erodia
Δραστήριο μέλος

Απίστευτοι στίχοι!!!!!
Ποτέ δεν είχα προσέξει τους στίχους του τραγουδιού.....!
Καλά γενικά αντιπαθώ τα Ελληνικά τραγούδια!

Αλλά τρελάθηκα και συγκινήθηκα πραγματικά πολύ με τους στίχους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

ωραίοι στίχοι, από πρόβες πως πάμε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:Ντατσει, το βρήκαμε τελικώς![]()
Ντουλιναμ σολλυ, δε θα ειναι τελικά μπαλος....
Θα χορέψουμε χασάπικο![]()
Θέλω κοντά σου να μείνω (Βάνου - Βογιατζής)
Δε ζω χωρίς εσένα ούτε λεπτο
Αγάπη μου της μοίρας ήταν γραφτο
Θέλω κοντά σου να μείνω
Θέλω σκιά σου να γίνω
Κάθε πληγή να απαλύνω
Που σε πονά...
Τα βλεφαρά μου να κλείνω
Να με φιλας και να σβήνω
Θέλω κοντά σου να μείνω...
Παντοτινά...!
Σε νιώθω σε λατρεύω και σε ποθώ
Κι αν κάποτε σε χάσω θα τρελλαθώ
Θέλω κοντά σου να μείνω
Θέλω σκιά σου να γίνω
Κάθε πληγή να απαλύνω
Που σε πονά...
Τα βλέφαρα μου να κλείνω
Να με φιλάς και να σβήνω
Θέλω κοντά σου να μείνω....
ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ!
![]()
Τιιιιι λέτε και εσεις?![]()
Πολύ καλή επιλογή!!!!!

love_angel
Επιφανές μέλος

με πηρε τηλ πριν απο λιγο η θεια μου, η οποια παντρευεται ασε δυο βδομαδουλες και μου ανεθεσε να της βρω το γαμηλιο μπλουζ. αλλα ο γαμπρος θελει αποκλειστικα ελληνικο. γιαυτο και γω κολλυομαι λιγο μιας και για το δικο μου εχωβ σκεφτει μονο ξενα.

θα βοηθησει κανεις??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioannaki95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Για κλασσικό υπάρχει αυτό: Αντώνης Καλογιάννης και Μαρινέλλα - Σ' αγαπώ ή αυτό: Δημήτρης Μητροπάνος και Αλέκα Κανελλίδου - Δίδυμα φεγγάρια ή αυτό: Μαρινέλλα - Καμιά φορά
Από μοντέρνα: Σάκης Ρουβάς - Μικρός Τιτανικός (Σε λατρεύω) (αν κι έχει λίγο περίεργο στίχο, έχει υπέροχη μουσική!), Αντώνης Ρέμος και Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Σ' αγαπώ (κλάσικ!), Δήμητρα Γαλάνη - Θα σ' αγαπώ ή Σάκης Ρουβάς - Το χρόνο σταματάω ή Καραδήμος και Γαλάνη - Σε θέλω εδώ
Φυσικά παίζουν και τα κλασσικά: Πέγκυ Ζήνα - Το μυστικό, Δέσποινα Βανδή - Ό,τι ονειρευόμουν.
Ε κάποιο απ' όλα θα σου κάνει, δεν μπορεί!

Να ζήσουν τα παιδιά!
love_angel
Επιφανές μέλος

Μοντέρνο ή πιο κλασσικό;
Δήμητρα Γαλάνη - Θα σ' αγαπώ https://www.youtube.com/watch?v=LG8_...178497FB&playnext_from=PL&index=15&playnext=4 ή Καραδήμος και Γαλάνη - Σε θέλω εδώ
!
Να ζήσουν τα παιδιά!
σευχαριστω πολυ καγιρι μου!!
αυτα τα δυο τα παραπανω της προτεινα και γω!!
παντως μαρεσε πολυυυυ και το καμια φορα!!!

https://www.youtube.com/watch?v=uCLeHNdR0OI
Τι θα μπορούσα να σου πω για να πιστέψεις
είναι μικρό το σ' αγαπώ μονάχα δυο λέξεις
αν την αγάπη μου αισθανθείς το ξέρω πως θα φοβηθείς
αυτό που ζούμε τώρα εμείς δεν είναι της στιγμής
Να περιγράψω πώς μπορώ τόσες εικόνες
μου έχουν γεμίσει το μυαλό και μείνανε θαμώνες
σ' έχω αγαπήσει σαν θεό σ' ένα δικό μου ουρανό
θα σ' ανεβάσω για να δεις το πόσο σ' αγαπώ
Ερωτά μου αγάπη μου ζωή
κι απαραίτητη μου αναπνοή
αν θα μπορούσα να εκφραστώ
με σκέψεις μέσα απ' το μυαλό
φοβάμαι και το ομολογώ θα τρόμαζα κι εγώ
Όταν στο βλέμμα σου σταθώ μ' αναστατώνεις
φλόγες μ' ανάβεις στο κορμί με καις με τελειώνεις
μες στα ταξίδια της βραδιάς τα όνειρα μου κυβερνάς
είσαι στο στήθος μου εσύ ο χτύπος της καρδιάς
love_angel
Επιφανές μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

πολλες καλησπερες!!
με πηρε τηλ πριν απο λιγο η θεια μου, η οποια παντρευεται ασε δυο βδομαδουλες και μου ανεθεσε να της βρω το γαμηλιο μπλουζ. αλλα ο γαμπρος θελει αποκλειστικα ελληνικο. γιαυτο και γω κολλυομαι λιγο μιας και για το δικο μου εχωβ σκεφτει μονο ξενα.
θα βοηθησει κανεις??![]()
Λεπον εχω εμπνευση...ειναι ερωτικο, τελειοι στιχοι, ο τιτλος ταιριαζει και με το γεγονος οτι παντρευεται Μαη...
Θα τους αρεσει!
Βουαλα:
[FONT="]

love_angel
Επιφανές μέλος

αλλα αρκετα ''ροκ'' για το ζευγος.
Neraida
Επιφανές μέλος

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

η θεια μου γενικα ειναι της ξενης μουσικης κλπ ο γαμπρος ομως ειναι γαβ γαβ αρκετα και αρκετα λαικος. δε του αρεσει το ελαφρολαικο. ειναι λιγακι περιεργος βασικα.:S
π.χ. αυτα που προτεινε το η καγιρα πιο πριν δεν ηταν ουτε γαβ γαβ ουτε ελαφρολαικο καιτ τετοιο πιστευω θα του αρεσε.

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

Ένα αλλό κλασικό τραγούδι της Μαρινέλλας το οποίο νομίζω ότι ταιριάζει στην συγκεκριμένη είναι και το «να μη χαθείς ποτέ απ΄ τη ζωή μου»
ΤΕΛΕΙΟ!!!
την παιρνω τωρα τηλ!!

Guest 990498
Επισκέπτης

_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Ένα πολύ ταιριαστό και προφητικό άσμα για πρώτο τραγούδι γάμου (γενικά αναφέρομαι) είναι το παρακάτω!!!!!...στυλ Βανδη ....
Και το σκηνικό επιβάλλει να χορεύει τη ζεϊμπεκιά η νύφη, με τον γαμβρό στα γόνατα να χτυπάει παλαμάκια δίνοντας tempo !
Δυστυχώς όταν εγώ παντρεύτηκα δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμη

Πάμε μαέστρο!

.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

"Sister, εμπιστευσου με" της λεω.
"Σε εμπιστευομαι" μου λεει.
Χωρις δευτερη σκεψη το μονο τραγουδι με το οποιο τους φανταζομουν να εισερχονται μεσα στο κεντρο και λαμβανοντας υποψη οτι ο γαμπρος μου ηταν ορκισμενος μεταλλας ηταν το κατωθι:
https://www.youtube.com/watch?v=80sQqe8h44w
Της μανας μου της σηκωθηκε η τριχα! Χι, χι, χι... Δεν το ξερε.
Δειτε και τη μεταφραση του τραγουδιου τωρα:
Είχες
Με είχες
Εσύ
Είχες
Με είχες
Εσύ
Είχες
Με είχες
Εσύ
Είχες
Με είχες
Εσύ
Είχες
Με είχες
Με είχες
Με είχες ρωτήσει
Με είχες ρωτήσει
Με είχες ρωτήσει και δεν είχα πει
τίποτα
Θέλεις μέχρι ο θάνατος να σας χωρίσει,
να της είσαι πιστός για όλες τις μέρες ?
'Οχι!
'Οχι!
'Οχι!
'Οχι!
Εσύ
Είχες
Με είχες
Εσύ
Είχες
Με είχες
Εσύ
Είχες
Με είχες
Εσύ
Είχες
Με είχες
Με είχες
Με είχες ρωτήσει
Με είχες ρωτήσει
Με είχες ρωτήσει και δεν είχα πεί
τίποτα
'Οχι!
'Οχι!
Θέλεις μέχρι τον θάνατο που θα σας χωρίσει,
να την αγαπάς, ακόμα και στις άσχημες μέρες ?
'Οχι!
'Οχι!
να είσαι πιστός ?
'Οχι!
'Οχι!
Καλο ε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.