Πόλεμος στο Ιράν (2026)

Ναι..σημερα ληγει αλλα κατι μου λεει οτι παλι ο τραμπουκος θα πει...αααααα..κατι ειδα..ενα σημαδι θετικο..παμε αλλες 10 μερες διορια.Γενικα δεν ειναι να εμπιστευεσαι αυτα που λεει.
Μήπως είναι καιρός να του φορέσει κάποιος ένα ζουρλομανδύα, να τελειώνουμε;

Το ιραν δεν κερδιζει με τις δικες του δυναμεις..να το εχουν υποψην αυτο οι υποστηριχτες των τρομοκρατων/ιρανων

Δεν είναι καθόλου παράξενο που οι Ρώσοι βοηθούν τους Ιρανούς μουλάδες τρομοκράτες.

Η Ουκρανία χτυπάει ρωσσικούς στόχους με τη βοήθεια δυτικών δορυφόρων. Τι περιμένατε; Η βοήθεια που παρέχει το ευρασιατικό στρατόπεδο στο Ιράν είναι κυριολεκτικά ντροπιαστική μπροστά σε αυτήν που παρέχει το ευρωατλαντικό στην Ουκρανία. Αυτό δεν είναι καν το bare minimum. Το Ιράν είναι πραγματικά μόνο του σε αυτό και η μόνη σωτηρία τους είναι η ευφυΐα τους. Προετοιμάστηκαν άψογα για αυτό που έρχονταν. Ήξεραν πως ο εχθρός τους είναι τρομερά ανώτερος τεχνολογικά οπότε βρήκαν άλλους τρόπους να τον αντιμετωπίσουν. Αν τα είχαν όλα φόρα παρτίδα τώρα δεν θα τους είχε μείνει πύραυλος ή πυρηνικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι αμερικανοσιωνιστές τα κάνουν αυτά. Χτύπησαν και κατέστρεψαν τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράκ επί Σαντάμ το 1981 (Operation Opera). Το 2003 με την ανώτερη αεροπορική τεχνολογία οι ΗΠΑ διέλυσαν τον ισχυρό στρατό του Ιράκ χωρίς να πέσει σφαίρα δείχνοντας παγκόσμια το πόσο έχει αλλάξει ο πόλεμος. Το Ιράν έμαθε από όλα αυτά. Για αυτό και τώρα έχουν σκυλιάσει. Ούτε τα πυραυλικά του συστήματα ούτε τους πυρηνικούς αντιδραστήρες έχουν καταφέρει να πλήξουν τα σκυλιά. Η επιχείρηση μεταμεσονύκτιο σφυρί (midnight hammer) το καλοκαίρι αποδείχθηκε αποτυχία τελικά παρά τα όσα έλεγαν.

Το Ιράν ζει και συνεχίζει να πονάει μυτόγκες και ιμπεριαλιστές...

Εγώ είμαι υπέρ των Ιρανων γυναικων κ των διαδηλωτών κ προφανώς ενάντια στους μουλαδες όπως ακριβως είμαι κ ενάντια στον Τραμπ κ ενάντια στον αντισημιτισμό κ στον ρωσικό επεκτατισμό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back