Ξέρω έναν πολύ παράδοξο τρόπο αν έχεις την υπομονή και σ αρέσουν τα κοριτσίστικα παιχνίδια (μη γελάσετε).
Γίνεσαι μέλος στο stardoll, ζητάς από μια κοπέλα που μένει σε φτωχή χώρα να σου βάλει συνδρομή superstar με 3 δολάρια (ξέρω μία) (σ εμάς κάνει 7 ευρώ) επειδή το proxy παραβαίνει τους κανόνες του σαιτ. Γίνεσαι superstar. Μπαίνεις στο σχέδιο και μαθαίνεις σιγά σιγά, είτε με βιντεακια στο yt είτε μόνη σου να σχεδιάζεις διάφορα πράγματα για τα avatars (μαλλιά, μάτια, χείλη κλπ), τα αγοράζεις με τα coins του παιχνιδιού και τα πουλάς ακριβότερα. Με καλά σχέδια μπορείς να βγάλεις άνετα πάνω από 5000 coins και πουλάς μαύρα (μέσω δωρεάς στο PayPal) 1000 coins για 5-7 ευρώ σε άλλα μέλη (επειδή η in game αγορά είναι ακριβότερη). Αν γίνεις πολύ καλή, μπορεί να σου ζητάνε άλλα μέλη να τους φτιάξεις custom face και να τα χρεώνεις real money. Ξέρω κοπέλες που χρεώνουν 30 ευρώ το custom face για δουλειά 5-6 ωρών, δεν είναι κι άσχημα. Το μόνο κακό είναι ότι το να γίνεις καλή σ αυτό το πράγμα θέλει σίγουρα εξάσκηση και υπομονή. Καλη τύχη :Ρ