American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.864 μηνύματα.

07-10-24

21:58
Κανείς δεν σε υποχρέωσε να διαβάσεις τα μηνύματά μου. Όσο δικαίωμα έχεις να γράφεις εσύ τις ασυναρτησίες σου, άλλο τόσο έχω και εγώ. Καλή σου νύχτα
Επίσης, πρωτού ξανα κρίνεις τις απόψεις μου περι "δημοκρατίας"
Σκέψου οτι εσύ χαίρεσαι τον βιασμό, διαμελισμό και βάναυσο θάνατο μουσουλμάνων γυναικόπαιδων μόνο και μόνο γιατί τυχαίνουν να πιστεύουν στο Ισλάμ. Αυτό είναι το πραγματικό δημοκρατικό φεμινιστικό πνεύμα του 2024.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν εμπιστεύομαι την μετάφραση, πραγματικά. Απο τα λίγα αραβικά που έχω κάνει δεν ακούστηκε ποτέ να λέει κατι παρόμοιο με τα μεταφρασμένα. "Μωάμεθ, παράδεισος, γυναίκες, μπούρκα, 500" δεν ακούστηκαν ποτέ.
Αλλα και πάλι, αυτοί οι πουριτανοί, ιδίως οι ισλαμιστές τα έχουν αυτά τα αποκρουστικά περι παιδιά, γάμους, γυναίκες κλπ..
Πιστεύω πλήρως οτι το Ισλάμ περνάει τον δικό του μεσαίωνα, τα ίδια λέγανε και οι χριστιανοί πριν 600 χρόνια.
Το ότι οι χριστιανοί έκαναν τα ίδια πριν 600-700 χρόνια δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε το Ισλάμ, Ισλάμ που είναι άκρος εχθρικό προς εμάς.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

07-10-24

22:02
πρεπει να το δείς απο αντικειμενική σκοπιά το θέμα.Το ότι οι χριστιανοί έκαναν τα ίδια πριν 600-700 χρόνια δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε το Ισλάμ, Ισλάμ που είναι άκρος εχθρικό προς εμάς.
Δεν είπα να δείξουμε ανοχή στο ισλάμ, ούτε προσπαθώ να ξεπλύνω. Απλώς επισημάνω οτι τις ίδιες μαλακίες κάναμε και εμείς, και οτι κανένας λαός στην ιστορία του δεν υπήρξε "αγνός, αθώος, δημοκρατικός, ανθρωπιστής".
Φυσικά δεν υπάρχιε καμία δικαιολογία για τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Ισλάμ και τις αντιδημοκρατικες συμπεριφορές του πόσο μάλλον στο πλαίσιο του 2024 που είμαστε στην εποχή της πληροφορίας και όσο πιο κοντά σε δημοκρατική αδελφοσύνη μεταξύ λαών οσο ποτέ στην ιστορία.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.864 μηνύματα.

08-10-24

08:56
Κομμουνιστές και αναρχικοί σε πορεία στην Αμερικανική και Ισραηλινή πρεσβεία. Η κυβέρνηση συνεχίζει να τους χαϊδεύει τα αυτιά αντί να λάβει μέτρα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

08-10-24

08:59
Αυτην την παπατζα την λες και την ξαναλες 100 φορες επειδη δεν εχεις καννα επιχειρημα.ΠΟΤΕ ΜΩΡΕ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ; ΠΟΤΕ;ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ;Σκέψου οτι εσύ χαίρεσαι τον βιασμό, διαμελισμό και βάναυσο θάνατο μουσουλμάνων γυναικόπαιδων μόνο και μόνο γιατί τυχαίνουν να πιστεύουν στο Ισλάμ. Αυτό είναι το πραγματικό δημοκρατικό φεμινιστικό πνεύμα του 2024.
Το οτι λεω οτι το ισραηλ εχει δικαιωμα στην αμυνα σημαινει οτι χαιρομαι για βιασμους και φονους γυναικοπαιδων; ΠΟΤΕ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΩ.Για να δικαιολογησεις τις ασυναρτησιες σου ΔΕΝ ΘΑ ΛΕς ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΑΡΝΗΘΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ.
Χώρια το γεγονος οτι οι ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ.Εχουν συμβει μεμονομενα και ΕΛΑΧΙΣΤΑ περιστατικα με αντρες παλαιστινιους και εννοειται ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ, ΚΑΤΑΝΝΟΗΤΟ;
Στη γωνιτσα σου και σταματα να μου βαζεις λογια και σκεψεις που ποτε δενε χω κανει.
Τελεία.
Στο μεταξυ τωρα ελεγαν στον ΣΚΑΙ και διευψευδε ρητα ενας της κυβερνησης.για την φεικ παπαντζα περι επιστρατευσης που ειπε ενας τυχαρπαστος σε ενα καναλακι του κωλου.ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΙΠΕ ΣΤΑΝΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΦΕΗΚ ΝΙΟΥΖ,.
Τα προβατακια να βελαξουν.

Ισραηλινός βομβαρδισμός στη Βηρυτό - Νεκρός διοικητής της Χεζμπολάχ
Με ρουκέτες και βομβαρδισμούς, Χεζμπολάχ και Ισραηλινός στρατός συνέχισαν την αντιπαράθεσή τους, την ώρα που αναμένεται η απάντηση του Ισραήλ στο Ιράν....

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.

08-10-24

09:09
ποστ 2523Θα σου πώ, Φώτη, και λοιποί, γιατι νιώθω οτι εσφαλμένα πιστεύετε οτι είμαι ανθέλληνας ισλαμόλαγνος αντιδυτικός.
Εν μέσω του διαλείμματος που έκανα απο το στέκι πήρα λίγο χρόνο να αναθεωρήσω την πολιτική μου θέση, τις αξίες μου και τα πιστεύω μου.
Αναγνωρίζω την αξία του Ισραήλ ως πολιτικοοικονομικός σύμμαχος της Ελλάδος, και περήφανα του δίνω τον τίτλο η μόνη δημοκρατία της Μέσης Ανατολής, ομως το ισραήλ υπο το καθεστώς του Νετανιάχου είναι οτιδήποτε άλλο εκτός απο δημοκρατικό, είναι ενα φασιστικό καθεστώς με τα όλα του.
Εξ' αρχής αναγνώρισα την 7 οκτωβρίου ως μία απελευθερωτική επανάσταση, που δυστυχώς διαπράχθηκαν εγκλήματα πολέμου και απο τις δύο πλευρές, όπως γίνεται σε κάθε αιματηρή επανάσταση, είτε κοινωνική, είτε ταξική, είτε απελευθερωτική.
Εξ' αρχής στηλίτευσα την Χαμάς και την Χεζμπολλάχ για την τρομοκρατική τους δράση, εννοείται. Είναι και οι δύο τους τρομοκρατικές οργανώσεις που χρηματοδοτούνται απο το Ιράν. Όμως, ότι δίκιο και να είχε το Ισραήλ το έχασε, αφού ξεκίνησε να χτυπάει ανθρώπους, παιδιά, γυναίκες, να βομβαρδίζει safezones και να βομβαρδίζει πρεσβείες και στρατιωτικές βάσεις σε διάφορες αυτόνομες χώρες της μέσης ανατολής, άνευ επισήμου casus belli, να στοχεύει επίτηδες medical personnel, να στοχεύει NGO food aid φορτηγά και στελέχη και μέλη οργανώσεων του ΟΗΕ.
Εντούτοις, επικροτώ το Ισραήλ που εξουδετέρωσε τα ανώτερα στελέχη της Χεζμπόλαχ, καθώς όμως και το Ιράν, διοτι αυτό μας απέδειξε οτι μπορεί τοσο να παραβιάσει το Iron Dome, όσο και να στοχεύσει στρατιωτικές υποδομές χωρίς να διαπράττει μείζον κακό απέναντι σε αμάχους πολίτες.
Όσο για τα τούνελ, βεβαίως θα υπάρχουν, και είμαι σίγουρος οτι έχει και το ισραήλ, είχαμε και εμείς εδώ πέρα τούνελ, το σχολείο μου στην κατοχή χρησιμοποιούνταν ως κέντρο απο τους συμμάχους για να αποθηκεύσουν τρόφιμα, σφαίρες, πυρομαχικά στο υπόγειο κρυμμένα, ενώ γινόνταν κανονικά μάθημα με την εποπτεία γερμανών. Αυτά κάνεις όταν έχεις αντάρτικο. Αυτά έκαναν οι άγγλοι, οι γάλλοι, οι έλληνες, οι βέλγοι, οι ρώσσοι, οι γερμανοί, ΟΛΟΙ.
Ωστόσο για το θρησκευτικό κομμάτι, εννοείται πως είμαι ενάντια στο Ισλάμ και στην επιβολή του στην Ελλάδα, στην ευρώπη και στον κόσμο, αλλα η δράση του Ισραήλ σπρώχνει μετανάστες στην Ελλάδα άμεσα, και τους φορτίζει με μένος και οργή, και θα ξεσπάσουν στους πολίτες μας και στην χώρα μας. Αυτό εγώ κοιτάω περισσότερο.
Επειδή αναφέρθηκε επίσης το Όνομα του Ιωνά Καρούση, δυστυχώς ενας άνθρωπος πέθανε, όπως πεθάνανε πολλοί άλλοι. Διάφορες πηγές λένε οτι ήτανε στους IDF, πολλές άλλες λένε οτι πέθανε στην τρομοκρατική επίθεση στο τραμ. Δεν γνωρίζω προσωπικά τι ισχύει. Δυστυχώς ομως απώλειες θα έχουμε και απο τις δύο πλευρές σε έναν πόλεμο. Γνωρίζω ομως οτι κανένα γκρουπ δεν έλαβε ευθύνη για την επίθεση αυτή, άρα θεωρείται μεμονωμένο περιστατικό, ούτε της χεζμπολάχ επι΄θεση ούτε της χαμάς, καθώς δεν είναι ο κάθε παλαιστίνιος χαμασίτης.
Εν κατακλείδι, επειδή ακριβώς σε αυτά τα σενάρια πολέμου, ηττημένος βγαίνει ΜΟΝΟ ο λαός, υποστηρίζω τους αμάχους, τα παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς γονείς, που βλέπουν την οικογένειά τους να φεύγει ενας ένας, που περνάνε την ημέρα τους κάτω απο υπόγειο καταφύγιο λόγω των βομβαρδισμών, είτε αυτά τα παιδιά είναι ισραηλινά, είτε είναι παλαιστίνια, είτε λιβανέζικα.
Δεν πιστεύω οτι είναι τυχαίο το γεγονός οτι όλα τα κακά αρχίσανε απο την στιγμή που ο Νετανιάχου έλαβε την εξουσία το 2022, ενώ υπήρξε περίοδος ειρήνης καθ'όλη τη διάρκεια πρωθυπουργείας άλλων πολιτικών. Υπάρχουν αρκετοί νέοι κυρίως που αρνούνται να επιστρατευτούν εις τον IDF, και υπάρχουν πολλοί ραββίνοι οι οποίοι έχουν φυλακιστεί επ' αορίστον λόγω ανυποταξίας και αντίστασης στο να πιάσουν όπλο να δολοφονήσουν.
Είναι προφανε΄ς επίσης οτι ο λαός του ισραήλ είναι ενάντια στην τρέχουσα κυβέρνηση, καθώς αρνείται πάσα είδος εκεχειρίας και ανταλλαγή ομήρων, που προσέφερε η χαμάς ουκ ολίγες φορές πριν δολοφονήσει τον αρχηγό της.
Παραθέτω λίγες απο τις ιδεολογίες των 4 απο των 6 κομμάτων που συγκροτούν το Government Block:
Likud: right wing, zionism
Mafdal-RZ: Far-right Religious Zionism
Otzma Yehudit: far-right, ultranationalist, kahanist, anti-arab
noam: far right orthodox jewish religious zionist
Που είναι η δημοκρατία είπαμε; Υπερεθνικιστικά, αντιαραβικά, θεοκρατικά.
Για αυτό, υποστηρίζω αυτό.
Κάτω οι Σιωνιστές.
Κάτω οι Χαμας
Κάτω η Χεζμπολάχ
Λευτεριά στην Παλαιστίνη
Λευτεριά στο Ισραήλ.
Για αυτό, υποστηρίζω την ανθρωποκεντρική δημοκρατία ΚΑΙ ΜΌΝΟ.
Συγχαρητήρια νεαρέ! Τα είπες όλα!
Συμφωνώ μαζί σου 1000%
Κάποτε πρέπει να λέμε τα πράματα με το όνομά τους. Όποιος και όπου κάνει έγκλημα, πρέπει να λέγεται! Εμείς ούτε ολοκαύτωμα κάναμε, για να σιωπούμε για εγκλήματα του Ισραήλ, ούτε ανάγκη έχουμε τους μουσουλμάνους, για να τους χαϊδεύουμε τ΄αυτιά. Όποιος εγκληματεί, το λέμε, αλλά και όποιος είναι θύμα, πάλι το λέμε
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

08-10-24

09:13
Καλά, αυτό από την αρχή έκανε μπαμ ότι ήταν φεηκ νιουζ. Νομίζω πως κανείς λογικός άνθρωπος δε θα πίστευε σε τέτοιες ηλιθιότητες.Στο μεταξυ τωρα ελεγαν στον ΣΚΑΙ και διευψευδε ρητα ενας της κυβερνησης.για την φεικ παπαντζα περι επιστρατευσης που ειπε ενας τυχαρπαστος σε ενα καναλακι του κωλου.ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΙΠΕ ΣΤΑΝΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΦΕΗΚ ΝΙΟΥΖ,.
American Economist
Επιφανές μέλος

08-10-24

09:15
Αυτην την παπατζα την λες και την ξαναλες 100 φορες επειδη δεν εχεις καννα επιχειρημα.ΠΟΤΕ ΜΩΡΕ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ; ΠΟΤΕ;ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ;
Το οτι λεω οτι το ισραηλ εχει δικαιωμα στην αμυνα σημαινει οτι χαιρομαι για βιασμους και φονους γυναικοπαιδων; ΠΟΤΕ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΩ.Για να δικαιολογησεις τις ασυναρτησιες σου ΔΕΝ ΘΑ ΛΕς ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΑΡΝΗΘΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ.
Στη γωνιτσα σου και σταματα να μου βαζεις λογια και σκεψεις που ποτε δενε χω κανει.
Τελεία.
Στο μεταξυ τωρα ελεγαν στον ΣΚΑΙ και διευψευδε ρητα ενας της κυβερνησης.για την φεικ παπαντζα περι επιστρατευσης που ειπε ενας τυχαρπαστος σε ενα καναλακι του κωλου.ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΙΠΕ ΣΤΑΝΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΦΕΗΚ ΝΙΟΥΖ,.
![]()
Με ρουκέτες και βομβαρδισμούς, Χεζμπολάχ και Ισραηλινός στρατός συνέχισαν την αντιπαράθεσή τους, την ώρα που αναμένεται η απάντηση του Ισραήλ στο Ιράν....www.cnn.gr
Πιθανότατα επιστράτευσης στην Ελλάδα λόγω Ισραήλ= Πιθανότατα να γίνω κομμουνιστης= 0%.
Πραγματικά απορώ ποιος ανόητος σκέφτηκε να πετάξει τέτοια μαλακια, δεν βγάζει κανένα νόημα. Μόνο και μόνο για τρομοκρατία και για να ρίξουν λάσπη στο Ισραήλ, ότι τάχα ευθύνεται για τα δεινά του πλανήτη. Εύχομαι ο συγκεκριμένος κύριος που είπε δημόσια για επιστράτευση να έχει κυρώσεις καθώς είναι πολύ σοβαρό fake news αυτό που διέδωσε.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.

08-10-24

09:19
ωραία τα λες! Σαν όλους όσους διαδίδουν βλακείες στο διαδίκτυο. Τα 9 στα 10 που διαβάζουμε είναι φέικ. Και τωρα με την τεχνητή νοημοσύνη, θα έρθουν και εξωγήινοι, να δειςΕύχομαι ο συγκεκριμένος κύριος που είπε δημόσια για επιστράτευση να έχει κυρώσεις καθώς είναι πολύ σοβαρό fake news αυτό που διέδωσε.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

08-10-24

09:21
Είναι γνωστό ποιοι διαδίδουν φεηκ νιουζ επί μονίμου βάσεως. Εκεί καλό είναι να πέφτουν κυρώσεις. Ειδικά όταν υπερβαίνουν τα όρια.ωραία τα λες! Σαν όλους όσους διαδίδουν βλακείες στο διαδίκτυο. Τα 9 στα 10 που διαβάζουμε είναι φέικ. Και τωρα με την τεχνητή νοημοσύνη, θα έρθουν και εξωγήινοι, να δεις
touvlo
Διάσημο μέλος

08-10-24

09:24
δεν ξέρω ποιους υπονοείς. Εγώ πολλά φέικ νιους βλέπω. Πλέον για να πιστέψω χαζοείδηση, τη διασταυρώνω με σοβαρές εφημερίδες.Είναι γνωστό ποιοι διαδίδουν φεηκ νιουζ επί μονίμου βάσεως. Εκεί καλό είναι να πέφτουν κυρώσεις.
juste un instant
Επιφανές μέλος

08-10-24

09:26
Υπάρχουν ολόκληροι ιστότοποι που καθημερινά βάζουν φεικ νιουζ. Εκεί που και που καλό είναι να πέφτει καμιά κύρωση.δεν ξέρω ποιους υπονοείς. Εγώ πολλά φέικ νιους βλέπω. Πλέον για να πιστέψω χαζοείδηση, τη διασταυρώνω με σοβαρές εφημερίδες.
Εσύ καλά κάνεις και διασταυρώνεις τις πληροφορίες. Υπάρχουν και σαιτ για φακτ τσεκ.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.558 μηνύματα.

08-10-24

11:53
Όχι, δεν νομίζω κανείς να πιστεύει κάτι τέτοιο, αν και σίγουρα έχεις επηρεαστεί πολύ από κομμουνιστική προπαγάνδα. Γράφεις συνέχεια για λαούς που δεν φταίνε, συνέχεια λαό, λαό, λαό. Σου φαίνεται δε περίεργο που κάνουμε διακρίσεις ανάμεσα σε λαούς (κάτι που έλεγες για λευκούς και καφετήδες.)Θα σου πώ, Φώτη, και λοιποί, γιατι νιώθω οτι εσφαλμένα πιστεύετε οτι είμαι ανθέλληνας ισλαμόλαγνος αντιδυτικός.
Ε, προφανώς και θα κάνουμε, προφανώς και μας ενδιαφέρουν περισσότερο οι Έλληνες και οι Χριστιανοί. Και είναι φυσιολογικότατο, πέρα του ότι σε αυτούς ανήκουμε, αλλά και από την άλλη διατρέχουμε κίνδυνο εξισλαμισμού και πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη πέσει θύματα λαθρομουσουλμάνων (Α, αν θες να αποκομμουνιστικοποιηθείς, τo σωστό είναι «έθνος» ή «φυλή.» Το «λαός» είναι διεθνιστικό και ανέκαθεν χρησιμοποιείτο σκόπιμα.)
Παρόλα αυτά εγώ -όπως έχω πει αρκετές φορές- δεν υποστηρίζω κανέναν. Όλοι γνωρίζουμε το τι εστί εβραϊκή επιρροή στον τρόπο που ζούμε, στις απόψεις που περνάνε στον κόσμο, στην προώθηση αθεϊας, εκφυλισμού της δύσης κ.λπ. Αλλά, νεαρέ μου, εννοείται ότι θα κράζω περισσότερο το Ισλάμ, γιατί είναι κάτι πιο άμεσο. Από λάθρο μπορεί να φάω μαχαιριές, όχι από Εβραίο. Οι άνθρωποι πρώτα κοιτάμε την επιβίωσή μας.
Κι ένα τελευταίο, γιατί δεν θα υποστηρίξω ποτέ Παλαιστίνη, άλλωστε το έχω ξαναπεί. Οι περισσότεροι που υποστηρίζουν Παλαιστίνη και λοιπούς μουσουλμάνους είναι Ευρωπαίοι διεθνιστές, απάτριδες και αντίχριστοι, ή τουλάχιστον άθεοι*, (αν θες πες ότι είναι ψέματα αυτό) και το κυριότερο, όλοι οι Μουσουλμάνοι που δυστυχώς βρίσκονται στις χώρες μας τους υποστηρίζουν. Εσύ μπορείς να πας και σε πορείες με αυτά τα άτομα, οκ, εγώ τους πρώτους τους αποκαλώ προδότες και τους δεύτερους εχθρούς.
Αυτά.
*συν κάτι παλαβοί Εθνικιστές που είναι -παραπάνω από ό,τι χρειάζεται- αντισημίτες.
Σε ένα σοβαρό κράτος είχαν πάει στρατοδικείο.Κομμουνιστές και αναρχικοί σε πορεία στην Αμερικανική και Ισραηλινή πρεσβεία. Η κυβέρνηση συνεχίζει να τους χαϊδεύει τα αυτιά αντί να λάβει μέτρα.
View attachment 139602
American Economist
Επιφανές μέλος

08-10-24

12:23
Πόσο δίκιο είχαμε εγώ , ο @ilias90 και η @Πουπουλίνα σχετικά με τους αριστερούς που δήθεν είναι στο πλευρό της Παλαιστινης και ταχα θέλουν Ειρήνη στην περιοχή.
Η παρακάτω φωτογραφία ΔΕΝ είναι από την Γάζα Είναι χθεσινή από διαδήλωση των κομμουνιστών που υποστηρίζουν τους κακούργους δολοφόνους της Χαμάς και της Χεζμπολάχ, με την άδεια της Ελληνικής αστυνομίας ,βεβαίως ,βεβαίως .Στο βάθος φωτογραφία του αρχιδολοφόνου Νασράλα . Δεν θέλει καμία Ειρήνη η αριστερά στην περιοχή, ούτε με τον λαό της Παλαιστινης είναι. ΤΗΝ HAMAS, HEZBOLLAH ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί είμαστε με το Ισραήλ παιδάκια;; Γιατί η αν πέσει το Ισραήλ μετά το επόμενο θύμα θα είμαστε οι Χριστιανοί και γενικότερα το λευκό φύλο.
SAVE ISRAEL AND WEST WORLD FROM ISLAM AND COMMUNISM.
Αθήνα χθες το βράδυ, στο βάθος η φωτογραφία του Ναρσαλα.
Η παρακάτω φωτογραφία ΔΕΝ είναι από την Γάζα Είναι χθεσινή από διαδήλωση των κομμουνιστών που υποστηρίζουν τους κακούργους δολοφόνους της Χαμάς και της Χεζμπολάχ, με την άδεια της Ελληνικής αστυνομίας ,βεβαίως ,βεβαίως .Στο βάθος φωτογραφία του αρχιδολοφόνου Νασράλα . Δεν θέλει καμία Ειρήνη η αριστερά στην περιοχή, ούτε με τον λαό της Παλαιστινης είναι. ΤΗΝ HAMAS, HEZBOLLAH ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί είμαστε με το Ισραήλ παιδάκια;; Γιατί η αν πέσει το Ισραήλ μετά το επόμενο θύμα θα είμαστε οι Χριστιανοί και γενικότερα το λευκό φύλο.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.558 μηνύματα.

08-10-24

12:25
Λες και δεν ξέραμε τι προδότες είναι. Χέρι χέρι με τους σφαγείς του Χριστιανισμού.Πόσο δίκιο είχαμε εγώ , ο @ilias90 και η @Πουπουλίνα σχετικά με τους αριστερούς που δήθεν είναι στο πλευρό της Παλαιστινης και ταχα θέλουν Ειρήνη στην περιοχή.
View attachment 139604
Ουστ!
(Ο Νασράλα σε πείραξε ή όλα τα λάθρο που παρελαύνουν στη χώρα λες και είναι τσιφλίκι τους; )
American Economist
Επιφανές μέλος

08-10-24

12:27
Λες και δεν ξέραμε τι προδότες είναι. Χέρι χέρι με τους σφαγείς του Χριστιανισμού.
Ουστ!
(Ο Νασράλα σε πείραξε ή όλα τα λάθρο που παρελαύνουν στη χώρα λες και είναι τσιφλίκι τους; )
Και μετά δεν καταλαβαίνουν γιατί ο Βελόπουλος έφτασε το 10%.

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

08-10-24

12:44
Οτι σε καμει να κοιμασαι καλα το βραδυ.Αυτην την παπατζα την λες και την ξαναλες 100 φορες επειδη δεν εχεις καννα επιχειρημα.ΠΟΤΕ ΜΩΡΕ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ; ΠΟΤΕ;ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ;
Χώρια το γεγονος οτι οι ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ.Εχουν συμβει μεμονομενα και ΕΛΑΧΙΣΤΑ περιστατικα με αντρες παλαιστινιους και εννοειται ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ, ΚΑΤΑΝΝΟΗΤΟ;
Τελεία.
![]()
Με ρουκέτες και βομβαρδισμούς, Χεζμπολάχ και Ισραηλινός στρατός συνέχισαν την αντιπαράθεσή τους, την ώρα που αναμένεται η απάντηση του Ισραήλ στο Ιράν....www.cnn.gr

nearos
Επιφανές μέλος

08-10-24

14:44
Δε μου φαίνεται περίεργο, αντιθέτως, και εγώ κάνω. Και το λέω, θα προτιμούσα να είμαι σε παρέα λευκών παρά αλλοδαπών, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Όχι, δεν νομίζω κανείς να πιστεύει κάτι τέτοιο, αν και σίγουρα έχεις επηρεαστεί πολύ από κομμουνιστική προπαγάνδα. Γράφεις συνέχεια για λαούς που δεν φταίνε, συνέχεια λαό, λαό, λαό. Σου φαίνεται δε περίεργο που κάνουμε διακρίσεις ανάμεσα σε λαούς (κάτι που έλεγες για λευκούς και καφετήδες.)
Το δε "λευκό και καφετήδες" το λέω ως μια μορφη επίκλησης στο συναίσθημα σε μια απόπειρα να νουθετήσω ανθρώπους που απο τη μία ασπάζονται την δημοκρατία και τα ίσα δικαιώματα για όλους τους ανθρώπους και τα συναφή και μετά χαίρονται για την γενοκτονία και την εσκεμμένη στοχοποίηση των αράβων.
Όσον αφορά τον λαο λαο λαο που κατ' εξακολουθία αναφέρω, εννοώ τους ανθρώπους γενικότερα, ούτε το κομμουνιστικό, ούτε το εθνικοσοσιαλιστικό, ούτε το νεοδημοκρατικό, απλά το ανθρώπινο. Γιατι οπως και να το δείς, πολιτικά, κοινωνικά, κομματικά, ο λαός, δηλαδή οι άνθρωποι, συνήθως θα είναι διχασμένοι σε κάθε απόφαση της κυβέρνησης. Παντοτε θα υπάρχουν υποστηρικτές και αντίπαλοι.
Προφανέστατα και συμφωνώ απολύτως.Ε, προφανώς και θα κάνουμε, προφανώς και μας ενδιαφέρουν περισσότερο οι Έλληνες και οι Χριστιανοί. Και είναι φυσιολογικότατο, πέρα του ότι σε αυτούς ανήκουμε, αλλά και από την άλλη διατρέχουμε κίνδυνο εξισλαμισμού και πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη πέσει θύματα λαθρομουσουλμάνων (Α, αν θες να αποκομμουνιστικοποιηθείς, τo σωστό είναι «έθνος» ή «φυλή.» Το «λαός» είναι διεθνιστικό και ανέκαθεν χρησιμοποιείτο σκόπιμα.)
Οσον αφορά το "έθνος" ή "φυλή", γνωρίζω τις διαφορές μεταξύ τους, και το ξεκαθάρισα παραπάνω οσο καλύτερα μπορούσα, οτι δεν εννοούσα το κομμουνιστικό "λαός", αλλα αντιθέτως τον άνθρωπο.
Δεν πρεσβεύω "τον πανανθρώπινο εργατικό λαό", όταν λέω λαό, εννοώ τον έλληνα, τον τούρκο, τον πακιστανο, τον αμερικάνο, αναλόγως.
Κοίτα, συμφωνώ και γώ.Παρόλα αυτά εγώ -όπως έχω πει αρκετές φορές- δεν υποστηρίζω κανέναν. Όλοι γνωρίζουμε το τι εστί εβραϊκή επιρροή στον τρόπο που ζούμε, στις απόψεις που περνάνε στον κόσμο, στην προώθηση αθεϊας, εκφυλισμού της δύσης κ.λπ. Αλλά, νεαρέ μου, εννοείται ότι θα κράζω περισσότερο το Ισλάμ, γιατί είναι κάτι πιο άμεσο. Από λάθρο μπορεί να φάω μαχαιριές, όχι από Εβραίο. Οι άνθρωποι πρώτα κοιτάμε την επιβίωσή μας.
Μεταξύ μας, και γω θα ένοιωθα πιο ασφαλής με εναν εβραίο ραββί, παρά εναν μουσουλμάνο ιμάμη, και έχει τύχει να γνωρίσω εβραίο και να είναι ο πιό αγαθός άνθρωπος στον πλανήτη, εντούτοις, εξακολουθώ να έχω πολύ καλούς φίλους παλαιστίνιους, και να μην είχα, δε θα μπορούσα να βλέπω αυτο το θέαμα, να σφάζονται παιδιά και αμαχοι. Όσο μισείς να βλέπεις τους λαθρομουσουλμάνους να μολύνουν την Ελλάδα, γεμίζοντας την με απειλές, και ανασφάλειες, πίστεψε με, αλλο τοσο και γώ, ιδίως που μένω σε μια περιοχή που ως επι το πλείστον είναι ξένοι, στην καλύτερη περίπτωση αλβανοί. Έλληνες μετράς στο ενα χέρι.
Ομως ακόμα συνειδητά δεν μπορώ να μην αναγνωρίζω τα μείζονα κακά που γίνονται εκει πέρα και να μην νιώθω συνενοχή και τύψεις. Όπως ακριβώς νιώθω για τους εβραίους τους οποίους τους σκοτώσανε, τους βιάσανε, τους αποκεφαλίσανε. Η καρδιά μου πονάει και για τα παλαιστινιακά παιδάκια που έχασαν σπιτια γονεις και φίλους, όσο για τους εβραιόυς που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση. Ξανά, για να μη χρησιμοποιώ τη λέξη λαός, και οι δύο πλευρές σε εναν πόλεμο βγαίνουν ηττημένες.
Καταλαβαίνω απόλυτα, και ειλικρινά οταν λέω "υποστηρίζω την παλαιστίνη", δεν εννοώ οτι εύχομαι αφανισμό του κράτους του Ισραήλ, προς θεού, τα έλεγα αυτά πέρσυ οταν ξεκίνησε επηρεασμένος απο την "επαναστατική αντισιωνιστική" ρητορική του αριστερού χώρου (εσφαλμένα φυσικά, εδώ ουτε το ιδιο το ΚΚΕ δεν το υποστηρίζει αυτό, καθώς και αυτοί αναγνωρίζουν το Ισραήλ και τον λαό του ισραήλ, με την κομμουνιστική έννοια αφου αναφέρομαι σε ρητά του ΚΚΕ, ως θύματα τρομοκρατικών επιθέσεων, εντουτοις ομως εξακολουθούν να αποκαλούν τον αγώνα της παλαιστίνης απελευθερωτικό.Κι ένα τελευταίο, γιατί δεν θα υποστηρίξω ποτέ Παλαιστίνη, άλλωστε το έχω ξαναπεί. Οι περισσότεροι που υποστηρίζουν Παλαιστίνη και λοιπούς μουσουλμάνους είναι Ευρωπαίοι διεθνιστές, απάτριδες και αντίχριστοι, ή τουλάχιστον άθεοι*, (αν θες πες ότι είναι ψέματα αυτό) και το κυριότερο, όλοι οι Μουσουλμάνοι που δυστυχώς βρίσκονται στις χώρες μας τους υποστηρίζουν. Εσύ μπορείς να πας και σε πορείες με αυτά τα άτομα, οκ, εγώ τους πρώτους τους αποκαλώ προδότες και τους δεύτερους εχθρούς.
Αυτά.
*συν κάτι παλαβοί Εθνικιστές που είναι -παραπάνω από ό,τι χρειάζεται- αντισημίτες.
Πάντως, μου έκανε εντύπωση που στο φετεινό φεστιβαλ ΚΝΕ μίλησαν μέλη του κομμουνιστικού κόμματος του ισραήλ, κα ιτου κομμουνιστικού κόμματος της παλαιστίνης. Στη διεθνούπολη τα μαγαζιά τους ήταν διπλα διπλα και μοιραζόντουσαν γέλια στιγμές και ποτά.
Αυτό εννοώ οταν λέω "υποστηρίζω τον λαό και του Ισραήλ, και της παλαιστίνης".
Απλά να εξηγούμαι να μην παρεξηγούμαι.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.039 μηνύματα.

08-10-24

14:54
Πουθενά δεν αναφέρθηκε γενικά πως το Ισραήλ στο Λίβανο δολοφόνησε έναν Ελληνορθόδοξο ιερέα, π. Γρηγόριος Σαλούμ.
Όσο cringe είναι να βλέπεις αριστερούς να στηρίζουν με αντιεθνικιστικά επιχειρήματα τους εθνικιστές μαχητές των Χεζμπολλάχ, Χούθι, Χαμάς άλλο τόσο cringe είναι να βλέπεις δεξιούς να στηρίζουν το Ισραήλ. Το «οι Εβραίοι είναι φίλοι μας« είναι το «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας» του 21ου αιώνα.
Όσο cringe είναι να βλέπεις αριστερούς να στηρίζουν με αντιεθνικιστικά επιχειρήματα τους εθνικιστές μαχητές των Χεζμπολλάχ, Χούθι, Χαμάς άλλο τόσο cringe είναι να βλέπεις δεξιούς να στηρίζουν το Ισραήλ. Το «οι Εβραίοι είναι φίλοι μας« είναι το «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας» του 21ου αιώνα.
ilias90
Περιβόητο μέλος

08-10-24

16:45
Κι άλλο τόσο κριντζ εσύ, που μόνιμα χρησιμοποιείς το «όσο έτσι είναι το χ άλλο τόσο είναι και το y», σε κάθε θέμαΌσο cringe είναι να βλέπεις αριστερούς να στηρίζουν με αντιεθνικιστικά επιχειρήματα τους εθνικιστές μαχητές των Χεζμπολλάχ, Χούθι, Χαμάς άλλο τόσο cringe είναι να βλέπεις δεξιούς να στηρίζουν το Ισραήλ.

Όχι ακριβώς, γιατί από τους Γερμανούς τουλάχιστον είχες να πάρεις και κάτι θετικό (πειθαρχία, οργάνωση, υπευθυνότητα κ.λπ.)Το «οι Εβραίοι είναι φίλοι μας« είναι το «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας» του 21ου αιώνα.
Η έννοια λαός, χρησιμοποιείται κατά κόρον από τους Κομμουνιστές για τους λόγους που είπα. Προωθεί τον διεθνισμό, γιατί είναι άλλο να μιλάς για λαούς και διαφορετικό να μιλάς για έθνη. Προπαγάνδα (γενικά από αριστερούς) του στιλ «Οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.» Φυσικά και έχουμε να χωρίσουμε πολλά, τέτοια νοοτροπία σου κάμπτει τις άμυνες και σε κάνει να έχεις φτάσει σε αυτή την κατάσταση που έφτασε σήμερα η Ευρώπη.Όσον αφορά τον λαο λαο λαο που κατ' εξακολουθία αναφέρω, εννοώ τους ανθρώπους γενικότερα, ούτε το κομμουνιστικό, ούτε το εθνικοσοσιαλιστικό, ούτε το νεοδημοκρατικό, απλά το ανθρώπινο. Γιατι οπως και να το δείς, πολιτικά, κοινωνικά, κομματικά, ο λαός, δηλαδή οι άνθρωποι, συνήθως θα είναι διχασμένοι σε κάθε απόφαση της κυβέρνησης. Παντοτε θα υπάρχουν υποστηρικτές και αντίπαλοι.
Και βλέπεις εδώ ακριβώς την επαλήθευση αυτού που γράφω πάνω. Είναι ντροπή για αμφότερους αυτό που έκαναν, σε περίοδο πολέμου δηλαδή να συναναστρέφεσαι με εχθρούς. Ειδικά δηλαδή για τους Εβραίους, που οι Κομμουνιστές όπως λες θεωρούν απελευθερωτικό τον αγώνα των Παλαιστινίων, τους καθιστά ένοχους εσχάτης προδοσίας. Γι΄αυτό ο κομμουνισμός είναι ασύμβατος με την αγάπη για την χώρα και ιδεολογία που σε κάνει να προδώσεις τη χώρα σου, αργά ή γρήγορα.εντουτοις ομως εξακολουθούν να αποκαλούν τον αγώνα της παλαιστίνης απελευθερωτικό.
Πάντως, μου έκανε εντύπωση που στο φετεινό φεστιβαλ ΚΝΕ μίλησαν μέλη του κομμουνιστικού κόμματος του ισραήλ, κα ιτου κομμουνιστικού κόμματος της παλαιστίνης. Στη διεθνούπολη τα μαγαζιά τους ήταν διπλα διπλα και μοιραζόντουσαν γέλια στιγμές και ποτά.

08-10-24

17:14
Σημαντική διάδοση γνωρίζει, από τις 4 Οκτωβρίου 2024, ο ισχυρισμός του πρέσβη επί τιμή Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου, στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, πως το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προώθησε γραπτή πρόσκληση για “προληπτική επιστράτευση” στη χώρα μας, λόγω της αυξανόμενης έντασης στη Μέση Ανατολή. Ο ισχυρισμός είναι ψευδής και βασίζεται σε πλαστό έγγραφο, όπως μας επιβεβαίωσε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με τον κ. Χρυσανθόπουλο να ανακαλεί δημοσίως όσα είχε πει, παραδεχόμενος ότι τα λεγόμενά του δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- A350
- giannhs2001
- charmander
- Kate1914
- touvlo
- bibliofagos
- American Economist
- taketrance
- chester20080
- Scandal
- Libertus
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- Memetchi
- tsiobieman
- fmarulezkd
- johnsala
- Hased Babis
- Reader
- Jack of Spades
- vasilis123321
- back2967
- phleidhs
- Ryuzaki
- kafka
- Joji
- Fernando_A
- kuki
- Unboxholics
- physicscrazy
- Μήτσος10
- ROM32
- Ωρορα
- theodle
- rafaela11
- SlimShady
- AN.PA
- Dr. Gl. Luminous
- jellojina
- linuxman
- Hecticism
- Debugging_Demon
- Alessandra Eliza
- Aurora_
- gegeorgiou90
- Εριφύλη
- ghоul
- Antonia Alexandra
- epote
- Deimos
- mixaelaaa
- thodoris_eng
- fourkaki
- Leo komm
- AK-92
- thenutritionist
- Maraki_lar_1980
- suaimhneas
- xristarac
- justanerd
- Maraki4you
- marww
- aggorf
- Γατέχων
- afantos
- jj!
- Kely1234567
- camil
- Esperos1
- cannot_log_in
- Indiana Jones
- Janne 007
- Re_Alexis
- hirasawayui
- gmoutzour
- kamekiwii23
- DimitraA.
- GiorTas
- P.Dam.
- iew
- Athens2002
- Viedo
- User2350
- snowy
- Αντικειμενικός
- Δροσουλίτης
- ana.roi
- GeorgePap2003
- Giorgkalo
- synopsis
- Obi-Wan Kenobi
- Shadowban
- ggl
- Steliosgkougkou
- Βασιλης1234
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.