Resaldis
Δραστήριο μέλος
Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.

10-12-22

18:15
Κάποτε αποτελούσαν μία υποκουλτούρα η οποία συναγωνιζόταν τους Ίμο σε γραφικότητα, ωστόσο κατά μία έννοια δεν υπήρξαν ποτέ, αφού ανέκαθεν η μαζική κουλτούρα ήταν τρέντυ.
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα.

10-12-22

18:17
trendy ειναι οι σημερινοι φασαιοι ? γιατι πλεον ειναι basic asf καθε αυτοαποκαλουμενος φασαιος
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.209 μηνύματα.

10-12-22

18:22
Trendy? έχω πάνω από 7 χρόνια να ακούσω αυτή τη λέξη
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.105 μηνύματα.

10-12-22

18:53
Με internet explorer ανεβασες αυτο το ποστ?
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.029 μηνύματα.

10-12-22

21:42
Η emo υποκουλτούρα πέθανε. Οι trendy δεν πέθαναν ποτέ. Ακολουθούν απλά κάθε εποχή και την μόδα αυτής. Οι κάγκουρες έγιναν και αυτοί trendy.
Η σημερινή νεολαία κατά πλειονότητα είναι τρέντυ. Υπάρχουμε και λίγες πλέμπες βέβαια να κρατάμε τα ηνία του αντιθέτου lifestyle
Η σημερινή νεολαία κατά πλειονότητα είναι τρέντυ. Υπάρχουμε και λίγες πλέμπες βέβαια να κρατάμε τα ηνία του αντιθέτου lifestyle

Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

10-12-22

21:52
Δε τρεμει πια η Γη;Η emo υποκουλτούρα πέθανε
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

10-12-22

21:53
Κάποτε αποτελούσαν μία υποκουλτούρα η οποία συναγωνιζόταν τους Ίμο σε γραφικότητα, ωστόσο κατά μία έννοια δεν υπήρξαν ποτέ, αφού ανέκαθεν η μαζική κουλτούρα ήταν τρέντυ.
Απορώ που τα βρίσκεις τέτοια θέματα. Απορώ.

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.029 μηνύματα.

10-12-22

22:21
Όχι. Μου λείπουν οι εποχές που ήμουν emoΔε τρεμει πια η Γη;

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

10-12-22

22:25
Όχι. Μου λείπουν οι εποχές που ήμουν emo![]()
Koμμουνιστής και emo; πώς γίνεται αυτό;

Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.209 μηνύματα.

11-12-22

00:13
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧKoμμουνιστής και emo; πώς γίνεται αυτό;![]()
giannhs2001
Επιφανές μέλος

11-12-22

00:14
Από πού και ως που κομμούνι εγώ;Koμμουνιστής και emo; πώς γίνεται αυτό;![]()
nPb
Επιφανές μέλος

11-12-22

00:44
Θυμάμαι που έλεγες ότι ήσουν αριστερός κάποτε. 

Guest 207242
Επισκέπτης

11-12-22

05:56
Εγώ ποτέ δεν εντάσσω τους άλλους σε ομάδες χαρακτηριστικών πχ emo, trendy, punk κτλπ γιατί είναι σαν να παίρνεις μόνο ένα χαρακτηριστικό τους, στοιχείο τους για να πεις κάτι για αυτούς. Και συνήθως για να πεις κάτι άσχημο. Προτιμώ να εξετάζω τους άλλους σαν σφαιρικές προσωπικότητες.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

11-12-22

13:04
Κρυφοκομμούνι από τα λίγα είσαι, και ας το παίζεις εθνίκι.Από πού και ως που κομμούνι εγώ;
nPb
Επιφανές μέλος

11-12-22

13:15
Εγώ ποτέ δεν εντάσσω τους άλλους σε ομάδες χαρακτηριστικών πχ emo, trendy, punk κτλπ γιατί είναι σαν να παίρνεις μόνο ένα χαρακτηριστικό τους, στοιχείο τους για να πεις κάτι για αυτούς. Και συνήθως για να πεις κάτι άσχημο. Προτιμώ να εξετάζω τους άλλους σαν σφαιρικές προσωπικότητες.
Δεν κολλάει με το θέμα. Εμείς εδώ τα συζητάμε αυτά με δόση χιούμορ. Με πολλά μέλη του φόρουμ γνωριζόμαστε για πολλά χρόνια, ίσως κάποια μέλη είναι άνω των 20 ετών εδώ μέσα με διαφορετικά ονόματα και όσο να 'ναι έχουμε περάσει διάφορες ιδεολογικές φάσεις.

Guest 207242
Επισκέπτης

11-12-22

13:19
Κάντε σύλλογο. 

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

12-12-22

10:22
Trendy = φασαιος?
Resaldis
Δραστήριο μέλος
Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.

12-12-22

19:15
Τρέντι: Φυλή χαζοχαρούμενων και εντελώς κενών περιεχομένου όντων, των οποίων το λουσάτο «lifestyle» οφείλεται στον υπερδανεισμό ή / και την υποκατανάλωση των επίσης χαμένων στο διάστημα γονέων τους. Επικοινωνούν με SMS, Twitter και άναρθρες κραυγές. Οι δημοσιοκάφροι τους θέλουν να βρίσκονται σε αντάρτικο πόλεων με τους κατατονικούς emo.
Πηγή: SlangΦασαίος: Ο φέρων τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας ομάδας συνήθως εναλλακτικής και αντεργκράουντ αλλά ταυτόχρονα ίν. Ο φασαίος δηλαδή δε μπορεί να ανήκει σε μια αφανή εναλλακτική ομάδα με λίγους υποστηρικτές. Αντιθέτως, ανήκει σε ομάδες που ενώ αυτοχαρακτηρίζονται αντεργκράουντ, τα εξωτερικά τους γνωρίσματα υιοθετήθηκαν από πολλούς καταλήγοντας έτσι μέινστριμ (βλέπε μούσι, τατού).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.