Ας μην έδινε το Ισραήλ λεφτά και όπλα στη Χαμάς. Ας μη δολοφονούσε το Ισραήλ επι χρόνια απο το 1948 όταν προτοσυστάθηκε ως κράτος να μην γίνοταν τίποτα. Είσαι σοβαρός; Γίνεται η Μοσσάντ να μην ήξερε οτι θα γινόταν επίθεση στης 7 Οκτωβρίου; Μια χαρά το ξέρανε και το αφήσανε για το σχέδιο τους, το οποίο δεν είναι κρυφό, εθνική ομοιογένεια, ολοκληρωτική καταστροφή του παλαιστινιακού κράτους και έξωση των Αράβων εκεί με όποιονδήποτε τρόπο μπορούν. Είτε μέσω εποικισμού (δυτική όχθη) είτε μεσω γενοκτονίας (Γάζα)
Όσοι έχουν μείνει είναι αντάρτες χωρίς γραμμή. Κόψαν το κεφάλι της Χαμάς (μαζί με άλλους 45 χιλιάδες και βάλε αμάχους αλλά στα ριαπαπά μας ετούτοι, έ?) Μιά χαρά τους έκατσε και αυτό. Δεν έχουνε με ποιόν να κάνουν συμφωνία εκεχειρίας τώρα, άρα μπορούν να τους σφάξουν όλους μεχρι να "εξουδετερώσουν το τελευταίο μέλος της χαμάς" (λόγια νετανιάχου

)
Επίσης, έκαναν 3 φορές και περισσότερο εκεχειρία Χαμας-Ισραήλ. Μάντεψε ποιός την έσπασε κάθε φορά...
Φίλε μου αυτό υπάρχει στη δυτική όχθη. Δημοκρατία, αποκύρηξη της Χαμάς και των αντάρτικων οργανώσεων, προσπάθεια σύναψης σχέσης με το Ισραήλ. Κυριολεκτικά τα ίδια σκατά περνάνε και εκεί πέρα. Διώχνουν απο το σπίτι, έχουν αυστηρό curfew, εδώ και χρόνια τους έχουν κόψει το νερό. Και είναι αστείο γιατί αυτοί υποτίθεται έχουν περισσότερα δικαιώματα απο αυτούς στη Γάζα, αφού τους λένε "Άραβες εβραίους"
Γιατί δε θα μπορούσε να πάει και απο την άλλη μεριά αυτό; Γιατί να υφίστανται εθνοκάθαρση και καταπίεση οι άραβες και να μην ξεσηκωθούν; Απο την αρχή του 1948 εώς σήμερα έχουν υπάρξει 66,780 νεκροί (εκ των οποίων το 50%+ είναι τα τελευταία 2 χρόνια!!!!!!), και 145,000 τραυματίες