Μια χαρά τα λέει ο Φωτάρας για τους Μουσουλμάνους. Εκεί που το χαλάει είναι στην υποστήριξη προς το Ισραήλ, αλλά συγκεκριμένα για Άραβες/μουσουλμάνους, τα λέει πολύ σωστά.
Θα πει ότι ανά την Ευρώπη έχουν συμβεί πάρα πολλές τρομοκρατικές ενέργειες ισλαμοταλιμπάν. Ειδικά τελευταία, κάθε τρεις και λίγο.
Η Ελλάδα δεν έχει βιώσει ακόμα τρομοκρατική επίθεση, ναι, αλλά έχει βιώσει μαχαιριές, βιασμούς, μάχες μεταξύ Πάκηδων και Αφγανών με σπαθιά (!) στην Αριστοτέλους (το είδα με τα μάτια μου) και πολλά, πολλά άλλα.
Και προσωπική επίθεση και χάιδεμα προς το Ισλάμ, ενώ έχεις κράξει αρκετές φορές Χριστιανισμό (το έχω παρατηρήσει κι άλλες φορές.) Τέλος πάντων, δεν με ενδιαφέρει τόσο αυτό, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αντιληφθείτε επιτέλους ότι οι περισσότεροι Ευρωπαίοι δεν τους θέλουμε στην ήπειρό μας και στις χώρες μας, θέλουμε να κλείσουν τα σύνορα και πάνω από όλα, δεν γουστάρουμε να γίνουμε ισλαμική αποικία. Τα χρόνια που διαφημίζατε τον αντιρατσισμό σας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, τα μυαλά του κόσμου έχουν γυρίσει, τα αντιλαθρομεταναστευτικά κόμματα ανεβαίνουν συνεχώς. Συντονιστείτε με την πραγματικότητα. Δεν θα γίνουμε Ισλαμαμπάντ εδώ πέρα, όσο κι αν το θέλετε.