Δεν στηρίζω αγορίνα μου κανέναν. Εσύ είσαι αυτός που λες "15 χιλιάδες παιδιά δεν ειναι τόσα πολλά, 1500 κατοικοι ομως ειναι".
Δεν χωράει περαιτέρω εξήγησης το πράγμα. Αν έχεις την καλοσύνη και την ικανότητα, πήγαινε στο νημα του στεκιου με τη ρωσια και την ουκρανια και θα δεις οτι παρολο που ξεκίνησα υποστηρίζοντας Ρωσία, κατέληξα να την καταδικάζω.
Αδερφε χεστηκες για τις γυναικες εκει που δεν εχουν κανενα δικαιωμα απο την στιγμη που σφαζονται και εσυ λες "Ε ΝΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ".
Τι διαφορά έχει το παλαιστινιακό παιδάκι απο το ουκρανό; Το χρώμα δέρματος; Κατα τα αλλα εγώ είμαι το ρατσιστόμουτρο.
Αν δε θες πρόσφυγες στην ευρώπη μην στηρίζεις τα αίτια που δημιουργούν την προσφυγιά, ειλικρινά δε θέλει πολύ εγκέφαλο αυτό.
Σε ποια σπίτια; Τα βομβαρδισμένα; Τα ερείπια; Αυτά που τους έχουν διώξει και δεν τους αφήνουν πίσω; Έχεις καθόλου επίγνωση των πραγμάτων ή οι αντίληψη των πραγμάτων σου πάει μεχρι "ΑΜΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ" και λίγο HOI4?
Χέστηκα τι λενε αδερφέ μου, τα ίδια λένε και για την Ρωσία που μπήκε στην ουκρανία, έπρεπε η επιχείρηση μπαρμπαροσσα να πετύχει, απλά το δικό σου αφήγημα το συμφερει μια αλλη πλευρα του ιδιου νομισματος οσον αφορα τα επιχειρηματα
Ποιος μπήκε στο βερολίνο αδερφέ; Ποιος κατέστρεψε τον ναζισμό αδερφέ; Σίγουρα όχι το πεντάκτινο αστέρι, η διεθνής και η κόκκινη σημαία. Νανιιιιιιιιιιι