Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιουλίου 2009 στις 22:47 Ο Guest 990498: #21 04-07-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από borat: Φαντάζομαι πως ο τίτλος τα λέει όλα. Η κανονική τιμή του εισητηρίου είναι 300 ευρώ, για 2 άτομα για όλες τις μέρες και το δίνω με 260. Μου έμεινε στο χέρι και μιας και ούτε εγώ ούτε το αμόρε μπορούμε να πάμε, δε ξέρω τι να το κάνω. Όσοι ενδιαφέρεστε ενημερώστε. Click για ανάπτυξη... Δε το θέλει κανείς ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 23:55 Η Corpse Bride: #22 04-07-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από σερβιετα: ειμαι τυχερη προλαβα και το ανταλλαξα με κιλερς Click για ανάπτυξη... Αν εχεις τυχη διαβαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από borat: Φαντάζομαι πως ο τίτλος τα λέει όλα. Η κανονική τιμή του εισητηρίου είναι 300 ευρώ, για 2 άτομα για όλες τις μέρες και το δίνω με 260. Μου έμεινε στο χέρι και μιας και ούτε εγώ ούτε το αμόρε μπορούμε να πάμε, δε ξέρω τι να το κάνω. Όσοι ενδιαφέρεστε ενημερώστε. Click για ανάπτυξη... Δε το θέλει κανείς ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 23:55 Η Corpse Bride: #22 04-07-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από σερβιετα: ειμαι τυχερη προλαβα και το ανταλλαξα με κιλερς Click για ανάπτυξη... Αν εχεις τυχη διαβαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από σερβιετα: ειμαι τυχερη προλαβα και το ανταλλαξα με κιλερς Click για ανάπτυξη... Αν εχεις τυχη διαβαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.