Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.174 μηνύματα.
Pyotr_Krasnov
Δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 724 μηνύματα.

Average υποστηρικτης panzerkampfwagen:
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.523 μηνύματα.

Εμένα με πεθαίνει που βρίσκεις γαμάτη και επίκαιρη την ίδια στείρα, ξύλινη γλώσσα που περιέχει αναφορές μόνο σε "αλληλεγγύες, ενώσεις, μέτωπα" λες και είμαι ακόμη στο 1917.εμένα με πεθαίνει που το βρίσκει και γαμάτο αστείο δηλαδή λολ πόσο tasteless
Oh wait, η νοητική ανάπτυξη της αριστεράς εκεί έμεινε.
Και μη ξεχνάς, είσαι τόσο προβλέψιμη που σε κάνανε botακι KKE Generator.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.895 μηνύματα.

3η φορά που στέλνεις το σύνδεσμο, 5η αναφορά στο ΚΚΕ σήμερα.Και μη ξεχνάς, είσαι τόσο προβλέψιμη που σε κάνανε botακι KKE Generator.
Το λες και εθισμό.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.523 μηνύματα.

Ρε άσχετε, δε διαφωνώ με αυτά που λες αλλά υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ των δύο.Όταν την γυναίκα του τη θεωρεί αντικείμενο, φορέα παιδιού, ασκεί απόλυτη εξουσία πάνω της, αποφασίζει ο ίδιος για το πως θα χειραγωγηθεί η οικογένεια και τα παιδία ένας που φοράει φέσι μιλάει αραβικά και προσκυνάει το κοράνι είναι φασιστικό, είναι απάνθρωπο, είναι κατακριτέο, κατάπτυστο και όλα τα παράγωγα και τα συνώνυμα, αλλά όταν κάνει τα ίδια πράγματα ένας με κοστούμι δυτικός που προσκυνάει την βίβλο είναι πατροπαράδοτο, συντηρητικό, αχτίδα των δυτικών αξιών και καθωσπρεπίστικο.
Στη Δύση, ΔΕ νομοθετεί η Βίβλος. Προφανώς και υπάρχουν παρόμοια αποσπάσματα και στα δύο βιβλία, ωστόσο εμείς ακούμε στο σύστημα της νομοθετικής εξουσίας που νομοθετεί βάσει της κοινωνίας.
Αντίθετα, στους ισλαμοφασίστες φίλους σου, ΔΕΝ υπάρχει η έννοια της δίκαιης δίκης, ΔΕΝ υπάρχει η έννοια του τεκμηρίου του κατηγορουμένου, ΔΕΝ υπάρχει η έννοια της γυναίκας ως υποκείμενο δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.
Στο Ισλάμ μια γυναίκα δε μπορεί να πάρει διαζύγιο, το γνωρίζεις αυτό; Στο Ισλάμ, δεν υπάρχει θεσμός αντίστοιχος της υιοθεσίας. Στο Ισλάμ, αν άντρας πετάξει τη γυναίκα του από το σπίτι, δημιουργεί μια νομικώς επιβαλλόμενη κατάσταση χωρισμού. Στο Ισλάμ, αν γυναίκα περπατά μόνη της χωρίς να συνοδεύεται από αδερφό/σύζυγο/πατέρα, η ποινή είναι λιθοβολισμός.
Καλά τα τσιτάτα περί γενοκτονίας, αλλά ας επιστρέψουμε στη καθημερινότητα και να ξέρουμε ποιούς υπερασπιζόμαστε και μη.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα.

dude, αν είναι να προσπαθήσεις τόσο σκληρά να μου την πείς κάντο με κανα σάιτ που δουλεύει ρε μάν, μην αρχίσω βραδιάτικα και το debugging πέρα απο το debunking των βλακειών που ανεβάζεις.Εμένα με πεθαίνει που βρίσκεις γαμάτη και επίκαιρη την ίδια στείρα, ξύλινη γλώσσα που περιέχει αναφορές μόνο σε "αλληλεγγύες, ενώσεις, μέτωπα" λες και είμαι ακόμη στο 1917.

Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

Όντως, εθισμός στο να μη ψηφίζω ΚΚΕ.Το λες και εθισμό.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πώς γίνεται γαμώτο μόνο σε εμένα να ανοίγει το γαμωσάιτ.dude, αν είναι να προσπαθήσεις τόσο σκληρά να μου την πείς κάντο με κανα σάιτ που δουλεύει ρε μάν, μην αρχίσω βραδιάτικα και το debugging πέρα απο το debunking των βλακειών που ανεβάζεις.![]()
Τέσπα είναι λίγο πολύ αυτό που φαντάζεστε.
Παίρνει έτοιμες αγωνιστικές φράσεις με random sequencing κάνει εύστοχες φυλλάδες που κάλλιστα θα μπορούσαν να κοσμούν εξώφυλλο του Ριζοσπάστη.
Τέσπα, δε θα σας ξαναπρίξω με το σάιτ γιατί όντως κούρασε.
Pyotr_Krasnov
Δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 724 μηνύματα.

Εμένα με πεθαίνει που βρίσκεις γαμάτη και επίκαιρη την ίδια στείρα, ξύλινη γλώσσα που περιέχει αναφορές μόνο σε "αλληλεγγύες, ενώσεις, μέτωπα" λες και είμαι ακόμη στο 1917.
Λογω της ΕΣΣΔ τωρα εισαι ελευθερος και μπορεις να πειц αποψη. Αιωνια ζωη στους πατριωτες μας και τους μαχητες που ειχαμε στον Κοκκινο Στρατο. Respect.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

Αν είναι έτσι γιατί έπεσε η ΕΣΣΔΛογω της ΕΣΣΔ τωρα εισαι ελευθερος και μπορεις να πειц αποψη. Αιωνια ζωη στους πατριωτες μας και τους μαχητες που ειχαμε στον Κοκκινο Στρατο. Respect.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.895 μηνύματα.

Δεν υπάρχει η έννοια της δίκαιης δίκης ούτε στη Δύση από την στιγμή που μπορείς να εξαγοράσεις τις ποινές σου και λαμβάνεις ευνοϊκή μεταχείριση αναλόγως των χρημάτων που διαθέτεις. Κατά τα άλλα τα νομικά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου, κούφια λόγια είναι. Έχεις παρερμηνεύσει το γεγονός ότι δε στηρίζω την γενοκτονία από οποιονδήποτε και αν γίνεται και έχεις πιαστεί και προσπαθείς να με βγάλεις φονταμενταλιστή και υποστηρικτή της Σαρίας, αυτά που λέω δεν είναι κάτι ξένο ή απάνθρωπο, είναι απλή ανθρωπιά, δε φταίω αν δε φαίνεται σε ψυχασθενείς, τσανακογλυφτες μποτών της μπλακροκ καί άτομα που γελάνε με wojak memes.Ρε άσχετε, δε διαφωνώ με αυτά που λες αλλά υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ των δύο.
Στη Δύση, ΔΕ νομοθετεί η Βίβλος. Προφανώς και υπάρχουν παρόμοια αποσπάσματα και στα δύο βιβλία, ωστόσο εμείς ακούμε στο σύστημα της νομοθετικής εξουσίας που νομοθετεί βάσει της κοινωνίας.
Αντίθετα, στους ισλαμοφασίστες φίλους σου, ΔΕΝ υπάρχει η έννοια της δίκαιης δίκης, ΔΕΝ υπάρχει η έννοια του τεκμηρίου του κατηγορουμένου, ΔΕΝ υπάρχει η έννοια της γυναίκας ως υποκείμενο δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.
Στο Ισλάμ μια γυναίκα δε μπορεί να πάρει διαζύγιο, το γνωρίζεις αυτό; Στο Ισλάμ, δεν υπάρχει θεσμός αντίστοιχος της υιοθεσίας. Στο Ισλάμ, αν άντρας πετάξει τη γυναίκα του από το σπίτι, δημιουργεί μια νομικώς επιβαλλόμενη κατάσταση χωρισμού. Στο Ισλάμ, αν γυναίκα περπατά μόνη της χωρίς να συνοδεύεται από αδερφό/σύζυγο/πατέρα, η ποινή είναι λιθοβολισμός.
Καλά τα τσιτάτα περί γενοκτονίας, αλλά ας επιστρέψουμε στη καθημερινότητα και να ξέρουμε ποιούς υπερασπιζόμαστε και μη.
Ούτε την μαζική επίθεση των Αράβων στην ιερή γιορτή του Ισραήλ δεν στηριζα, βγάλε με Εβραίο πράκτορα της Μοσάντ από πάνω
Συνέχισε να βλέπεις τις ανθρώπινες ζωές λες και είσαι 12χρονο που έχει κάψει φλάντζα μπροστά από το call of duty, είμαι σίγουρος πως δε θα έχει καμία αρνητική επίπτωση στην ζωή σου και τη καριέρα σου. Αν και αυτό το επίπεδο larp και οι ιδέες γίνονται μόνο σε ιντερνετικούς ανώνυμους κύκλους

Καληνύχτα ομορφόπαιδο μου
Έχει αισθητήρα αριστερισμού και ξεκλειδώνει τις πύλες του στους δεξιούςΌντως, εθισμός στο να μη ψηφίζω ΚΚΕ.
Πώς γίνεται γαμώτο μόνο σε εμένα να ανοίγει το γαμωσάιτ.
Παίρνει έτοιμες αγωνιστικές φράσεις με random sequencing κάνει εύστοχες φυλλάδες που κάλλιστα θα μπορούσαν να κοσμούν εξώφυλλο του Ριζοσπάστη.

Pyotr_Krasnov
Δραστήριο μέλος

Αν είναι έτσι γιατί έπεσε η ΕΣΣΔ
Αδελφε, η ΕΣΣΔ δεν ηταν και η καλυτερη χωρα για να ζησει καποιος. Ωστοσο, παρολο που υποστηριζω τον Λευκο Στρατο στον Εμφυλιο, πιστευω πως λογω της ΕΣΣΔ, οι χωρες που ηταν καποτε στην Ρωσικη Αυτοκρατορια μπορεσαν να αναπτυχθουν. Ουκρανια, Καζακσταν και αλλες χωρες, ηταν ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΣ πριν την ΕΣΣΔ. Το εκπαιδευτικο συστημα ηταν τελειο και τα νοσοκομεια. Αλλα δεν μπορουσες να ταξιδευσεις παντου.
Τωρα θα μου πεις γιατι επεσε, πραγματικα υπαρχουν πολλοι λογοι, corruption, φιλοδυτικοι ηγετες κτλ. Οι χωρες τις Βαλτικης, ηταν μια απο τις πρωτες χωρες που βγηκαν απο την ΕΣΣΔ λογω του εθνικισμου που υπηρχε εκει, και επειδη η πολιτισμος τους ειχε εξεφανιστει (Αν ξανα παρει ποτε η Ρωσια την Βαλτικη, πολυ πιθανον ο πολιτισμος τους να τελειωσει).
Παρολα αυτα, μετα την πτωση της ΕΣΣΔ υπηρχε χαος, περισσοτερο corruption κτλ. Παρολο που η ΕΣΣΔ σκοτωνε τον πολιτισμο των αλλων λαων, πιστευω ηταν ο μονος τροπος για να αναπτυχθουν οι χωρες αυτες.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα.

Τι να σου πω ρε σύ, μήπως πιάνει καλύτερο σήμα στη πηγάδα;Πώς γίνεται γαμώτο μόνο σε εμένα να ανοίγει το γαμωσάιτ.

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.420 μηνύματα.

Τι τουρλουμπούκι έκανες ρε μπρατ πάλι...Λογω της ΕΣΣΔ τωρα εισαι ελευθερος και μπορεις να πειц αποψη. Αιωνια ζωη στους πατριωτες μας και τους μαχητες που ειχαμε στον Κοκκινο Στρατο. Respect.
Pyotr_Krasnov
Δραστήριο μέλος

Χωρις τον Κοκκινο Στρατο θα βλεπαμε μια νικη των ναζιστων, δεν θα μπορουσαμε καν να χουμε αποψειςΤι τουρλουμπούκι έκανες ρε μπρατ πάλι...
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

Μπα, καλύτερη γραμμή έχει στο Γράμμο - Βίτσι. Από το 1949 και έπειτα ιδίως, δε φαντάζεσαι.Τι να σου πω ρε σύ, μήπως πιάνει καλύτερο σήμα στη πηγάδα;![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- bibliofagos
- Entropy24
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- giannhs2001
- taketrance
- American Economist
- charmander
- giorgos5002
- Pyotr_Krasnov
- Sosstoss
- vas 78
- camil
- Wonderkid
- Scandal
- Memetchi
- chester20080
- Kate1914
- johnsala
- Searching
- aris65
- mauro_koraki
- Joji
- Tan
- Debugging_Demon
- Jack of Spades
- rafaela11
- fmarulezkd
- souli2002
- A350
- back2967
- Lathy
- Soulgazer
- Fernando_A
- bboys
- hihat1
- thenutritionist
- fretoe
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- Hased Babis
- littlebean
- ck_chrysiis
- Giorgkalo
- Vera
- redpointer
- ChristosM89
- Ωρορα
- Μαυρίκιος
- fourkaki
- Libertus
- Μήτσος10
- synopsis
- Αντικειμενικός
- Ilma
- fockos
- vasilis123321
- Dr. Gl. Luminous
- kelyphos
- louminis
- tsiobieman
- phleidhs
- Ryuzaki
- kafka
- kuki
- physicscrazy
- ROM32
- theodle
- SlimShady
- AN.PA
- jellojina
- linuxman
- Hecticism
- Alessandra Eliza
- Aurora_
- gegeorgiou90
- Εριφύλη
- ghоul
- Antonia Alexandra
- epote
- Deimos
- mixaelaaa
- thodoris_eng
- Leo komm
- AK-92
- Maraki_lar_1980
- suaimhneas
- xristarac
- justanerd
- Maraki4you
- marww
- aggorf
- Γατέχων
- afantos
- jj!
- Kely1234567
- Esperos1
- cannot_log_in
- Indiana Jones
- Janne 007
- Re_Alexis
- hirasawayui
- gmoutzour
- kamekiwii23
- GiorTas
- P.Dam.
- iew
- Viedo
- User2350
- snowy
- Δροσουλίτης
- ana.roi
- Obi-Wan Kenobi
- Shadowban
- ggl
- Steliosgkougkou
- Βασιλης1234
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.