thebest20
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ωραίο θέμα ξεκινάει τώρα.Με τρελαίνουν πολύ οι μηχανόβιες με δερμάτινα και τζήν σκισμένα!!!!!!!!!!!!!
ανεξαρτήτως κυβικών? (όχι της μηχανής....

λοιπόν, πάνω στην μηχανή προέχει η ασφάλεια και μετά η εμφάνιση....
αν έχεις μεγάλη μηχανή, μπορεις να έχεις μια μπαγκαζιέρα ώστε να βάζεις μέσα ένα "καλύτερο" μπουφαν και να αλλάζεις πρωτου πας κάπου και να αφηνεις πισω το μπουφαν και το κρανος της μηχανης.....
πάνω σε μηχανή πάντως, συνήθως ειμαι ντυμένη για να είμαι ασφαλής κι όχι για να κάνω εντύπωση με το μίνι μου

....
πάνω σε μηχανή πάντως, συνήθως ειμαι ντυμένη για να είμαι ασφαλής κι όχι για να κάνω εντύπωση με το μίνι μου![]()
Πές τα ρε Κουέ, που βγαίνουν οι μικρές με κάτι τακούνια ναααα...!

Πές τα ρε Κουέ, που βγαίνουν οι μικρές με κάτι τακούνια ναααα...!
To τακουνι ειναι το προβλημα;(ασε που οι μικρες...πες οτι ειναι μικρες...οι πιο μεγαλες;Τι δικαιολογια εχουν; )
Η μηπως οτι ολο τους το σωμα σε μερη που επρεπε να ειναι προστατευμενα (γονατα,αγκωνες κτλ κτλ) ειναι εκτεθημενα;

Η μηπως οτι το κεφαλι που ειναι το σημαντικοτερο, και αντι να το φορανε το εχουνε περασμενο στον αγκωνα;

Ας φορναε 15 ποντους τακουνι αν θελουν.Αλλα το κρανος το μαμημενο ας το βαλουν!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

To τακουνι ειναι το προβλημα;(ασε που οι μικρες...πες οτι ειναι μικρες...οι πιο μεγαλες;Τι δικαιολογια εχουν; )
Η μηπως οτι ολο τους το σωμα σε μερη που επρεπε να ειναι προστατευμενα (γονατα,αγκωνες κτλ κτλ) ειναι εκτεθημενα;![]()
Η μηπως οτι το κεφαλι που ειναι το σημαντικοτερο, και αντι να το φορανε το εχουνε περασμενο στον αγκωνα;![]()
Ας φορναε 15 ποντους τακουνι αν θελουν.Αλλα το κρανος το μαμημενο ας το βαλουν!
Κανεις μεγαλο λαθος Mario, στην μηχανη ενα απο τα πιο σημαντικα μερη του εξοπλισμου ειναι η μποτες μηχανης. Σε περιπτωση που πεσεις και δεν φορας καταλιλες μποτες μπορει και να μην ξαναπερπατισεις ποτε. Και ιδικα με τα τακουνια που φορανε μερικες....
Φυσικα το κρανος ειναι πιο σημαντικο καθος μπορει να σου σωσει την ζωη και οχι μονο τα ποδια, αλλα δεν παυουν να ειναι πολυ επικινδινα τα τακουνια σε μηχανη

Καμια σχεση αν το τακουνι εχει γενικα σημασια ή οχι.
Στην προκειμενη περιπτωση χιλλιες φοορες να φοραει τακουνι και κρανος, παρα μποτες δερματινα,και προστατευτικα και η χαιτη να ανεμιζει...

Με λιγα λογια σε θεμα προτεραιοτητας το τακουνι Δ Ε Ν ερχεται πρωτο...
Αυτο ηταν το πρωτο που ηθελα να πω.Σε αυτο που λες εσυ για τις μποτες ,συμφωνω και επαυξανω.
Και το δευτερο, οτι λογοτερο θα παραξενευτω αν δω μια πιτσιρικα-πιτσιρικο(εστω κι εφηβο/η) πανω σε μια μηχανη χωρις την καταλληλη προστασια (οχι οδηγο), παρα εναν ενηλικα μιας "α" ηλικιας.
Ειναι αυτο που λεμε οτι τουλαχιστον στον-στην δευτερο θα επρεπε να εχει πηξει το μυαλο του και να ξερει τι πρεπει να κανει.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou
Διάσημο μέλος

το ποδηλατο πιανεται??![]()
Κι εγώ ποδηλατόβια είμαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Εκτός αν έχει πολύ κρύο ή βρέχει, οπότε έχω ένα πολύ χοντρό αδιάβροχο μηχανής για αυτές τις περιπτώσεις.
Guest 990498
Επισκέπτης

Κράνος;Δεν είμαι παράδειγμα προς μίμηση. Οδηγώ πάντα με ότι φοράω κανονικά. Ενα τζην παντελόνι κι ένα μακό μπλουζάκι ή φουτεράκι.
Εκτός αν έχει πολύ κρύο ή βρέχει, οπότε έχω ένα πολύ χοντρό αδιάβροχο μηχανής για αυτές τις περιπτώσεις.

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Όταν καβαλούσα μηχανές (ως συνοδηγός) φρόντιζα κυρίως το θέμα της ασφάλειας, γι' αυτό και είχα δικό μου κράνος και μπουφάν μηχανής, χωρίς να έχω μηχανή.
Η πλάκα είναι πως έχω πέσει μόνο μια φορά από παπάκι, (ενόσω ήμουν έγκυος μάλιστα) και ήταν η μοναδική φορά που δε φορούσα κράνος. Μου έγινε μάθημα όμως μια που έβαλα δύο ράμματα στο πλέον κοινό σημείο...
nikoss17
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nick890
Επιφανές μέλος

Υπάρχει κάποιο τιπ? Το μόνο που σκέφτομαι είναι να κουρεψω το μαλλί μου σε κοντό

Guest 209912
Επισκέπτης

Μη φοράς κράνοςΠαιδιά τι μπορώ να κάνω ώστε το κράνος να μην χαλάει τα μαλλιά?
Υπάρχει κάποιο τιπ? Το μόνο που σκέφτομαι είναι να κουρεψω το μαλλί μου σε κοντό
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.