
Όχι δεν αθλούμαι. Δεν ξέρω για ποιο λόγο μου ήρθε τόσο "φυσικά" η όλη φάση. Καθόλου αίμα και όχι κάποιος ιδιαίτερος πόνος. Δεν ξέρω, ίσως φταίει και το άτομο(άπειρος ήταν).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.