nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

27-05-24

21:49
Δυστυχώς ή ευτυχώς με τα λόμπι δεν εχουνε καμία επιλογή. Το είτε νικήσουνε οι δημοκρατικοί, είτε οι ρεπουμπλικάνοι δεν παίζει σημασία με το θέμα αποστολής αρματων στο Ισραήλ. Πάντως με τον Τραμπ υπήρξε σίγουρα περίοδος ακμής και στις ΗΠΑ και παγκοσμίως (βλεπε την έκτρωση που απαγορεύτηκε απο την κυβέρνηση του μπάιντεν, δηθεν δημοκράτες..) Ίσως μπούνε σε μια ευθεία με τον τραμπ και σταματήσουν τις αυθαιρεσίες.Οι ΗΠΑ και ο Biden δεν θέλουν να λάβουν ξεκάθαρη θέση καθώς σε λίγους μήνες είναι οι εκλογές και με τους Democrats να κρατούν θέση αναμονής. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι ο Trump θα αύξηση πολύ την υποστήριξη προς το Ισραήλ σε περίπτωση που εκλεγεί ξανά πρόεδρος, βέβαια και ο Biden το Ισραήλ υποστηρίζει έμμεσα απλά όχι τόσο εκκωφαντικά.
Έχω πάει σε πολλές πορείες υπέρ της παλαιστίνης. Έχω πάει και 10 ατομα απο το σχολείο μου κάτω και σχηματίσαμε μπλόκο στο σύνταγμα, βέβαια πήραμε άδεια γονέων και συζητήσαμε με την διευθύντρια και πήραμε την άδεια της. Έχω κυματίσει παλαιστινιακή σημαία έξω απο τη βουλή. Ουδέποτε ομως δε θα σκεφτόμουν να αλλάξω την σημαία την ελληνική και να βάλω ξένη, είτε ειναι παλαιστινιακή, είτε ρωσική είτε αμερικάνικη. Επίσης, η εκπαίδευση δεν ειναι μονο δικαίωμα, είναι και προνόμιο, άλλοι δεν μπορούν να απολαύσουν ελεύθερη πανεπιστημιακή παιδεία, και ποιός ξέρει πόσες εξεταστικές χαθήκανε; Αυτό το ψευτοαντάρτικο "κλείνω τη σχολή" δούλευε μονο στη Χούντα, που εκεί υπήρχε και λόγος. Δείξε συμπαράσταση, ψήσε την παράταξη συο και κατέβα κάτω σε πορεία να δείξεις αγάπη στον παλαιστινιακό λαό. Τι την κλείνεις τη σχολή;;;Επίσης, τα reactions τα έβαζα επειδη οι παρατάξεις ταχα έκλειναν τα πανεπιστήμια για να δείξουν την συμπαράσταση τους προς την Παλαιστινη, ντρέπονται να πουν ότι το μόνο που θέλουν είναι να χαθεί μάθημα και η εξεταστική του εξαμήνου μη δίνοντας δεκάρα για τον πόλεμο που γίνεται εκεί κάτω
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.

27-05-24

22:04
ΌχιΑποδοκιμάζετε τώρα εσείς οι τρείς φιλοισραηλινοί τις πράξεις του IDF? θέλω να μου πείτε, ξερετε πολύ καλά ποιοί είσαστε. Και μετά ελάτε κατηγορήστε αυτούς που υποστηρίζουν την παλαιστίνη αντισημίτες και ρατσιστές. Σας περιμένω.
Γουστάρω να βλέπω σκοτωμένα παιδάκια το πρωί
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

27-05-24

22:06
ειναι και αυτο μια αποψηΌχι
Γουστάρω να βλέπω σκοτωμένα παιδάκια το πρωί
nearos
Επιφανές μέλος

28-05-24

02:30
Μεχρι τώρα, Γερμανία, Γαλλία αλλα και ΗΠΑ επέκριναν την ΣΦΑΓΗ στη Ράφα σήμερα, η οποία φυσικά θα συνεχιστεί, αφού η ΗΠΑ συνεχίζει να τους δίνει όπλα. Μια ερώτηση εχω. Που ειναι τα εμπάργκο; Που είναι οι κυρώσεις και οι απενεργοποιήσεις λογαριασμών, οπως εκαναν στην Ρωσσία;
Καιρός οντως να ενταχθούμε στη σωστή πλευρά της ιστορίας και να στηλιτέυσουμε τις πράξεις του ισραήλ, να αναγνωριστεί ως γενοκτονία, και να αναγνωριστεί το κράτος της παλαιστίνης.. Ας παρουμε το παράδειγμα της ιρλανδιας, νορβηγίας και ισπανίας.
Καιρός οντως να ενταχθούμε στη σωστή πλευρά της ιστορίας και να στηλιτέυσουμε τις πράξεις του ισραήλ, να αναγνωριστεί ως γενοκτονία, και να αναγνωριστεί το κράτος της παλαιστίνης.. Ας παρουμε το παράδειγμα της ιρλανδιας, νορβηγίας και ισπανίας.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.449 μηνύματα.

28-05-24

04:38
Παρατηρήσεις :
1. Φαντάσου πόσο ανίκανος πρέπει να είσαι για να βομβαρδίζεις μια πόλη για να σκοτώσεις δύο άτομα.
2. Είναι γελοίο ο Νετανιάχου να αποκαλεί δυστύχημα το συμβάν ενώ για την Χαμάς να το θεωρεί στρατηγική την στιγμή που παραδέχτηκαν ότι η επίθεση αφορούσε στόχους υψηλής αξίας για το Ισραήλ.
3.Δεν έχουν άδικο ότι εάν δεν σταματήσουν την Χαμάς θα έχουν θέματα στο μέλλον πάλι. Όμως δεν κάνουν ότι μπορούν για να αποφύγουν τις απώλειες αμάχων. Δρουν τσαπατσουλικα, και στην προκειμένη 45 άτομα που πέθαναν για αυτούς είναι ασήμαντα σε σχέση με αυτό που κέρδισαν στρατηγικά.
4. Τελικά για μια ακόμη φορά φαίνεται ότι τα δικαστήρια είναι πάνω κάτω άχρηστα και στην ουσία επικρατεί το δίκαιο αυτού που μπορεί να επιβληθεί με την βία.
1. Φαντάσου πόσο ανίκανος πρέπει να είσαι για να βομβαρδίζεις μια πόλη για να σκοτώσεις δύο άτομα.
2. Είναι γελοίο ο Νετανιάχου να αποκαλεί δυστύχημα το συμβάν ενώ για την Χαμάς να το θεωρεί στρατηγική την στιγμή που παραδέχτηκαν ότι η επίθεση αφορούσε στόχους υψηλής αξίας για το Ισραήλ.
3.Δεν έχουν άδικο ότι εάν δεν σταματήσουν την Χαμάς θα έχουν θέματα στο μέλλον πάλι. Όμως δεν κάνουν ότι μπορούν για να αποφύγουν τις απώλειες αμάχων. Δρουν τσαπατσουλικα, και στην προκειμένη 45 άτομα που πέθαναν για αυτούς είναι ασήμαντα σε σχέση με αυτό που κέρδισαν στρατηγικά.
4. Τελικά για μια ακόμη φορά φαίνεται ότι τα δικαστήρια είναι πάνω κάτω άχρηστα και στην ουσία επικρατεί το δίκαιο αυτού που μπορεί να επιβληθεί με την βία.
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 722 μηνύματα.

28-05-24

08:38
Μα για να επιβληθεί ένα δικαστήριο πρέπει να έχει εξουσία. Το Διεθνές δικαστήριο από πού την αντλεί;Τελικά για μια ακόμη φορά φαίνεται ότι τα δικαστήρια είναι πάνω κάτω άχρηστα και στην ουσία επικρατεί το δίκαιο αυτού που μπορεί να επιβληθεί με την βία.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.569 μηνύματα.

28-05-24

11:12
Πόσο λίγος αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά. Αποκαλεί το Ισραήλ ουσιαστικά "εμπροσθοφυλακή της Δύσης." Ο άνθρωπος ξεπούλησε την ιδεολογία του, μέχρι και τον ίδιο του τον πατέρα για να κάνει πολιτική καριέρα. Αυτούς ψηφίζετε. Αν ήμουν στη θέση του κυρίου Κωνσταντίνου, θα είχα αποκληρώσει προ πολλού τον άσωτο υιό. Έτσι κι αλλιώς δεν τον χρειάζεται, είναι μπαμπάς όλων μας

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.569 μηνύματα.

28-05-24

12:33
Ο Χριστός και η Παναγία! Πραγματικά να μας βοηθήσει ο Θεός, δεν ξέρω τι άλλο να πω.(κυριως στην Αθήνα, στο σχολείο μου στα 30 παιδιά ειμαστε 4 Έλληνες).
Λοιπόν, είναι πολύ γνωστή η άποψή μου για τους κύριους με τις γαμψές μύτες, προσωπικά δεν θέλω τη σημαία κανενός εκ των δύο, δεν έχουν θέση αυτά τα πανιά στη χώρα μου, παρά μόνο Η ΣΤΑΥΡΑΡΑ! Πέρα από αυτό, δεν έχουν κανένα δικαίωμα για το τι θα γίνεται στη χώρα μου, άκου εκεί θα νευριάσουν και θα γίνουν επιθετικοί. Να μην έρθουν καν, έχουμε πάρα πολλούς, φτάνει. Υπάρχουν κι άλλες χώρες.Εστω οτι έρθουνε οχι οι 1.5 εκατομμύριο, αλλα οι 200 χιλιάδες. Οταν έρθουνε σε μια χωρα που βάζει τη σημαία του ισραήλ μπροστά απο τη βουλή, πως θα αντιδράσουν άραγε; ΟΤαν ερθουνε σε μια χωρα και τους λεμε ευθέως "υποστηρίζω τον δολοφόνο σου" θα γυρίσουν το αλλο μαγουλο, η θα γινουνε βίαιοι και επιθετικοί;
nearos
Επιφανές μέλος

28-05-24

12:49
Δε νομίζω να βοηθήσει, στα 30 παιδιά του τμήματος 2.5 πιστεύουν (βαζω τον εαυτό μου μισό γιατι παρολο που πιστεύω δεν πηγαινω εκκλησία και δε θεωρω τον εατυο μου πραγματικο χριστιανοΟ Χριστός και η Παναγία! Πραγματικά να μας βοηθήσει ο Θεός, δεν ξέρω τι άλλο να πω.
Συμφωνώ, αλλα πώς θα περάσουν στις αλλες χωρες αν οχι μεσω της ελλάδας; Ήδη ο μουσουλμανικός πληθυσμός εδω περα ειναι τεράστιος. Κακως που λαμβανουμε θεση υπερ του ισραήλ. Αν οχι στο πολιτικό, τοτε στο ηθικό κομματι..Πέρα από αυτό, δεν έχουν κανένα δικαίωμα για το τι θα γίνεται στη χώρα μου, άκου εκεί θα νευριάσουν και θα γίνουν επιθετικοί. Να μην έρθουν καν, έχουμε πάρα πολλούς, φτάνει. Υπάρχουν κι άλλες χώρες.
ilias90
Περιβόητο μέλος

28-05-24

12:55
Προσωπικά συντάσσομαι με την ουδετερότητα και όχι με την επίσημη στήριξη προς την Παλαιστίνη, γιατί εντέχνως μέσω αυτής πολλοί αριστεροί θέλουν να περάσουν τις φιλομουσουλμανικές και φιλολάθρο ιδεολογίες τους και εμείς είμαστε εδώ για να μην τους περάσει. Τώρα το Ισραήλ το στηρίζουμε επίσημα γιατί (δυστυχώς) ανήκομεν εις τη Δύση και γιατί είμαστε μια από τις πιο υποτακτικές χώρες. Γνωστά αυτά.Συμφωνώ, αλλα πώς θα περάσουν στις αλλες χωρες αν οχι μεσω της ελλάδας; Ήδη ο μουσουλμανικός πληθυσμός εδω περα ειναι τεράστιος. Κακως που λαμβανουμε θεση υπερ του ισραήλ. Αν οχι στο πολιτικό, τοτε στο ηθικό κομματι..
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.888 μηνύματα.

28-05-24

12:57
Ο Χριστός και η Παναγία! Πραγματικά να μας βοηθήσει ο Θεός, δεν ξέρω τι άλλο να πω.
Λοιπόν, είναι πολύ γνωστή η άποψή μου για τους κύριους με τις γαμψές μύτες, προσωπικά δεν θέλω τη σημαία κανενός εκ των δύο, δεν έχουν θέση αυτά τα πανιά στη χώρα μου, παρά μόνο Η ΣΤΑΥΡΑΡΑ! Πέρα από αυτό, δεν έχουν κανένα δικαίωμα για το τι θα γίνεται στη χώρα μου, άκου εκεί θα νευριάσουν και θα γίνουν επιθετικοί. Να μην έρθουν καν, έχουμε πάρα πολλούς, φτάνει. Υπάρχουν κι άλλες χώρες.
Καλά στο Λονδίνο το 60% των κατοίκων είναι μη Βρετανοί από χώρες τύπου Πακιστάν, Ινδία, Σομαλία etc. Τρομάζω στην ιδέα ότι θα έρθουν χιλιάδες μετανάστες από την Παλαιστίνη ενώ οι προηγούμενοι μετανάστες δεν έχουν καν ενσωματωθεί στην Ευρώπη.

ilias90
Περιβόητο μέλος

28-05-24

12:59
Το τέλος της όμορφης ηπείρου μαςΚαλά στο Λονδίνο το 60% των κατοίκων είναι μη Βρετανοί από χώρες τύπου Πακιστάν, Ινδία, Σομαλία etc. Τρομάζω στην ιδέα ότι θα έρθουν χιλιάδες μετανάστες από την Παλαιστίνη ενώ οι προηγούμενοι μετανάστες δεν έχουν καν ενσωματωθεί στην Ευρώπη.![]()

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.888 μηνύματα.

28-05-24

12:59
Προσωπικά συντάσσομαι με την ουδετερότητα και όχι με την επίσημη στήριξη προς την Παλαιστίνη, γιατί εντέχνως μέσω αυτής πολλοί αριστεροί θέλουν να περάσουν τις φιλομουσουλμανικές και φιλολάθρο ιδεολογίες τους και εμείς είμαστε εδώ για να μην τους περάσει. Τώρα το Ισραήλ το στηρίζουμε επίσημα γιατί (δυστυχώς) ανήκομεν εις τη Δύση και γιατί είμαστε μια από τις πιο υποτακτικές χώρες. Γνωστά αυτά.
Για τον λογο που αναφέρεις στην αρχη Ηλία πρέπει να είμαστε κατά της Χαμας χωρίς όμως να δίνουμε αφεση αμαρτιών στην IDF. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να στηρίζουμε σαν κράτος μουσουλμανικες τρομοκρατικες οργανώσεις όπως έκανε ο Κασσελάκης αυτές τις ημέρες.
nearos
Επιφανές μέλος

28-05-24

13:05
Eγω, αν και αριστερός, είμαι της άποψης επίσημη στήριξη προς την παλαιστίνη. Δεν εχω πρόβλημα με τους μουσουλμάνους στην χώρα μου, αλλα το να κατεβάζουν σταυρούς είναι απαράδεκτο. Χαρτιά σε ολους τους (νόμιμους) μετανάστες, και ασυλο στους πρόσφυγες.Προσωπικά συντάσσομαι με την ουδετερότητα και όχι με την επίσημη στήριξη προς την Παλαιστίνη, γιατί εντέχνως μέσω αυτής πολλοί αριστεροί θέλουν να περάσουν τις φιλομουσουλμανικές και φιλολάθρο ιδεολογίες τους και εμείς είμαστε εδώ για να μην τους περάσει. Τώρα το Ισραήλ το στηρίζουμε επίσημα γιατί (δυστυχώς) ανήκομεν εις τη Δύση και γιατί είμαστε μια από τις πιο υποτακτικές χώρες. Γνωστά αυτά.
Για τους λαθρο, χαρτιά εαν συμφωνήσουν στο να ενταχθούν στην Ελληνική κουλτούρα και συμβάλουν στην κοινωνια, καλώς. αλλιώς απ΄λελαση. Μεσα στην ελλάδα, τα ελληνικά έθιμα και ήθη είναι υπεράνω όλων των αλλων, ειτε το θέλουν ειτε οχι
ilias90
Περιβόητο μέλος

28-05-24

13:09
Δεν είναι μόνο τα εγκλήματα της idf. Είναι εν γένει η επιρροή (όχι μόνο πολιτική/οικονομική αλλά και κοινωνικοπολιτισμική, κυρίως δε αυτή) που έχουν στον κόσμο οι Κύριοι που υποστηρίζεις. Στον εκφυλισμό και την πτώση της Δύσης έχουν βάλει αρκετά το χεράκι τους και δεν είναι απλά η εξέλιξη των πραγμάτων, όπως νομίζουμε. Το σταματάω εδώ, όμως, γιατί είναι θεωρία συνωμοσίας, πέρα του ότι βγαίνουμε από το θέμα.Για τον λογο που αναφέρεις στην αρχη Ηλία πρέπει να είμαστε κατά της Χαμας χωρίς όμως να δίνουμε αφεση αμαρτιών στην IDF. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να στηρίζουμε σαν κράτος μουσουλμανικες τρομοκρατικες οργανώσεις όπως έκανε ο Κασσελάκης αυτές τις ημέρες.
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 531 μηνύματα.

28-05-24

14:01
Οι Ελληνοφωνες πολιτικοι διεπραξαν κολοσσιαιο ατοπημα . Διακηρυξαν την θεση τους ενω εκπροσωπουνε ενα ολακερο λαο . Χωρις τη συμφωνη γνωμη του λαου σου δε καταστρωνεις πολιτικες , χειραγωγεις τη κοινη γνωμη . Οταν υπερτονιζεις τη συναισθηματικη αξια του αιματος επιδιωκεις να καλλιεργησεις το φοβο . Η τοποθετηση σου ουσιαστικα εμπειρικα και κυριολεκτικα βασιζεται στη ρητορικη της σωστης πλευρας .
Και επικροτεις το διχως αλλο τη συνεχιση της δηθεν συναισθηματικης ταυτισης γιατι πολυ απλα δε μιλας για τα ιδια σου τα παιδια . Μια αφηρημενη ιδεα ενος ναρκισιστικου ψυχοπαθη που ουδεποτε επρεπε να του δοθει η δυναμη να πρεσβευει ενα λαο . Και αντι ο λαος , να τον στειλει για το υπολοιπο της ζωης του να ρητορευει απο ενα μπουντρουμι ενος ψυχιατρικου ιδρυματος , χαριεντιζεται με την ιδεα της σωστης πλευρας . Αυνανιζεται με το αιμα που ειναι το ιδιο χρωμα για ολους μας . Και η ηθικη εκπτωση θα εχει κατακλυσμιαιες επιπτωσεις , οχι τωρα , αλλα συντομα . Δεν υπαρχει η προοπτικη να αλλαξει τιποτα προς το καλυτερο οταν αμφισβητεις τη κοινη λογικη . Οτι καποιος αλλοιωνει τα ιδανικα σου , τις αξιες και τις αρχες σου ωστε στο μελλον να γινεις υποχειριο του . Ο λαος ειναι ο πιο ευκολος χρησιμος ηλιθιος της ιστοριας , ΠΑΝΤΑ .
Ο πολεμος ειναι μια πραξη αφαιρεσης
ψυχων και τιποτα παραπανω . Η υπερτατη πραξη δολου . Η στερηση της ανθρωπινης ζωης .
Και επικροτεις το διχως αλλο τη συνεχιση της δηθεν συναισθηματικης ταυτισης γιατι πολυ απλα δε μιλας για τα ιδια σου τα παιδια . Μια αφηρημενη ιδεα ενος ναρκισιστικου ψυχοπαθη που ουδεποτε επρεπε να του δοθει η δυναμη να πρεσβευει ενα λαο . Και αντι ο λαος , να τον στειλει για το υπολοιπο της ζωης του να ρητορευει απο ενα μπουντρουμι ενος ψυχιατρικου ιδρυματος , χαριεντιζεται με την ιδεα της σωστης πλευρας . Αυνανιζεται με το αιμα που ειναι το ιδιο χρωμα για ολους μας . Και η ηθικη εκπτωση θα εχει κατακλυσμιαιες επιπτωσεις , οχι τωρα , αλλα συντομα . Δεν υπαρχει η προοπτικη να αλλαξει τιποτα προς το καλυτερο οταν αμφισβητεις τη κοινη λογικη . Οτι καποιος αλλοιωνει τα ιδανικα σου , τις αξιες και τις αρχες σου ωστε στο μελλον να γινεις υποχειριο του . Ο λαος ειναι ο πιο ευκολος χρησιμος ηλιθιος της ιστοριας , ΠΑΝΤΑ .
Ο πολεμος ειναι μια πραξη αφαιρεσης
ψυχων και τιποτα παραπανω . Η υπερτατη πραξη δολου . Η στερηση της ανθρωπινης ζωης .
nearos
Επιφανές μέλος

28-05-24

15:41
Σύνθημα της Attack (φοιτητική παράταξη υποστηριζόμενη απο την ΑΝΤΑΡΣΥΑ)
"Από την Αμερική στην Ευρώπη και την Ράφα, νίκη στην (φοιτητική) Ιντιφάντα".
Γελάστε ελεύθερα. Φοιτητική *ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ*;;; ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ;;;
@Volkswagen Fan Φύγαμε απο την απλή στήριξη της παλαιστίνης.. Ας βάλουμε και για καταστατικά στα ακροαριστερά κόμματα το κοράνι κιολας. Τι διάολο;; Θα σου αρεσει εσενα
@Volkswagen Fan Φύγαμε απο την απλή στήριξη της παλαιστίνης.. Ας βάλουμε και για καταστατικά στα ακροαριστερά κόμματα το κοράνι κιολας. Τι διάολο;; Θα σου αρεσει εσενα
American Economist
Επιφανές μέλος

28-05-24

15:57
Σύνθημα της Attack (φοιτητική παράταξη υποστηριζόμενη απο την ΑΝΤΑΡΣΥΑ)
Εμείς γελάμε εδώ όμως η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή καθώς όλοι αυτοί έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές ενώ σε λίγα χρόνια θα εργάζονται κιόλας. Πραγματικά οι τύποι το έχουν τερματίσει σε όλα τα επίπεδα πλέον, βρήκαν ευκαιρία τώρα που πλησιάζει η εξεταστική να κλείσουν ξανά τα πανεπιστήμια τάχα για συμπαράσταση στην Παλαιστινη. Λες και αν το Ισραήλ δει όλους αυτούς τους τεμπέληδες με τα πράσινα μαλλιά και με τα τατουάζ σε όλο το σώμα θα φοβηθεί και θα σταματήσει τον πόλεμο. Πραγματικά ποσό υποκρισία ρε, έφαγαν άκυρο πριν λίγες ημέρες με 90% αποχή στις φοιτητικές εκλογές και προσπαθούν να μείνουν στην επιφάνεια με κάθε μέσο.
Τέλος πάντων, όλοι αυτοί το κομμάτι τους κάνουν μπας και τους δώσει τίποτα το κόμμα, εξάλλου είναι σίγουρο ότι δεν έχουν διαβάσει ούτε ένα άρθρο όσο αφορά τον πόλεμο, εδώ καλά καλά δεν ξέρουν προς τα που πέφτουν το Ισραήλ και η Παλαιστινη αν τους δώσεις έναν χάρτη.

Rafah: Israeli strike condemned by world leaders, Egypt soldier killed in shooting
As the strike drew mounting global outrage, the Israeli military said it had targeted two senior Hamas leaders in Rafah and that a full investigation would be conducted into civilian deaths "in the area of the strike."
nearos
Επιφανές μέλος

28-05-24

16:03

Israeli worshippers cheer as effigy of Palestinian hangs from ceiling of synagogue
A newly circulating video on social media shows Israelis praying in a synagogue while what appears to be a doll dressed as a Palestinian drops from the ceiling and is...

Σε ιερο τοπο, κρεμασαν μια κουκλα, ντυμενη με παραδοσιακο παλαιστινιακο φουλαρι και μια παλαιστινιακη σημαια, οπου πισω ακουγονται κραβγες και χειροκροτηματα.
Σιωνιστες ειναι ακομα ενας μυθος των ρωσων? Που πηγανε οι αλλοι να μας δικαιολογησουνε αυτο εδω τωρα

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Eδω βλέπουμε ενα εβραϊκό κανάλι του Telegram, με 170 ΧΙΛΙΑΔΕΣ μέλη. Στην φωτογραφία (η κανονική δεν εχει το κόκκινο) απεικονίζεται ο πατέρας να κρατάει το νεκρό, καμμένο, αποκεφαλισμένο παιδί του, στην σφαγή που έγινε στο "designated safe block" το οποίο είχε ανακοινώσει ΤΟ ΙΔΙΟ το ισραήλ. To oνομα του καναλιού λέγεται "Τρομοκράτες απο μια άλλη οπτική"
Γράφουν "Φρέσκο κοτόπουλο, 1 σεκελ".
Ενα στιγμιότυπο απο την αρχική σελίδα του telegram. Η περιγραφή λέει στα εβραικά:
On this channel you can find varied and colorful pictures of damned terrorists who received "treatment" from Tzhal (ειναι οι IDF) after causing trouble to the people of Israel
The beautiful angle of the soldiers in educating bloodthirsty animals with a little humor

Viewing warning on some of the videos

Που είστε εσείς που υποστηρίζετε το ισραήλ τώρα; Σωπάσατε; Μπράβο απο καρδιάς στον Πουαρώ και στον Φώτη που παρόλο που ξεκίνησαν να υποστηρίζουν ισραήλ, πλεον κατακρίνουν τις πραξεις του idf. Εσείς εισαστε ανθρωποι.
American Economist
Επιφανές μέλος

28-05-24

21:43
![]()
Israeli worshippers cheer as effigy of Palestinian hangs from ceiling of synagogue
A newly circulating video on social media shows Israelis praying in a synagogue while what appears to be a doll dressed as a Palestinian drops from the ceiling and is...www.middleeastmonitor.com
Σε ιερο τοπο, κρεμασαν μια κουκλα, ντυμενη με παραδοσιακο παλαιστινιακο φουλαρι και μια παλαιστινιακη σημαια, οπου πισω ακουγονται κραβγες και χειροκροτηματα.
Σιωνιστες ειναι ακομα ενας μυθος των ρωσων? Που πηγανε οι αλλοι να μας δικαιολογησουνε αυτο εδω τωρα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
View attachment 133057
Eδω βλέπουμε ενα εβραϊκό κανάλι του Telegram, με 170 ΧΙΛΙΑΔΕΣ μέλη. Στην φωτογραφία (η κανονική δεν εχει το κόκκινο) απεικονίζεται ο πατέρας να κρατάει το νεκρό, καμμένο, αποκεφαλισμένο παιδί του, στην σφαγή που έγινε στο "designated safe block" το οποίο είχε ανακοινώσει ΤΟ ΙΔΙΟ το ισραήλ. To oνομα του καναλιού λέγεται "Τρομοκράτες απο μια άλλη οπτική"
Γράφουν "Φρέσκο κοτόπουλο, 1 σεκελ".
View attachment 133059
Ενα στιγμιότυπο απο την αρχική σελίδα του telegram. Η περιγραφή λέει στα εβραικά:
On this channel you can find varied and colorful pictures of damned terrorists who received "treatment" from Tzhal (ειναι οι IDF) after causing trouble to the people of Israel
The beautiful angle of the soldiers in educating bloodthirsty animals with a little humor
Viewing warning on some of the videos
Που είστε εσείς που υποστηρίζετε το ισραήλ τώρα; Σωπάσατε; Μπράβο απο καρδιάς στον Πουαρώ και στον Φώτη που παρόλο που ξεκίνησαν να υποστηρίζουν ισραήλ, πλεον κατακρίνουν τις πραξεις του idf. Εσείς εισαστε ανθρωποι.
Συγγνώμη πάμε καλά? Ποσό ψυχικά άρρωστος πρέπει να είναι κάποιος για να βλέπει τέτοιο content και να χαίρεται από πάνω?? Χαμάς και IDF έφτασαν, για να μην πω ότι ξεπέρασαν, τα εγκλήματα του Πούτιν στην Ουκρανία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- A350
- giannhs2001
- charmander
- Kate1914
- touvlo
- bibliofagos
- American Economist
- taketrance
- chester20080
- Scandal
- Libertus
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- Memetchi
- tsiobieman
- fmarulezkd
- johnsala
- Hased Babis
- Reader
- Jack of Spades
- vasilis123321
- back2967
- phleidhs
- Ryuzaki
- kafka
- Joji
- Fernando_A
- kuki
- Unboxholics
- physicscrazy
- Μήτσος10
- ROM32
- Ωρορα
- theodle
- rafaela11
- SlimShady
- AN.PA
- Dr. Gl. Luminous
- jellojina
- linuxman
- Hecticism
- Debugging_Demon
- Alessandra Eliza
- Aurora_
- gegeorgiou90
- Εριφύλη
- ghоul
- Antonia Alexandra
- epote
- Deimos
- mixaelaaa
- thodoris_eng
- fourkaki
- Leo komm
- AK-92
- thenutritionist
- Maraki_lar_1980
- suaimhneas
- xristarac
- justanerd
- Maraki4you
- marww
- aggorf
- Γατέχων
- afantos
- jj!
- Kely1234567
- camil
- Esperos1
- cannot_log_in
- Indiana Jones
- Janne 007
- Re_Alexis
- hirasawayui
- gmoutzour
- kamekiwii23
- DimitraA.
- GiorTas
- P.Dam.
- iew
- Athens2002
- Viedo
- User2350
- snowy
- Αντικειμενικός
- Δροσουλίτης
- ana.roi
- GeorgePap2003
- Giorgkalo
- synopsis
- Obi-Wan Kenobi
- Shadowban
- ggl
- Steliosgkougkou
- Βασιλης1234
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.