Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 30 Απριλίου 2021 στις 19:39 Η Eclipse έγραψε: #21 30-04-21 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μπα ,έχω ωραίο κράνος Το μαλλί μας τα χαλάει .....απορώ γιατί το έχω μεγάλο αφού δεν βάζω και προϊόντα Click για ανάπτυξη... γκουχου γκουχου, μακρυ εννοεις Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 1 Μαΐου 2021 στις 17:37 Ο Monte Cristo: #22 01-05-21 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Παιδιά τι μπορώ να κάνω ώστε το κράνος να μην χαλάει τα μαλλιά? Υπάρχει κάποιο τιπ? Το μόνο που σκέφτομαι είναι να κουρεψω το μαλλί μου σε κοντό Click για ανάπτυξη... 1. το κουρεύεις 2. χρησιμοποιείς μπαλακλάβα 3. χρησιμοποιείς τσιμπιδάκια () Προτείνω το 2. Έχει και χειμερινές και καλοκαιρινές. Έχει και κάτι άλλες που πιάνουν μόνο το πάνω μέρος, ίσως πάρω ένα τέτοιο φέτος το καλοκαίρι Απλά αν το κουρέψεις να ξέρεις ότι θα χρειαστεί να αλλάξεις μέγεθος στο κράνος. Θα πας σε μικρότερο Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.886 μηνύματα. 1 Μαΐου 2021 στις 17:54 Ο Nick890 έγραψε: #23 01-05-21 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: 1. το κουρεύεις 2. χρησιμοποιείς μπαλακλάβα 3. χρησιμοποιείς τσιμπιδάκια () Προτείνω το 2. Έχει και χειμερινές και καλοκαιρινές. Έχει και κάτι άλλες που πιάνουν μόνο το πάνω μέρος, ίσως πάρω ένα τέτοιο φέτος το καλοκαίρι Απλά αν το κουρέψεις να ξέρεις ότι θα χρειαστεί να αλλάξεις μέγεθος στο κράνος. Θα πας σε μικρότερο Click για ανάπτυξη... Το δύο που λες ίδιο δεν είναι ? Πάλι χάλια θα τα κάνει νομίζω Έτσι όπως το βλέπω αύριο θα τα κόψω κοντά Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 1 Μαΐου 2021 στις 17:59 Ο Monte Cristo: #24 01-05-21 17:59 Δεν είναι το ίδιο, γκουκλαρε balaclava. Δεν τα κάνει χάλια, τα πατικώνει κάπως. Αλλά είναι καλύτερα από χωρίς. Άσε που δεν γεμίζει τρίχα η επένδυση Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.886 μηνύματα. 1 Μαΐου 2021 στις 18:12 Ο Nick890 έγραψε: #25 01-05-21 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: Δεν είναι το ίδιο, γκουκλαρε balaclava. Δεν τα κάνει χάλια, τα πατικώνει κάπως. Αλλά είναι καλύτερα από χωρίς. Άσε που δεν γεμίζει τρίχα η επένδυση Click για ανάπτυξη... Κοίτα Νταξ δεν έχω μακρύ μαλλί ....στα 4inch περίπου .Το θέμα είναι ότι και αυτό θα τα κάνει φλατ ...νομίζω τι κοντό είναι μονόδρομος .Με κοντό έχεις δοκιμάσει ποτέ ? iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 629 μηνύματα. 1 Μαΐου 2021 στις 18:39 Ο iminspain: #26 01-05-21 18:39 Να να έχουμε στυλ οδήγησης σε μηχανή πρέπει να έχουμε και μηχανή Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Insertcoin harry akritas orchidea hirasawayui ΘανάσοςG4 charmander iminspain Unboxholics jj! giannhs2001 fmarulezkd Viedo SlimShady Cupid fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μπα ,έχω ωραίο κράνος Το μαλλί μας τα χαλάει .....απορώ γιατί το έχω μεγάλο αφού δεν βάζω και προϊόντα Click για ανάπτυξη... γκουχου γκουχου, μακρυ εννοεις
Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 1 Μαΐου 2021 στις 17:37 Ο Monte Cristo: #22 01-05-21 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Παιδιά τι μπορώ να κάνω ώστε το κράνος να μην χαλάει τα μαλλιά? Υπάρχει κάποιο τιπ? Το μόνο που σκέφτομαι είναι να κουρεψω το μαλλί μου σε κοντό Click για ανάπτυξη... 1. το κουρεύεις 2. χρησιμοποιείς μπαλακλάβα 3. χρησιμοποιείς τσιμπιδάκια () Προτείνω το 2. Έχει και χειμερινές και καλοκαιρινές. Έχει και κάτι άλλες που πιάνουν μόνο το πάνω μέρος, ίσως πάρω ένα τέτοιο φέτος το καλοκαίρι Απλά αν το κουρέψεις να ξέρεις ότι θα χρειαστεί να αλλάξεις μέγεθος στο κράνος. Θα πας σε μικρότερο Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.886 μηνύματα. 1 Μαΐου 2021 στις 17:54 Ο Nick890 έγραψε: #23 01-05-21 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: 1. το κουρεύεις 2. χρησιμοποιείς μπαλακλάβα 3. χρησιμοποιείς τσιμπιδάκια () Προτείνω το 2. Έχει και χειμερινές και καλοκαιρινές. Έχει και κάτι άλλες που πιάνουν μόνο το πάνω μέρος, ίσως πάρω ένα τέτοιο φέτος το καλοκαίρι Απλά αν το κουρέψεις να ξέρεις ότι θα χρειαστεί να αλλάξεις μέγεθος στο κράνος. Θα πας σε μικρότερο Click για ανάπτυξη... Το δύο που λες ίδιο δεν είναι ? Πάλι χάλια θα τα κάνει νομίζω Έτσι όπως το βλέπω αύριο θα τα κόψω κοντά Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 1 Μαΐου 2021 στις 17:59 Ο Monte Cristo: #24 01-05-21 17:59 Δεν είναι το ίδιο, γκουκλαρε balaclava. Δεν τα κάνει χάλια, τα πατικώνει κάπως. Αλλά είναι καλύτερα από χωρίς. Άσε που δεν γεμίζει τρίχα η επένδυση Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.886 μηνύματα. 1 Μαΐου 2021 στις 18:12 Ο Nick890 έγραψε: #25 01-05-21 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: Δεν είναι το ίδιο, γκουκλαρε balaclava. Δεν τα κάνει χάλια, τα πατικώνει κάπως. Αλλά είναι καλύτερα από χωρίς. Άσε που δεν γεμίζει τρίχα η επένδυση Click για ανάπτυξη... Κοίτα Νταξ δεν έχω μακρύ μαλλί ....στα 4inch περίπου .Το θέμα είναι ότι και αυτό θα τα κάνει φλατ ...νομίζω τι κοντό είναι μονόδρομος .Με κοντό έχεις δοκιμάσει ποτέ ? iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 629 μηνύματα. 1 Μαΐου 2021 στις 18:39 Ο iminspain: #26 01-05-21 18:39 Να να έχουμε στυλ οδήγησης σε μηχανή πρέπει να έχουμε και μηχανή Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Insertcoin harry akritas orchidea hirasawayui ΘανάσοςG4 charmander iminspain Unboxholics jj! giannhs2001 fmarulezkd Viedo SlimShady Cupid fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Παιδιά τι μπορώ να κάνω ώστε το κράνος να μην χαλάει τα μαλλιά? Υπάρχει κάποιο τιπ? Το μόνο που σκέφτομαι είναι να κουρεψω το μαλλί μου σε κοντό Click για ανάπτυξη... 1. το κουρεύεις 2. χρησιμοποιείς μπαλακλάβα 3. χρησιμοποιείς τσιμπιδάκια () Προτείνω το 2. Έχει και χειμερινές και καλοκαιρινές. Έχει και κάτι άλλες που πιάνουν μόνο το πάνω μέρος, ίσως πάρω ένα τέτοιο φέτος το καλοκαίρι Απλά αν το κουρέψεις να ξέρεις ότι θα χρειαστεί να αλλάξεις μέγεθος στο κράνος. Θα πας σε μικρότερο
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.886 μηνύματα. 1 Μαΐου 2021 στις 17:54 Ο Nick890 έγραψε: #23 01-05-21 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: 1. το κουρεύεις 2. χρησιμοποιείς μπαλακλάβα 3. χρησιμοποιείς τσιμπιδάκια () Προτείνω το 2. Έχει και χειμερινές και καλοκαιρινές. Έχει και κάτι άλλες που πιάνουν μόνο το πάνω μέρος, ίσως πάρω ένα τέτοιο φέτος το καλοκαίρι Απλά αν το κουρέψεις να ξέρεις ότι θα χρειαστεί να αλλάξεις μέγεθος στο κράνος. Θα πας σε μικρότερο Click για ανάπτυξη... Το δύο που λες ίδιο δεν είναι ? Πάλι χάλια θα τα κάνει νομίζω Έτσι όπως το βλέπω αύριο θα τα κόψω κοντά Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 1 Μαΐου 2021 στις 17:59 Ο Monte Cristo: #24 01-05-21 17:59 Δεν είναι το ίδιο, γκουκλαρε balaclava. Δεν τα κάνει χάλια, τα πατικώνει κάπως. Αλλά είναι καλύτερα από χωρίς. Άσε που δεν γεμίζει τρίχα η επένδυση Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.886 μηνύματα. 1 Μαΐου 2021 στις 18:12 Ο Nick890 έγραψε: #25 01-05-21 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: Δεν είναι το ίδιο, γκουκλαρε balaclava. Δεν τα κάνει χάλια, τα πατικώνει κάπως. Αλλά είναι καλύτερα από χωρίς. Άσε που δεν γεμίζει τρίχα η επένδυση Click για ανάπτυξη... Κοίτα Νταξ δεν έχω μακρύ μαλλί ....στα 4inch περίπου .Το θέμα είναι ότι και αυτό θα τα κάνει φλατ ...νομίζω τι κοντό είναι μονόδρομος .Με κοντό έχεις δοκιμάσει ποτέ ? iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 629 μηνύματα. 1 Μαΐου 2021 στις 18:39 Ο iminspain: #26 01-05-21 18:39 Να να έχουμε στυλ οδήγησης σε μηχανή πρέπει να έχουμε και μηχανή Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Insertcoin harry akritas orchidea hirasawayui ΘανάσοςG4 charmander iminspain Unboxholics jj! giannhs2001 fmarulezkd Viedo SlimShady Cupid fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: 1. το κουρεύεις 2. χρησιμοποιείς μπαλακλάβα 3. χρησιμοποιείς τσιμπιδάκια () Προτείνω το 2. Έχει και χειμερινές και καλοκαιρινές. Έχει και κάτι άλλες που πιάνουν μόνο το πάνω μέρος, ίσως πάρω ένα τέτοιο φέτος το καλοκαίρι Απλά αν το κουρέψεις να ξέρεις ότι θα χρειαστεί να αλλάξεις μέγεθος στο κράνος. Θα πας σε μικρότερο Click για ανάπτυξη... Το δύο που λες ίδιο δεν είναι ? Πάλι χάλια θα τα κάνει νομίζω Έτσι όπως το βλέπω αύριο θα τα κόψω κοντά
Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 1 Μαΐου 2021 στις 17:59 Ο Monte Cristo: #24 01-05-21 17:59 Δεν είναι το ίδιο, γκουκλαρε balaclava. Δεν τα κάνει χάλια, τα πατικώνει κάπως. Αλλά είναι καλύτερα από χωρίς. Άσε που δεν γεμίζει τρίχα η επένδυση Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.886 μηνύματα. 1 Μαΐου 2021 στις 18:12 Ο Nick890 έγραψε: #25 01-05-21 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: Δεν είναι το ίδιο, γκουκλαρε balaclava. Δεν τα κάνει χάλια, τα πατικώνει κάπως. Αλλά είναι καλύτερα από χωρίς. Άσε που δεν γεμίζει τρίχα η επένδυση Click για ανάπτυξη... Κοίτα Νταξ δεν έχω μακρύ μαλλί ....στα 4inch περίπου .Το θέμα είναι ότι και αυτό θα τα κάνει φλατ ...νομίζω τι κοντό είναι μονόδρομος .Με κοντό έχεις δοκιμάσει ποτέ ? iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 629 μηνύματα. 1 Μαΐου 2021 στις 18:39 Ο iminspain: #26 01-05-21 18:39 Να να έχουμε στυλ οδήγησης σε μηχανή πρέπει να έχουμε και μηχανή Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Insertcoin harry akritas orchidea hirasawayui ΘανάσοςG4 charmander iminspain Unboxholics jj! giannhs2001 fmarulezkd Viedo SlimShady Cupid fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν είναι το ίδιο, γκουκλαρε balaclava. Δεν τα κάνει χάλια, τα πατικώνει κάπως. Αλλά είναι καλύτερα από χωρίς. Άσε που δεν γεμίζει τρίχα η επένδυση
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.886 μηνύματα. 1 Μαΐου 2021 στις 18:12 Ο Nick890 έγραψε: #25 01-05-21 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: Δεν είναι το ίδιο, γκουκλαρε balaclava. Δεν τα κάνει χάλια, τα πατικώνει κάπως. Αλλά είναι καλύτερα από χωρίς. Άσε που δεν γεμίζει τρίχα η επένδυση Click για ανάπτυξη... Κοίτα Νταξ δεν έχω μακρύ μαλλί ....στα 4inch περίπου .Το θέμα είναι ότι και αυτό θα τα κάνει φλατ ...νομίζω τι κοντό είναι μονόδρομος .Με κοντό έχεις δοκιμάσει ποτέ ? iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 629 μηνύματα. 1 Μαΐου 2021 στις 18:39 Ο iminspain: #26 01-05-21 18:39 Να να έχουμε στυλ οδήγησης σε μηχανή πρέπει να έχουμε και μηχανή Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: Δεν είναι το ίδιο, γκουκλαρε balaclava. Δεν τα κάνει χάλια, τα πατικώνει κάπως. Αλλά είναι καλύτερα από χωρίς. Άσε που δεν γεμίζει τρίχα η επένδυση Click για ανάπτυξη... Κοίτα Νταξ δεν έχω μακρύ μαλλί ....στα 4inch περίπου .Το θέμα είναι ότι και αυτό θα τα κάνει φλατ ...νομίζω τι κοντό είναι μονόδρομος .Με κοντό έχεις δοκιμάσει ποτέ ?
iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 629 μηνύματα. 1 Μαΐου 2021 στις 18:39 Ο iminspain: #26 01-05-21 18:39 Να να έχουμε στυλ οδήγησης σε μηχανή πρέπει να έχουμε και μηχανή