Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

εδιτ:
ακυρο! το βρηκα και στο δικο μου!
ευχαριστω πολυ παιδια!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Isiliel
Επιφανές μέλος

(EDIT) Lol Πάνο, πες τα εσύ!

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Δεν θα ξανανοίξεις σελίδα για να ξανατσεκάρεις τα mail σου μετά.
Heptamer
Δραστήριο μέλος

Μετα το Outlook,δεν υπαρχει καλυτερο.
Για μεχρι δυο accounts ειναι δωρεαν.
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

για την ακρίβεια το δοκιμασα αλλα στο em δεν υπαρχει καν τετοια επιλογη για το yahoo (δε μπορω να τη βρω τουλαχιστον)
ενω στο hunderbird δε μου δεχεται τον κωδικό μου με τιποτα. ενω ειμαι σιγουρη πως τον βαζω σωστα
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Δεν μπορω να στειλω
Heptamer
Δραστήριο μέλος

εχω την εντυπωση ομως πως δυστυχως δε μπορουν ουτε το em ουτε το thunderbird να κανουν import απο το yahoo.
για την ακρίβεια το δοκιμασα αλλα στο em δεν υπαρχει καν τετοια επιλογη για το yahoo (δε μπορω να τη βρω τουλαχιστον)
ενω στο hunderbird δε μου δεχεται τον κωδικό μου με τιποτα. ενω ειμαι σιγουρη πως τον βαζω σωστα
Mια εναλλακτικη ειναι να εγκαταστησεις το δωρεαν Zimbra Desktop (www.zimbra.com)
Συνδεεται και συγχρονιζει με τα παντα.
Το χρησιμοποιησα αρκετο καιρο,αλλα το εκανα στην ακρη,καθως καταναλωνει πολλη μνημη,αφου πρεπει συνεχως να τρεχει ενα πολυ πειναλεο service.
Το em client που χρησιμοποιω,ειναι σταθερο και δε με εχει προδωσει ποτε.
Για email clients,προσωπικα συστηνω Zimbra Desktop ή em client.
mercury μπορεις να μου πεις στις ρυθμισειςκαι πιο συγκεκριμενα στο outgoing server (SMTP) τι πρεπει να βαλω και απο τι εξαρταται;
Δεν μπορω να στειλω
Ο outgoing smtp server εξαρταται απο τον παροχεα mail σου.
Mε ενα απλο γκουγκλαρισμα βρισκεις τις ρυθμισεις.
Για gmail οι ρυθμισεις ειναι:
https://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=en&answer=78799
Για Hotmail:
https://www.emailaddressmanager.com/tips/mail-settings.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

εχω την εντυπωση ομως πως δυστυχως δε μπορουν ουτε το em ουτε το thunderbird να κανουν import απο το yahoo.
το yahoo μια χαρα μου λειτουργει στο thunderbird. Πρεπει να πας ομως πρωτα στις ρυθμισεις στο yahoo σου και να ενεργοποιησεις το POP, αλλιως δεν θα μπορεις να το χρησιμοποιεις στο thunderbird.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.