parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.897 μηνύματα. Χθες στις 23:59 Ο parafernalia: #821 Χθες στις 23:59 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ε όχι θα πιστεύουμε τις δικές σου παπάτζες και τα fake news που ανεβάζεις σε όλα τα threads. Click για ανάπτυξη... Α, βρίζεις κιόλας. Κοίτα το pronews το διαβάζω για πλάκα, είναι όμως το πιο πολυδιαβασμένο ελληνικό ειδησιογραφικό site, πρώτο σε κυκλοφορία, φαίνεται πως οι "παπάτζες" κυκλοφορούν παντού. Τουλάχιστον περισσότερο απ' την ομάδα αλήθειας σου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.230 μηνύματα. Σήμερα στις 00:08 Ο American Economist: #822 Σήμερα στις 00:08 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Α, βρίζεις κιόλας. Click για ανάπτυξη... Όταν ανεβάζεις fake news θα έχεις και την αντίστοιχη αντιμετώπιση. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κοίτα το pronews το διαβάζω για πλάκα, είναι όμως το πιο πολυδιαβασμένο ελληνικό ειδησιογραφικό site, πρώτο σε κυκλοφορία, Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνεις πόσοι ψεκασμένοι υπάρχουν στην Ελλάδα. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: . Τουλάχιστον περισσότερο απ' την ομάδα αλήθειας σου. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να έκανα παράθεση post την ομάδας αλήθειας εδώ μέσα. Αρα πάλι άκυρος είσαι. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.897 μηνύματα. Σήμερα στις 00:20 Ο parafernalia: #823 Σήμερα στις 00:20 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όταν ανεβάζεις fake news θα έχεις και την αντίστοιχη αντιμετώπιση. Click για ανάπτυξη... Μη γίνεσαι Γκέμπελς, αν είναι fake news - που δεν είναι γιατί το video είναι ΑΙ - το ανέβασε το pronews όχι εγώ. Εγώ απλά γελάω μ' αυτό. Όπως και με σένα άλλωστε, που αντί να κυνηγάς τον έρωτα, ξημεροβραδιάζεσαι στα e-stekiα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 First Προηγούμενη 42 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 42 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 100 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Memetchi giannhs2001 Scandal Ωρορα American Economist Kate1914 back2967 touvlo charmander taketrance Entropy24 еще один пророк р... johnsala vas 78 thenutritionist nimbus Libertus Debugging_Daemon Angelikaaa chester20080 Kafkinos giorgos5002 Paragontas7000 Sosstoss Wonderkid camil Μαυρίκιος Jack of Spades Sotiris 12 GeorgePap2003 Giorgos777 Maynard jina92 Cocobolo 3rdcandleinarow rafaela11 fockos fourkaki A350 eupalinaros Dr. Gl. Luminous Μήτσος10 korlef Ilikntas OBLOCKDEMON Glamp DrizosHacker Mother CuriousBee fortheloveofshizaya Aleksoula gmoutzour poppyseed Vera gegeorgiou90 ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ε όχι θα πιστεύουμε τις δικές σου παπάτζες και τα fake news που ανεβάζεις σε όλα τα threads. Click για ανάπτυξη... Α, βρίζεις κιόλας. Κοίτα το pronews το διαβάζω για πλάκα, είναι όμως το πιο πολυδιαβασμένο ελληνικό ειδησιογραφικό site, πρώτο σε κυκλοφορία, φαίνεται πως οι "παπάτζες" κυκλοφορούν παντού. Τουλάχιστον περισσότερο απ' την ομάδα αλήθειας σου.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.230 μηνύματα. Σήμερα στις 00:08 Ο American Economist: #822 Σήμερα στις 00:08 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Α, βρίζεις κιόλας. Click για ανάπτυξη... Όταν ανεβάζεις fake news θα έχεις και την αντίστοιχη αντιμετώπιση. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κοίτα το pronews το διαβάζω για πλάκα, είναι όμως το πιο πολυδιαβασμένο ελληνικό ειδησιογραφικό site, πρώτο σε κυκλοφορία, Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνεις πόσοι ψεκασμένοι υπάρχουν στην Ελλάδα. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: . Τουλάχιστον περισσότερο απ' την ομάδα αλήθειας σου. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να έκανα παράθεση post την ομάδας αλήθειας εδώ μέσα. Αρα πάλι άκυρος είσαι. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.897 μηνύματα. Σήμερα στις 00:20 Ο parafernalia: #823 Σήμερα στις 00:20 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όταν ανεβάζεις fake news θα έχεις και την αντίστοιχη αντιμετώπιση. Click για ανάπτυξη... Μη γίνεσαι Γκέμπελς, αν είναι fake news - που δεν είναι γιατί το video είναι ΑΙ - το ανέβασε το pronews όχι εγώ. Εγώ απλά γελάω μ' αυτό. Όπως και με σένα άλλωστε, που αντί να κυνηγάς τον έρωτα, ξημεροβραδιάζεσαι στα e-stekiα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 First Προηγούμενη 42 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 42 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Α, βρίζεις κιόλας. Click για ανάπτυξη... Όταν ανεβάζεις fake news θα έχεις και την αντίστοιχη αντιμετώπιση. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κοίτα το pronews το διαβάζω για πλάκα, είναι όμως το πιο πολυδιαβασμένο ελληνικό ειδησιογραφικό site, πρώτο σε κυκλοφορία, Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνεις πόσοι ψεκασμένοι υπάρχουν στην Ελλάδα. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: . Τουλάχιστον περισσότερο απ' την ομάδα αλήθειας σου. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να έκανα παράθεση post την ομάδας αλήθειας εδώ μέσα. Αρα πάλι άκυρος είσαι.
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.897 μηνύματα. Σήμερα στις 00:20 Ο parafernalia: #823 Σήμερα στις 00:20 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όταν ανεβάζεις fake news θα έχεις και την αντίστοιχη αντιμετώπιση. Click για ανάπτυξη... Μη γίνεσαι Γκέμπελς, αν είναι fake news - που δεν είναι γιατί το video είναι ΑΙ - το ανέβασε το pronews όχι εγώ. Εγώ απλά γελάω μ' αυτό. Όπως και με σένα άλλωστε, που αντί να κυνηγάς τον έρωτα, ξημεροβραδιάζεσαι στα e-stekiα.
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όταν ανεβάζεις fake news θα έχεις και την αντίστοιχη αντιμετώπιση. Click για ανάπτυξη... Μη γίνεσαι Γκέμπελς, αν είναι fake news - που δεν είναι γιατί το video είναι ΑΙ - το ανέβασε το pronews όχι εγώ. Εγώ απλά γελάω μ' αυτό. Όπως και με σένα άλλωστε, που αντί να κυνηγάς τον έρωτα, ξημεροβραδιάζεσαι στα e-stekiα.