Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2006 στις 18:19 Η Κακή Επιρροή: #21 29-12-06 18:19 εγω παντως δεν εχω τετοια κολπα καπακια η ανοικυρεφτη η αλήθεια είναι ότι σωταρω πάντα σε βαθυα κατσαρόλα με ξύλινη κουτάλα και ποτε σε τηγανι, έτσι δεν πετιέται ποτε τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2006 στις 18:23 Η zanin έγραψε: #22 29-12-06 18:23 ναι το ίδιο είπα χθες στην μισελο από msn.....η πιο εύκολη λύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εγω παντως δεν εχω τετοια κολπα καπακια η ανοικυρεφτη η αλήθεια είναι ότι σωταρω πάντα σε βαθυα κατσαρόλα με ξύλινη κουτάλα και ποτε σε τηγανι, έτσι δεν πετιέται ποτε τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2006 στις 18:23 Η zanin έγραψε: #22 29-12-06 18:23 ναι το ίδιο είπα χθες στην μισελο από msn.....η πιο εύκολη λύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ναι το ίδιο είπα χθες στην μισελο από msn.....η πιο εύκολη λύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.