Ρε συ, σοβαρα τωρα, θα αφηνες ανθρωπους που βριζουν την χωρα σου, μεσα στην χωρα σου ;
Και; Επειδή βρίζουν την χώρα μου σημαίνει ότι πρέπει να τους αφανισουμε μαζικά; Δε θέλω να μου βρίζουν τη χώρα; Ας μην σκοτώνω τα παιδιά τους, ας μην στέλνω εποίκους να κατεδαφίζουν σπίτια στις περιοχές που έχω παράνομα καταλάβει, ας μην εχω ιδρύσει ένα κράτος απαρτχάιντ χειρότερο από την νότια Αφρική επί φυλάκισης Νέλσον Μαντέλα, ας μην απαγορεύω ανθρωπιστική βοήθεια, ας μην στοχεύω αμάχους και παιδιά, ας μην συζητώ στη Βουλή μου για το αν είναι kosher ένας Εβραίος να βιαζει Άραβες, και να μην μαζεύω εκτοπισμένους πρόσφυγες σε πεδία συγκέντρωσης και να μην τους βομβάρδιζω στοχευμένα αφού τους έχω πει να μαζευτούν εκεί πέρα ως προκαθορισμένη "safe zone". Δεν νοείται άνθρωπος με λειτουργικό εγκέφαλο που να μην έχει επενδύσει σε αυτό το κράτος και ενεργά να πλουτίζει να το στηρίζει.
Κι οχι μονο αυτο, υποστηριζουν του τρομοκρατες της Χαμας και το τελος της χωρας του Ισραηλ.
Είμαι πεπεισμένος ότι οι γνώσεις σου για το ζήτημα Ισραήλ Παλαιστίνη επεκτείνονται μόνο μέχρι "Ισραήλ καλό βρωμοαραβες σκατομουσλιμια κακοί".
ΔΕΝ υποστηρίζουν όλοι οι Παλαιστίνιοι τη Χαμάς, προφανώς, ειδικά από τη στιγμή που είναι η αντίστοιχη χούντα της Γάζας. Και στη δυτική Όχθη που είναι "τα καλά παιδιά" που έχουν αποκηρύξει τη Χαμάς και δρουν αποκλειστικά όπως γουστάρει το Ισραήλ, πάλι τους εκτοπίζουν από τα σπίτια τους, τους σκοτώνουν, επί 2 χρόνια δεν έχουν νερό.
και το τελος της χωρας του Ισραηλ.
Αντιθέτως, το Ισραήλ στηρίζει το τέλος της Παλαιστίνης. Το σύνθημα "Από τις όχθες του ποταμού έως την Μεσόγειο η Παλαιστίνη θα είναι ελεύθερη" εννοούν την επιστροφή των συνόρων του 1948, με τις αρχικές αποφάσεις του ΟΗΕ για την δημιουργία των 2 αυτών κρατών, πράγμα το οποίο παραβίασε αισχρά το Ισραήλ σε σημείο ουσιαστικά να μην υπάρχει πλέον χώρα της Παλαιστίνης.
Πώς μπορει το Ισραηλ να εμπιστευτει τετοιους ανθρωπους ;
Μάγκα μου όπως το κάνει εδώ και πάμπολλα χρόνια, με επίσημες δηλώσεις του Νετανιάχου να "στηρίξουν ενεργά την Χαμάς" για να αποσταθεροποιηθεί η Γάζα, με επίσημες αποδείξεις πως το Ισραήλ χρηματοδοτεί τη Χαμάς. Επίσης, η Μοσάντ, η καλύτερη ιντελιγκέντσια σε όλον τον Κόσμο, δικτυωμενη σε κάθε χώρα του πλανήτη, νομίζεις πως δεν ήξερε πως θα επιτεθούν στις 7 Οκτώβρη;
Έχει κάνει δηλώσεις η κυβέρνηση του Ισραήλ λέγοντας πως "θα κατεδαφίσουν την Γάζα" το σχέδιο τους πλέον δεν είναι προστασία από τρομοκράτες αλλά εθνική ομοιογένεια, επίτευξη του μεγάλου Ισραήλ και εκτοπισμός των Αράβων με οποιαδήποτε μέθοδο. Είτε εποικισμό, βλέπε δυτική όχθη, είτε γενοκτονία. Βλέπε Γάζα.
Δεν ειναι "απλοι civilians", αμα ηταν, θα μπορουσαν να εχουν μια ουδετερη σταση και να μην αναρτουν στο διαδικτυο οτι τους ερχεται εναντια του Ισραηλ.
Ναι ρε φίλε. Αν έρχονταν οι Τούρκοι, δεν σε αφήνανε να πας να φας, σε 2 χρόνια είχαν σκοτώσει 275χιλιαδες Έλληνες, σου είχαν δολοφονήσει όλη την οικογένεια, και στο σπίτι το οποίο μεγάλωσες το ανατίναζαν μπροστά σου και το ανέβαζαν γελώντας, εσύ θα έλεγες "Ε νταξει ρε φίλε ίσως το αξίζουμε. Λογικά κάτι κάναμε για να μας το κάνουν";;;
Τι, δηλαδή καλά κάνανε και μας σφαξαν το 1923 και κατέστρεψαν μια ολόκληρη κοσμοπολη επειδή όταν μπήκαμε στη μικρά Ασία κάναν και οι Έλληνες στρατιώτες βιασμούς και σφαγές;