mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Εξαρτάται τι θες να πεις..![]()
Θα το πώ κομψά

άν μια γυναίκα
φτιάχνετε με το γλύψιμο στην επίμαχη μεριά ενώς άντρα απο μία γυναίκα(σε πορνό)
ή της αρέσει ο άντρας να μην ειναι πολύ κούκλος και να κάνει την ανάλογη πράξη(δηλαδή να μην ειναι δύμετρος παίδαρος άλλα νορμάλ)και να παίζει σε τσόντες
και βλέπει πορνό άλλα όχι με γκέι
τότε δεν εχει βρεί το σωστό πορνό με γκέι για να δει
ουάουυυυ το είπα όσο πιο κομψά μορεί να το πεί άνθρωπος, ειμαι φοβερή
Τώρα πιστέυω να ειναι καλύτερα

Σορυ κιολας mania μου αλλα μαλλον καποιο καλωδιο μου βγηκε παλι και δεν το επιασα το παραπανω...

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Εντιτ: Κι απ' όσο βλέπω δεν είμαι η μόνη..
mania
Επιφανές μέλος

Μωρέ κομψά το είπες εσύ, εγώ πάντως δεν κατάλαβα και πολλά..
Εντιτ: Κι απ' όσο βλέπω δεν είμαι η μόνη..
σόρυ παιδιά θα δώ πώς θα το σουλουπώσω

Subject to change
e-steki.gr Founder

Giovanna
Επιφανές μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Το ομοφυλοφιλικό σεξ γυναικών μου φαίνεται αηδία, όχι με την έννοια οτι κατακρίνω όσες το κάνουν, με την έννοια οτι μου φαίνεται αηδία αν φανταστώ τον εαυτό μου στη θέση μιας απο αυτές. Το ομοφυλοφιλικό ανδρών αν και δεν με φτιάχνει, δεν με απωθεί κιόλας.
Aκριβως μα ακριβως το ιδιο και σε εμενα, απλως με αντεστραμενα τα ..."ζευγαρια".

Με λιγα λογια το λεσβιακο sex σιγουρα δεν μου προκαλει αηδια, αλλα δεν ειναι και κατι που θα με εξιταρει ιδιατερα.
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Το ομοφυλοφιλικό σεξ γυναικών μου φαίνεται αηδία, όχι με την έννοια οτι κατακρίνω όσες το κάνουν, με την έννοια οτι μου φαίνεται αηδία αν φανταστώ τον εαυτό μου στη θέση μιας απο αυτές. Το ομοφυλοφιλικό ανδρών αν και δεν με φτιάχνει, δεν με απωθεί κιόλας.
+1000000

Nana
Δραστήριο μέλος

Η θέα δύο γυναικών (οι οποίες είναι θεές όμως) σαφώς και μ'εξιτάρει σεξουαλικά. Αντιθέτως δύο άντρες, όσο όμορφοι και αν είναι, μου προκαλούν αηδία. Ακόμα και αν υπάρχει γυναίκα ανάμεσά τους. Γενικά βρίσκω πολύ άσχημη εικόνα δύο γυμνά αντρικά κορμιά να ακουμπάει το ένα το άλλο.
Συμφωνώ και να προσθέσω, οι γυναίκες να μην έχουν και πολύ αισχρόφατσες.

Η θέα δύο γυναικών (οι οποίες είναι θεές όμως) σαφώς και μ'εξιτάρει σεξουαλικά. Αντιθέτως δύο άντρες, όσο όμορφοι και αν είναι, μου προκαλούν αηδία. Ακόμα και αν υπάρχει γυναίκα ανάμεσά τους. Γενικά βρίσκω πολύ άσχημη εικόνα δύο γυμνά αντρικά κορμιά να ακουμπάει το ένα το άλλο.
Συμφωνώ απολύτως
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα το πώ κομψά![]()
![]()
άν μια γυναίκα
φτιάχνετε με το γλύψιμο στην επίμαχη μεριά ενώς άντρα απο μία γυναίκα(σε πορνό)
ή της αρέσει ο άντρας να μην ειναι πολύ κούκλος και να κάνει την ανάλογη πράξη(δηλαδή να μην ειναι δύμετρος παίδαρος άλλα νορμάλ)και να παίζει σε τσόντες
και βλέπει πορνό άλλα όχι με γκέι
τότε δεν εχει βρεί το σωστό πορνό με γκέι για να δει
ουάουυυυ το είπα όσο πιο κομψά μορεί να το πεί άνθρωπος, ειμαι φοβερή
Τώρα πιστέυω να ειναι καλύτερα![]()
Στη μεταφρασμένη έκδοση (μανία μου ελπίζω να το έπιασα!) :
Αν σε μια γυναίκα αρέσει να βλέπει ταινίες με πρωταγωνιστές άτομα του αντίθετου φίλου, στις ετεροφιλικές ταινίες ο άντρας θα πρέπει να είναι δίμετρος και κούκλος κτλ, ενώ στις ομοφυλοφιλικές νά έχει κάποια χαμηλότερα "standars" γιατί υποβαθμίζεται αλλιώς (εμ τώρα ούτε εγώ δεν κατάλαβα τι είπα, τέσπα, ελπίζω να είναι αυτό που εννοείς μάνια)
mania
Επιφανές μέλος

Στη μεταφρασμένη έκδοση (μανία μου ελπίζω να το έπιασα!) :
Αν σε μια γυναίκα αρέσει να βλέπει ταινίες με πρωταγωνιστές άτομα του αντίθετου φίλου, στις ετεροφιλικές ταινίες ο άντρας θα πρέπει να είναι δίμετρος και κούκλος κτλ, ενώ στις ομοφυλοφιλικές νά έχει κάποια χαμηλότερα "standars" γιατί υποβαθμίζεται αλλιώς (εμ τώρα ούτε εγώ δεν κατάλαβα τι είπα, τέσπα, ελπίζω να είναι αυτό που εννοείς μάνια)
Οχι άντίθετο άν δεν έχεις πρόβλημα σε μια τσόντα ετερόφυλών να μήν ειναι και πέδαρος αντός που το κάνει με την γυναίκα
και όταν μια γυναίκα της αρεσει και φτιάχνετε να βλέπει σε τσόντα μια άλλη γυναίκα να γλύφει την πίσω τρύπα ενώς άντρα τότε δεν έχει βρεί την κατάλληλη γκέι τσόντα ακόμα

Αυτή ήταν η τελευτέα προσπάθεια άν ειπα κάτι άσεμνο παρακαλώ διαγράψτε το

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.