kelyphos
Νεοφερμένο μέλος
Ο kelyphos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.

30-05-25

13:12
Θα ήθελα να πω ότι μπορούμε να κάνουμε δωρεά στην actionaid (η σε άλλη οργάνωση) για την Γάζα, με ελάχιστο ποσό το 1€.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.909 μηνύματα.

30-05-25

13:22
Που να μιλήσεις για δωρεά όταν υπάρχουν ζώα εδώ μέσα που ενεργα υποστηρίζουν τη σφαγή, καημένο κέλυφος...Θα ήθελα να πω ότι μπορούμε να κάνουμε δωρεά στην actionaid (η σε άλλη οργάνωση) για την Γάζα, με ελάχιστο ποσό το 1€.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.240 μηνύματα.

30-05-25

13:22
Δύο χρόνια δεν φτάνει αυτός ο πόλεμος; Η δύναμη του αντάρτικου φαίνεται σε αυτόν τον πόλεμο. Μέσα σε τούνελ κάτω από τη γη, μέσα στα ερείπια και στο χάος των πόλεων. Η Χαμάς δεν παραδίδει τα όπλα μέχρι τέλους και εγκλωβίζει το Ισραήλ σε έναν ατελείωτο πόλεμο φθοράς.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.909 μηνύματα.

30-05-25

13:24
Νίκη στα όπλα της Χαμάς και του παλαιστινιακού λαούΔύο χρόνια δεν φτάνει αυτός ο πόλεμος; Η δύναμη του αντάρτικου φαίνεται σε αυτόν τον πόλεμο. Μέσα σε τούνελ κάτω από τη γη, μέσα στα ερείπια και στο χάος των πόλεων. Η Χαμάς δεν παραδίδει τα όπλα μέχρι τέλους και εγκλωβίζει το Ισραήλ σε έναν ατελείωτο πόλεμο φθοράς.

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.724 μηνύματα.

30-05-25

13:59
Καλά τα αντάρτικα, αλλά πέρα από συναισθηματισμούς η κατάσταση έχει ως εξής:Δύο χρόνια δεν φτάνει αυτός ο πόλεμος; Η δύναμη του αντάρτικου φαίνεται σε αυτόν τον πόλεμο. Μέσα σε τούνελ κάτω από τη γη, μέσα στα ερείπια και στο χάος των πόλεων. Η Χαμάς δεν παραδίδει τα όπλα μέχρι τέλους και εγκλωβίζει το Ισραήλ σε έναν ατελείωτο πόλεμο φθοράς.
Το Ισραήλ δεν είναι Ρωσία και ο Νετανιάχου δεν είναι Βλαδίμηρος. Τη Ρωσία δεν τη νοιάζει ξέρω' γω και δέκα χρόνια να κρατήσει αυτός ο πόλεμος, όπως φαίνεται. Το Ισραήλ θέλει να τελειώνει και να ξεμπερδεύει μια για πάντα με τους Παλαιστίνιους.
Όποτε στο τέλος θα πάει σε τακτικές ολοκληρωτικής ισοπέδωσης της Γάζας και θα έχουμε δύο ενδεχόμενα:
α) θα υπάρξει μεγάλη εσωτερική και εξωτερική αναταραχή στο Ισραήλ και θα φύγει ο Νετανιάχου
β) θα υπάρξει μεγάλη αντίδραση από τους Παλαιστίνιους προς τη Χαμάς, που δεν θα αντέχουν άλλο να σφαγιάζονται.
Και τα δύο δύσκολα μου φαίνονται, γιατί στην πραγματικότητα το Ισραήλ δεν το ακουμπάει κανείς ενώ από την άλλη οι Παλαιστίνιοι φαίνεται να θέλουν να το πάνε μέχρι τέλους. Πράγμα αξιοσέβαστο, για να είμαστε ειλικρινείς.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.114 μηνύματα.

30-05-25

14:22
και τι λες για τους νεκρούς, τους πεινασμένους, τους εκτοπισμένους, τους άρρωστους, τους ακρωτηριασμένους; Να συνεχίσουν ;Νίκη στα όπλα της Χαμάς και του παλαιστινιακού λαού![]()
Εγώ λέω, στοπ!
kelyphos
Νεοφερμένο μέλος
Ο kelyphos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.

30-05-25

14:24
Συμφωνώ απόλυτα. Πως όμως με το θέατρο του παραλόγου που επικρατεί;και τι λες για τους νεκρούς, τους πεινασμένους, τους εκτοπισμένους, τους άρρωστους, τους ακρωτηριασμένους; Να συνεχίσουν ;
Εγώ λέω, στοπ!
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.114 μηνύματα.

30-05-25

14:29
δηλ, τι θα μπορούσε να γίνει; Να πω μια άποψη:Συμφωνώ απόλυτα. Πως όμως με το θέατρο του παραλόγου που επικρατεί;
Να παραιτηθεί η κυβέρνηση Νετανιάχου, να δώσουν όλους του όμηρους οι Παλαιστίνιοι, να σταματήσουν όλες οι εχθροπραξίες, να έρθει μια ανθρωπιστική βοήθεια και να λειτουργήσουν ειρηνικά δυο κράτη ανεξάρτητα μεταξύ τους.
Ποιος με ακούει όμως.....
nearos
Επιφανές μέλος

30-05-25

14:35
Nαι.και τι λες για τους νεκρούς, τους πεινασμένους, τους εκτοπισμένους, τους άρρωστους, τους ακρωτηριασμένους; Να συνεχίσουν ;
Εγώ λέω, στοπ!
kelyphos
Νεοφερμένο μέλος

30-05-25

14:37
Τι θα οδηγήσει όμως τον Νετανιάχου σε παραίτηση;δηλ, τι θα μπορούσε να γίνει; Να πω μια άποψη:
Να παραιτηθεί η κυβέρνηση Νετανιάχου, να δώσουν όλους του όμηρους οι Παλαιστίνιοι, να σταματήσουν όλες οι εχθροπραξίες, να έρθει μια ανθρωπιστική βοήθεια και να λειτουργήσουν ειρηνικά δυο κράτη ανεξάρτητα μεταξύ τους.
Ποιος με ακούει όμως.....
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.229 μηνύματα.

30-05-25

16:59
bloody:
Κι όλο φοβάμαι κάποιον άστεγο χωρίς φωνή
Αλλά κοστούμι φορά αυτός που με δολοφονεί
Είδα ένα ντοκιμαντέρ και συγκινήθηκα
Για τους ανθρώπους που πολέμησαν λυπήθηκα
Αλλά και τώρα έχει πόλεμο θυμήθηκα
Μετά η κοιλιά μου ητάν χορτάτη και κοιμήθηκα
Γι αυτό και είμαι ένοχος
Το δάχτυλό μου έδειξε τα φίδια
Άπληστος· στο σπίτι μου όμως έκανα τα ίδια
Ύπουλος· γράφω για την φτώχεια και την πείνα
Και σκέφτηκα τον στίχο αυτόν με θέα την πισίνα
Κι όλο φοβάμαι κάποιον άστεγο χωρίς φωνή
Αλλά κοστούμι φορά αυτός που με δολοφονεί
Είδα ένα ντοκιμαντέρ και συγκινήθηκα
Για τους ανθρώπους που πολέμησαν λυπήθηκα
Αλλά και τώρα έχει πόλεμο θυμήθηκα
Μετά η κοιλιά μου ητάν χορτάτη και κοιμήθηκα
Γι αυτό και είμαι ένοχος
Το δάχτυλό μου έδειξε τα φίδια
Άπληστος· στο σπίτι μου όμως έκανα τα ίδια
Ύπουλος· γράφω για την φτώχεια και την πείνα
Και σκέφτηκα τον στίχο αυτόν με θέα την πισίνα
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.190 μηνύματα.

30-05-25

17:22

Times of Israel - Χούθι: Απειλούν ότι θα στοχεύουν ισραηλινά πολιτικά αεροπλάνα μετά την επίθεση στο αεροδρόμιο Σανάα | Liberal.gr
Οι τρομοκράτες Χούθι σχεδιάζουν να κλιμακώσουν τις ενέργειές τους κατά του Ισραήλ στοχεύοντας αεροπλάνα της El Al και άλλων ισραηλινών εταιρειών, όπως δήλωσαν πηγές από την οργάνωση στην εφημερίδα Al-Akhbar του Λιβάνου την Παρασκευή.

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.229 μηνύματα.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.724 μηνύματα.

30-05-25

17:42
Οτιδήποτε πέραν της Ελληνικής σημαίας στην Ακρόπολη είναι πατσαβούρα και δεν έχει καμία θέση. Κάτι παραπάνω από αυτονόητο.
touvlo
Διάσημο μέλος

30-05-25

17:45
Και πώς πιστεύεις ότι θα δοθεί τέλος στη σφαγή τους;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.240 μηνύματα.

30-05-25

17:47
Περίεργο γιατί αυτή τη «πατσαβούρα» σηκώνουν και πολλοί Παλαιστίνιοι μαχητές. Δεν ξέρετε καν τι στηρίζετε. Κάνατε το Free Palestine νέα μόδα χωρίς να γνωρίζετε τι πρεσβεύουν οι πραγματικοί μαχητές αυτής της ελευθερίας. Αριστερά peak moment.
Επίσης για την ιστορία αυτή η «πατσαβούρα» κυμάτιζε πλάι με την Ελληνική διότι ουδέποτε την κατέβασαν εις ένδειξη σεβασμού.
touvlo
Διάσημο μέλος

30-05-25

17:49
ο ίδιος ο λαός του Ισραήλ, που ήδη φωνάζουν στην <<πλατεία των ομήρων>> κάθε μέρα.Τι θα οδηγήσει όμως τον Νετανιάχου σε παραίτηση;
Αλλά έτσι και παραιτηθεί, ξέρει τι τον περιμένει, με τόσα εγκλήματα που έκανε

Πόσο τον βόλεψε αυτή η αποφράδα 7.10 ! Ούτε παραγγελία να την είχε! .... Τυχαίο;
ilias90
Περιβόητο μέλος

30-05-25

17:49
Σωστό, αλλά και πάλι. Μόνο η Ελληνική σημαία πρέπει να κυματίζει στην Ακρόπολη.Επίσης για την ιστορία αυτή η «πατσαβούρα» κυμάτιζε πλάι με την Ελληνική διότι ουδέποτε την κατέβασαν εις ένδειξη σεβασμού.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.894 μηνύματα.

30-05-25

17:51
όπου το εθνικό φρόνημα έρχεται αντιμέτωπο με τη ναζιστική λατρεία
α ρε πούστη μου τι σουρεάλ καταστάσεις ζούμε πάλι εδώ μέσα
btw να τη γκρεμίσουν έπρεπε την ακρόπολη και μόνο που την άγγιξε αυτή η σιχαμένη πατσαβούρα
α ρε πούστη μου τι σουρεάλ καταστάσεις ζούμε πάλι εδώ μέσα
btw να τη γκρεμίσουν έπρεπε την ακρόπολη και μόνο που την άγγιξε αυτή η σιχαμένη πατσαβούρα
chester20080
Επιφανές μέλος

30-05-25

17:56
Δεν ξέρετε καν τι στηρίζετε.
Γιατί διαχωρίζεις τους ανθρώπους σε αριστερούς και δεξιούς; Μόνο έτσι αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο; Βγάζεις 404 αν δεν μπορέσεις να εντάξεις κάποιον στο δίπολο;Αριστερά peak moment.

Την Παλαιστίνη την στηρίζουν οι αριστεροί μόνο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 30 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Scandal
- giannhs2001
- A350
- American Economist
- Memetchi
- AggelikiGr
- chester20080
- Wonderkid
- johnsala
- Libertus
- Paragontas7000
- kelyphos
- taketrance
- charmander
- giorgos5002
- touvlo
- Pyotr_Krasnov
- thenutritionist
- Reader
- Kate1914
- Entropy24
- Joji
- Μήτσος10
- fmarulezkd
- louminis
- vasilis123321
- Αντικειμενικός
- hihat1
- bibliofagos
- tsiobieman
- Hased Babis
- Jack of Spades
- back2967
- phleidhs
- Ryuzaki
- kafka
- Fernando_A
- kuki
- Unboxholics
- physicscrazy
- ROM32
- Ωρορα
- theodle
- rafaela11
- SlimShady
- AN.PA
- Dr. Gl. Luminous
- jellojina
- linuxman
- Hecticism
- Debugging_Demon
- Alessandra Eliza
- Aurora_
- gegeorgiou90
- Εριφύλη
- ghоul
- Antonia Alexandra
- epote
- Deimos
- mixaelaaa
- thodoris_eng
- fourkaki
- Leo komm
- AK-92
- Maraki_lar_1980
- suaimhneas
- xristarac
- justanerd
- Maraki4you
- marww
- aggorf
- Γατέχων
- afantos
- jj!
- Kely1234567
- camil
- Esperos1
- cannot_log_in
- Indiana Jones
- Janne 007
- Re_Alexis
- hirasawayui
- gmoutzour
- kamekiwii23
- GiorTas
- P.Dam.
- iew
- Athens2002
- Viedo
- User2350
- snowy
- Δροσουλίτης
- ana.roi
- GeorgePap2003
- Giorgkalo
- synopsis
- Obi-Wan Kenobi
- Shadowban
- ggl
- Steliosgkougkou
- Βασιλης1234
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.