1) Προφανώς. Η προπαγάνδα που γίνεται μ αυτό το θέμα είναι πλέον εμετική. Τόσο στο ίντερνετ όσο και εκτός ίντερνετ. Θέλει δεν θέλει κανείς, πρέπει ν ανέχεται και να υπόκειται την αραβική- ισλαμική προπαγάνδα νύχτα-μέρα ( όχι ότι τ άλλα ξαδέρφια τους με την κομμένη τσουτσου είναι καλύτερα, για να προλάβω τυχόν αντιδράσεις, σ ένα και το ίδιο τσουβάλι είναι και οι 2 ).
2) αντιθέτως, οι επαναστάσεις γίνανε με τον κόσμο να μην κουνάει το κεφάλι συγκαταβατικά, να γράφει για το θέμα, να τσαντίζεται, να βγαίνει έξω να φτύσει κανέναν μπάτσο, και μετά να πάει ξανά σπίτι και να νιώσει ανώτερος από τον κυρ παντελή , που έκανε το καθήκον του . Και απάλλαξε τον κόσμο από το σιωνιστικό λόμπι ( στα όνειρα του , όταν αποκοιμήθηκε στον καναπέ από τον πολύ αγώνα).
3) μπράβο σας . Αλλο ένα παράσημο αγώνος έναντι του σιωνιστικού λόμπι που μας πίνει το αίμα.
4) Μ ενοχλεί η κάθε είδους μονότονη και φανατική προπαγάνδα, από κάθε πλευρά , ανεξάρτητα ποιος την τροφοδοτεί. Και έχω κάθε δικαίωμα για κριτική πάνω σ αυτο , πριν μου πεις , «εφόσον δεν σ αρεσουν τα ποστ μου, ασχολείσου με κάτι άλλο».