Που ηταν τοσα χρονια; Αργησαν να να εντιοθουν στην τρομοκρατικη και μισανθρωπιστικη οργανωση.Εστω και τωρα...ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΗΘΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΘΣ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ.
Νέα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ υποδεικνύουν ότι το Ισραήλ ενδέχεται να προετοιμάζει επίθεση σε πυρηνικές
www.enikos.gr
Οταν μπαινεις στο ισραηλ και απαγαγεις τοσα ατομα και βιαζεις και σκοτωνεις...το κερασακι στην τουρτα δηλαδη μετα απο χρονια τρομοκρατια,ενω το Ισραηλ ΕΙΧΕ ΔΕΧΘΕΙ συμφωνια για δημιουργια παλαιστινιακου κρατουσ και τα ουγκανα την απεριψαν διοτι ηθελαν (αν ειναι δυνατον) πρωτευουσα του κρατους του την ιερουσαλημ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ.
Ωραια τα λενε καποιοι απο την ασφαλεια του καναπε τους και δεν ζου διπλα στα τερατα αυτα,να σου αν ατιναζουν σχολικα λεοφωρεια.
Εγω το ειχα πει.ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΟΗΜΑ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΕΙΧ ΕΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ.Μονο αθωοι τα μωρα και τα ζωα..αλλα δυστυχως ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΜΑΣ.
ΤΕΛΟΣ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2025
ΠΟΣΑ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ;Α λλα μαλλον δεν ειναι αθωα παιδακια τα ισραηλινακια.Τα υπολοιπα στο ποστ μου παραπανω.