Πόλεμος - κρίση στη Μέση Ανατολή 2023-2025

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.769 μηνύματα.
Προσωπικά είπα ότι θεωρώ το Ισραήλ πρότυπο κράτους με αξιοζήλευτη οργάνωση και πιο κοντά στον δυτικό τρόπο ζωής.
Οι Εβραίοι είναι επίσης ένας αρχαίος λαός με ιστορία και παράδοση σε εκείνα τα εδάφη που ο ισλαμικός κόσμος μισεί και θέλει να καταστρέψει.

Το ότι οι Χρυσαυγητες είναι ενάντια στο Ισραήλ και θέλουν να τους κάνουν σαπούνια δεν μου λέει τίποτα.
Όπως οι κκεδες έτσι και αυτοί εγκλωβίζονται σε ιδεολογικές θέσεις του παρελθόντος τούς και τις ακολουθούν τυφλά. Ο Χίτλερ ήθελε τους Εβραίους σαπούνια, οι Εβραίοι κυβερνούν τον πλανήτη με τα πρωτόκολλα της Σιών κτλ έτσι πρέπει να πιστεύουν και αυτοί.

Αμφιβάλλω αν ο @giannhs2001 συναντούσε κάποιον Εβραίο και έβγαιναν για καφέ θα τολμούσε να του πει αυτά που έγραψε με άνεση εδώ.

Τέλος πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι το esteki είναι ένα μικρό echo champer λίγων ατόμων και δεν έχει πάντα σχέση με το τι πιστεύει ο μέσος Έλληνας και η κοινωνία έξω γενικά.
Κοίτα, προφανώς δεν μιλάω για το στέκι, ένα μέσο που γράφουν 20 άτομα δεν είναι δείγμα γραφής. Μιλάω γενικότερα για τον «σφυγμό» πολλών που αυτοαποκαλούνται ακροδεξιοί, υπερσυντηρητικοί κ.λπ. και τους έχει πιάσει μια τρέλα με το Ισραήλ.

Και δεν είναι ο Χίτλερ ή η Χ.Α. Ένα απλό παράδειγμα θα σου πω και τίποτα άλλο. Δες όλα αυτά τα άρθρα και τις «έρευνες» περί σεξουαλικής ρευστότητας, για το πόσο θετική είναι η εναλλαγή συντρόφων και η απιστία, τι ποσοστό των αρθρογράφων έχει ονοματεπώνυμο που παραπέμπει στη γνωστή φυλή.

Κι όσον αφορά στη Δύση και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τις αναφορές περί ενωμένης δύσης κατά της τρομοκατίας ή του Ισλάμ. Νιώθεις κάτι κοινό με αυτούς; Σε τι; Έχουν απαρνηθεί τον Θεό και την παράδοση προ πολλού. Τι τα απαρνήθηκαν, δηλαδή, οι μεγαλύτεροι πολέμιοί τους έγιναν.

Pyotr_Krasnov

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα.
Μπα. Θα σου το γράψω πιο αναλυτικά, μεστά και ολοκληρωμένα
Πανηλίθιοι μαλάκες κατώτερων στρωμάτων που θέλουν να μοιάζουν στους μεγαλοπολιτικούς με τα μεγάλα φράγκα και τη μεγάλη επιρροή, γλυφτρόνια των ΗΠΑ χωρίς καθόλου κριτική σκέψη: Pro Israel
Φυσιολογικοί άνθρωποι που μεριμνούν το γεγονός οτι σφάζονται διχως έλεος ανθρώπινες ζωές και αυτό στηρίζεται απο την διεθνή κοινότητα και θεωρούν υποκριτικό το οτι γινεται αυτο ενω παράλληλα κλαινε για δικαιοσύνη και δημοκρατία: Pro Palestine
Η συντριπτική πλειοψηφία φυσιολογικών ανθρώπων: Ουδέτεροι.

Μπορείς να είσαι υπερ της παλαιστίνης στο ανθρωπιστικό ζήτημα και να υποστηρίζεις τους εβραίους ως λαό, ανθρώπους, κουλτούρα και ιστορία.
Αυτό που αδυνατούν να καταλάβουν πολλά λαμπρά μυαλά εδώθε είναι πως αντισιωνιστής ΔΕΝ σημαίνει αντισημίτης.
Μπορεί να είσαι και δεξιος και να υποστηρίζεις χαμας, idf
μπορεί να είσαι αριστε΄ρος και να υποστηρίζεις χαμας η idf

Εσυ υποστηριζεις πολεμο σε μια χωρα με 40 εκατ + κατοικους αλλα οχι σε μια οτι ναναι περιοχη με 2 εκατ.

Οχι ευχαριστω, δεν θελω να υπαρχουν αλλες χωρες οπου οι γυναικες δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Και γενικως, περισσοτερους "προσφυγες" οπου θελουν να βαλουν τον νομο σαρια στην Ευρωπη και μισουν την Ευρωπη και τους Ευρωπαιους. Πισω στα σπιτια τους, τι καθονται εδω τοτε ;

Οι ιδιοι οι Αιγυπτιοι δεν τους θελουν. A και να λενε και οι προσφυγες της Γαζα μετα "Πρεπει να πουμε ενα συγγνωμη στον Χιτλερ". ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΑΝΑ ΝΑΖΙΣΜΟΣ.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.636 μηνύματα.
Εσυ υποστηριζεις πολεμο σε μια χωρα με 40 εκατ + κατοικους αλλα οχι σε μια οτι ναναι περιοχη με 2 εκατ.

Οχι ευχαριστω, δεν θελω να υπαρχουν αλλες χωρες οπου οι γυναικες δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Και γενικως, περισσοτερους "προσφυγες" οπου θελουν να βαλουν τον νομο σαρια στην Ευρωπη και μισουν την Ευρωπη και τους Ευρωπαιους. Πισω στα σπιτια τους, τι καθονται εδω τοτε ;

Οι ιδιοι οι Αιγυπτιοι δεν τους θελουν. A και να λενε και οι προσφυγες της Γαζα μετα "Πρεπει να πουμε ενα συγγνωμη στον Χιτλερ". ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΑΝΑ ΝΑΖΙΣΜΟΣ.
Το τρολλ παει συννεφο. Τουλαχιστον οχι σε ενα τετοιο θεμα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 10.028 μηνύματα.
Δεν στηρίζω αγορίνα μου κανέναν. Εσύ είσαι αυτός που λες "15 χιλιάδες παιδιά δεν ειναι τόσα πολλά, 1500 κατοικοι ομως ειναι".
Δεν χωράει περαιτέρω εξήγησης το πράγμα. Αν έχεις την καλοσύνη και την ικανότητα, πήγαινε στο νημα του στεκιου με τη ρωσια και την ουκρανια και θα δεις οτι παρολο που ξεκίνησα υποστηρίζοντας Ρωσία, κατέληξα να την καταδικάζω.
Οχι ευχαριστω, δεν θελω να υπαρχουν αλλες χωρες οπου οι γυναικες δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
Αδερφε χεστηκες για τις γυναικες εκει που δεν εχουν κανενα δικαιωμα απο την στιγμη που σφαζονται και εσυ λες "Ε ΝΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ".
Τι διαφορά έχει το παλαιστινιακό παιδάκι απο το ουκρανό; Το χρώμα δέρματος; Κατα τα αλλα εγώ είμαι το ρατσιστόμουτρο.
Και γενικως, περισσοτερους "προσφυγες" οπου θελουν να βαλουν τον νομο σαρια στην Ευρωπη και μισουν την Ευρωπη και τους Ευρωπαιους.
Αν δε θες πρόσφυγες στην ευρώπη μην στηρίζεις τα αίτια που δημιουργούν την προσφυγιά, ειλικρινά δε θέλει πολύ εγκέφαλο αυτό.
Πισω στα σπιτια τους, τι καθονται εδω τοτε ;
Σε ποια σπίτια; Τα βομβαρδισμένα; Τα ερείπια; Αυτά που τους έχουν διώξει και δεν τους αφήνουν πίσω; Έχεις καθόλου επίγνωση των πραγμάτων ή οι αντίληψη των πραγμάτων σου πάει μεχρι "ΑΜΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ" και λίγο HOI4?
Οι ιδιοι οι Αιγυπτιοι δεν τους θελουν. A και να λενε και οι προσφυγες της Γαζα μετα "Πρεπει να πουμε ενα συγγνωμη στον Χιτλερ".
Χέστηκα τι λενε αδερφέ μου, τα ίδια λένε και για την Ρωσία που μπήκε στην ουκρανία, έπρεπε η επιχείρηση μπαρμπαροσσα να πετύχει, απλά το δικό σου αφήγημα το συμφερει μια αλλη πλευρα του ιδιου νομισματος οσον αφορα τα επιχειρηματα
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΑΝΑ ΝΑΖΙΣΜΟΣ.
Ποιος μπήκε στο βερολίνο αδερφέ; Ποιος κατέστρεψε τον ναζισμό αδερφέ; Σίγουρα όχι το πεντάκτινο αστέρι, η διεθνής και η κόκκινη σημαία. Νανιιιιιιιιιιι :lol:

Pyotr_Krasnov

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα.
Ποιος μπήκε στο βερολίνο αδερφέ; Ποιος κατέστρεψε τον ναζισμό αδερφέ; Σίγουρα όχι το πεντάκτινο αστέρι, η διεθνής και η κόκκινη σημαία. Νανιιιιιιιιιιι :lol:
ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ :laugh:

Αφου σου λεω...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το τρολλ παει συννεφο. Τουλαχιστον οχι σε ενα τετοιο θεμα.
Δεν ειμαι τρολλ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.328 μηνύματα.
Κι όσον αφορά στη Δύση και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τις αναφορές περί ενωμένης δύσης κατά της τρομοκατίας ή του Ισλάμ. Νιώθεις κάτι κοινό με αυτούς; Σε τι;
Πολύ απλά αν είχα να επιλέξω ανάμεσα στους 2 θα προτιμούσα να ζω στο Ισραήλ παρά στο Ιράν.
Και οι pro arab όμως το ίδιο θα επέλεγαν.
Έχουν απαρνηθεί τον Θεό και την παράδοση προ πολλού. Τι τα απαρνήθηκαν, δηλαδή, οι μεγαλύτεροι πολέμιοί τους έγιναν.
Απαρνήθηκαν τον Θεό στον οποίο πιστεύουμε, και έτσι εκπληρώθηκε το από τον ναό δεν θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα.

Από εκεί και πέρα επιβίωσαν 2000 χρόνια σαν έθνος χωρίς κράτος ακολουθώντας πιστά και αναλλοίωτα τις δικές τους παραδόσεις από γενιά σε γενιά. τι πιο based και συντηρητικό.

Σε θεωρίες συνομωσίας δεν θέλω να μπω γιατί δεν τις πιστεύω

Pyotr_Krasnov

Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν στηρίζω αγορίνα μου κανέναν. Εσύ είσαι αυτός που λες "15 χιλιάδες παιδιά δεν ειναι τόσα πολλά, 1500 κατοικοι ομως ειναι".
Δεν χωράει περαιτέρω εξήγησης το πράγμα. Αν έχεις την καλοσύνη και την ικανότητα, πήγαινε στο νημα του στεκιου με τη ρωσια και την ουκρανια και θα δεις οτι παρολο που ξεκίνησα υποστηρίζοντας Ρωσία, κατέληξα να την καταδικάζω.

Αδερφε χεστηκες για τις γυναικες εκει που δεν εχουν κανενα δικαιωμα απο την στιγμη που σφαζονται και εσυ λες "Ε ΝΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ".
Τι διαφορά έχει το παλαιστινιακό παιδάκι απο το ουκρανό; Το χρώμα δέρματος; Κατα τα αλλα εγώ είμαι το ρατσιστόμουτρο.

Αν δε θες πρόσφυγες στην ευρώπη μην στηρίζεις τα αίτια που δημιουργούν την προσφυγιά, ειλικρινά δε θέλει πολύ εγκέφαλο αυτό.

Σε ποια σπίτια; Τα βομβαρδισμένα; Τα ερείπια; Αυτά που τους έχουν διώξει και δεν τους αφήνουν πίσω; Έχεις καθόλου επίγνωση των πραγμάτων ή οι αντίληψη των πραγμάτων σου πάει μεχρι "ΑΜΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ" και λίγο HOI4?

Χέστηκα τι λενε αδερφέ μου, τα ίδια λένε και για την Ρωσία που μπήκε στην ουκρανία, έπρεπε η επιχείρηση μπαρμπαροσσα να πετύχει, απλά το δικό σου αφήγημα το συμφερει μια αλλη πλευρα του ιδιου νομισματος οσον αφορα τα επιχειρηματα

1500 κατοικοι ; 2500+ Παιδια εχουν πεθανει στην Ουκρανια... Η ιδια η Ρωσια εχει τοσες ναζιστικες ομαδες, καλα κατα ποσο ειναι ναζιστικες δεν ξερω, αλλα το οτι εχει ξερω. (Οχι βαγκνερ)

2) Οχι αδελφε μου, ο Ουκρανος δεν θα παει στην Ευρωπη και θα αρχιζει να λεει πως πρεπει ολη η Ευρωπη να ειναι Ουκρανικη. Αντιθετως θα βοηθησει στην ΧΩΡΑ.

3)Ναι και οσοι ηρθαν στην Ευρωπη λογω του Μπασαρ γιατι δεν γυρνανε τωρα που εφυγε;

4)Ναι Βουαου, μια περιοχη βομβαρδισμενη εχει τελειωσει... Και στην Ουκρανια το ιδιο μπορω να σου πω :laugh:

5)ΛΟΛ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΠΑΡΜΑΡΟΣΣΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ; ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΨΑΞΕ ΨΑΞΕ. Λιγοι Ουκρανοι ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ.

6)Οπως ειπα εμεις μπηκαμε)

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 10.028 μηνύματα.
ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ :laugh:
Αν θες να παραποιείς την αλήθεια και την ιστορία κάνε την σε ενα μη αποδεδειγμενο ιστορικό γεγονός.
Πρώτοι φτάσανε οι Σοβιετικοί, οι "δικοί σου" κόβανε βόλτες :lol:
Δεν ειμαι τρολλ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Ανιστόρητος είσαι και αναίσθητος αδερφε. Επειδή είναι προφανές οτι δε πάει άλλο και οτι ειμαστε σε εντελως διαφορετική συχνότητα, θα κανω την χαρη και στους δυο μας να σε κανω ignore. Πίστεψε εσύ οτι θες μαν μου. Καλο υπολοιπο.

Pyotr_Krasnov

Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν θες να παραποιείς την αλήθεια και την ιστορία κάνε την σε ενα μη αποδεδειγμενο ιστορικό γεγονός.
Πρώτοι φτάσανε οι Σοβιετικοί, οι "δικοί σου" κόβανε βόλτες :lol:
Ναι οι δικοι μου ειχαν μπει στον Κοκκινο Στρατο... Δεν ηταν ναζιστες, για αυτο σου λεω θα ηταν ντροπη για μενα να υποστηριξω μια τετοια ιδεολογια.

Δεν σε καταλαβαινω.

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.328 μηνύματα.
Δεν θα έβγαινα για καφέ με Εβραίο. Δεν υπάρχει λόγος να υποκριθούμε πως θα ήταν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για κανέναν.
Σε ένα παράλληλο σύμπαν και forum:

Τελικά ξηγημένο άτομο ο Βενιαμίν.
Μπορεί στο φόρουμ να σφαζόμαστε να θέλω να γίνει σαπούνι και να διαφωνούμε για τα πολιτικά,αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει από το να βγούμε να τα πιούμε και να περάσουμε καλά.
Ο εθνικισμός χωράει τους πάντες.
Ζήτω στους αδερφούς Εβραίους εθνικιστές.

:skull:❤️✡️

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.102 μηνύματα.
η φάση έχει γίνει αδιανόητα σουρεάλ

IMG_2562.jpeg

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.196 μηνύματα.
Έχω ξαναπεί ότι σέβομαι απεριόριστα τον πολιτισμό τους και σε καμία περίπτωση δεν τους έχω ίσα και όμοια με πολλούς από τους γείτονές τους. Είναι αρχαίος λαός που δυστυχώς είχε την ατυχία να βρεθεί στον δρόμο του το Ισλάμ. Παρόλα αυτά, επειδή προσωπικά όντως σέβομαι την αυτοδιάθεση του κάθε έθνους (εφόσον δεν εισβάλει στη δική μου χώρα) έχω να πω ότι οι δυτικοί δεν έχουμε καμία δουλειά να ανατρέψουμε το καθεστώς τους και να τους επιβάλουμε τη «δημοκρατία» μας. Αν είναι αυτό που όντως θέλουν, ας ζουν έτσι. Φυσικά αυτό το τελευταίο δεν μπορείς να το ξέρεις αλλά δεν μπορείς να ξέρεις ότι η πλειοψηφία γουστάρει να γίνει και σαν τα μούτρα μας, έτσι;
είναι η πρώτη φορά, που θα συμφωνήσω μαζί σου.
Εκτιμώ βαθύτατα τους Ιρανούς. Έχουν όχι μόνο ιστορία, αλλά συνεχίζουν να έχουν έρευνα σε πολύ υψηλά επιστημονικά επίπεδα. Αν δεν είχαν την ατυχία του Ισλάμ, που λες, θα ήταν συγκρίσιμοι επιστημονικά με Ευρώπη, ΗΠΑ κλπ.
Και θα πω και το δικό μου, βγήκαν κάποιες <<φεμινίστριες>>, που τάχα θέλουν να ελευθερώσουν τις υποδουλωμένες ιρανές με το μαντήλι και τι λύση βρήκαν; Να βομβαρδίζουν και να τις σκοτώσουν και αυτές; Δηλ ΚΑΙ κουκουλωμένες ΚΑΙ σκοτωμένες!

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.306 μηνύματα.
Σε ένα παράλληλο σύμπαν και forum:

Τελικά ξηγημένο άτομο ο Βενιαμίν.
Μπορεί στο φόρουμ να σφαζόμαστε να θέλω να γίνει σαπούνι και να διαφωνούμε για τα πολιτικά,αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει από το να βγούμε να τα πιούμε και να περάσουμε καλά.
Ο εθνικισμός χωράει τους πάντες.
Ζήτω στους αδερφούς Εβραίους εθνικιστές.

:skull:❤️✡️
Καταλαβαίνω προς τα πού πάνε οι μπηχτές σου όμως εκεί βγήκα με Έλληνες. Άσχετα αν διαφωνούσαμε έχει τεράστια διαφορά το ένα με το άλλο. Ο εθνικισμός δεν χωράει τους πάντες, ο εθνικισμός είναι μια συγκεκριμένη Ιδέα. Είτε πιστεύεις στην εθνική ταυτότητα είτε όχι. Και επειδή πάλι ξέρω προς τα που πάει αυτή η σπόντα, ναι και αυτοί μπορούν να είναι εθνικιστές και υπάρχουν και άτομα που είναι. Ώρες ώρες τους προτιμάμε από τους καμμένους boomers που μας ρεζιλεύουν τον χώρο και τις πορείες μας. Μιλάω κιόλας με άτομο που έγραψε ένα τρομερά προκλητικό μήνυμα τότε για τις μαζικές συλλήψεις των νεαρών εθνικιστών της Θεσσαλονίκης. Μόνο από αυτό καταλαβαίνεις γιατί πάντα θα είμαι απόλυτα εχθρικός προς την δεξιίλα των boomer.

Εμείς δεν είμαστε Άδωνις να τα γυρνάμε για τους Εβραίους.

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Καταλαβαίνω προς τα πού πάνε οι μπηχτές σου όμως εκεί βγήκα με Έλληνες. Άσχετα αν διαφωνούσαμε έχει τεράστια διαφορά το ένα με το άλλο. Ο εθνικισμός δεν χωράει τους πάντες, ο εθνικισμός είναι μια συγκεκριμένη Ιδέα. Είτε πιστεύεις στην εθνική ταυτότητα είτε όχι. Και επειδή πάλι ξέρω προς τα που πάει αυτή η σπόντα, ναι και αυτοί μπορούν να είναι εθνικιστές και υπάρχουν και άτομα που είναι. Ώρες ώρες τους προτιμάμε από τους καμμένους boomers που μας ρεζιλεύουν τον χώρο και τις πορείες μας. Μιλάω κιόλας με άτομο που έγραψε ένα τρομερά προκλητικό μήνυμα τότε για τις μαζικές συλλήψεις των νεαρών εθνικιστών της Θεσσαλονίκης. Μόνο από αυτό καταλαβαίνεις γιατί πάντα θα είμαι απόλυτα εχθρικός προς την δεξιίλα των boomer.

Εμείς δεν είμαστε Άδωνις να τα γυρνάμε για τους Εβραίους.
Προσπαθείς να καπελώσεις πάλι όλον τον δεξιό και συντηρητικό κόσμο που πιστεύουν στο έθνος, στην απόλυτη ιδεολογία σου.

Ναι είμαστε περήφανοι boomers κυρ Παντελήδες:playboy:
Αλίμονο αν έφτανα 35 χρόνων και ταυτιζόμουν με ανήλικους παοκτζίδες εθνικιστές σουγιαδοφόρους.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.102 μηνύματα.
meanwhile κυριολεκτικά η φάρα του
βρωμιάρη μπουμερ κυρ παντελή γάμησε πατόκορφα τη χώρα.

Ανάθεμα αν υπάρχει πιο θλιβερό ον στο πλανήτη απο τον πατριδόκαυλο που δηλώνει περήφανος κυρ παντελής

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.270 μηνύματα.
1749906192732.png

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.270 μηνύματα.
1749906617590.png

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.769 μηνύματα.
Πολύ απλά αν είχα να επιλέξω ανάμεσα στους 2 θα προτιμούσα να ζω στο Ισραήλ παρά στο Ιράν.
Και οι pro arab όμως το ίδιο θα επέλεγαν.

Απαρνήθηκαν τον Θεό στον οποίο πιστεύουμε, και έτσι εκπληρώθηκε το από τον ναό δεν θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα.

Από εκεί και πέρα επιβίωσαν 2000 χρόνια σαν έθνος χωρίς κράτος ακολουθώντας πιστά και αναλλοίωτα τις δικές τους παραδόσεις από γενιά σε γενιά. τι πιο based και συντηρητικό.

Σε θεωρίες συνομωσίας δεν θέλω να μπω γιατί δεν τις πιστεύω
Περίμενε, γιατί μάλλον τα έγραψα βιαστικά εκείνη την ώρα και δεν έγινα αντιληπτός. Η απάρνηση του Θεού και της παράδοσης πήγαινε στη Δύση και όχι στο Ισραήλ. Ιδανικά θα ήθελα να ζούμε σε μία ενωμένη Δύση (βασικά Ευρώπη) κάτω από τον Σταυρό και τις παραδοσιακές αξίες. Δεν είναι όμως έτσι, μάλιστα είναι το ακριβώς αντίθετο. Οι δυτικοί πρώτοι από όλα απαρνήθηκαν τον Θεό τους/μας, τις αξίες και τις παραδόσεις μας και οι Δυτικοί αποδείχθηκαν ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον εαυτό τους και την ταυτότητά τους από κάθε άλλον. Το κάστρο έπεσε από μέσα. Γι' αυτό σας ρωτάω τι καλό βρίσκετε σε κάτι ρητά του στιλ «Ενωμένη Δύση κατά του Ισλάμ».

Συγκεκριμένα για το Ισραήλ, κι εγώ το σέβομαι σαν έθνος. Είναι πανέξυπνος λαός, προσέφεραν πολλά στον κόσμο (παίζει οι περισσότεροι φιλόσοφοι και επιστήμονες να είχαν εβραϊκή καταγωγή) ενώ δημιούργησαν ουσιαστικά την πρώτη μονοθεϊστική θρησκεία που ήταν η μητέρα της δικής μας θρησκείας. Δεν θα με ακούσεις ποτέ να λέω ότι η Παλαιστίνη δεν είναι η πατρογονική τους γη, επίσης. Όμως, πως να το κάνουμε, οι συμπτώσεις είναι πολλές και δεν μπορείς παρά να μην παρατηρήσεις τις συνδέσεις ανάμεσα σε οικονομικές ελίτ, ΜΚΟ, διάφορους οργανισμούς και think tanks με το Εβραϊκό στοιχείο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια