Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

14-01-24

22:38
Αρχικά έλεγα για αυτόν:
Αλλά μου είπαν ότι τα 90 λίτρα είναι πολλά
Τον θέλω για κουζίνα / απλή - συνηθισμένη σακούλα σκουπιδιών.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

14-01-24

22:43
52χ75 σάνιτας με κορδόνι κρεμιέται πισω απο την πόρτα άνετα, ειναι οι μεγάλες. Εγω αυτές έχω, Sanitas, τετοια διάσταση με κορδόνι. Έπαιρνα και τις μεγαλύτερες, καλές είναι κι αυτές. Εχω πάρει και κήπου, τέρατα, δε λένε για κουζίνα.Αρχικά έλεγα για αυτόν:
Παρακάτω να ξες ειναι πολυ μικρές ειδικα αν πετας ντελιβερόκουτα κλπ. Επίσης δεν κρατανε όλες καλά πχ οι ELEF κόβονται τα αυτιά ευκολα και τρυπάει και το σώμα ευκολα. Οι Σάνιτας μια χαρούλα.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.653 μηνύματα.

14-01-24

22:47
μικρό κάδο πάρε, να τον αδειάζεις συχνά και να μην μυρίζει και αναπτύσει πολιτισμό.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

14-01-24

23:06
Ε οχι αυτος στο λινκ ειναι καδος εστιατοριου ή κηπου για φύλα και κλαδια
Ο δημοφιλης για κεντρικο σπιτιου ειναι 30-40 Λιτρα ( με καπακι που ανοιγει προς τα πανω οχι τραμπαλα)
Και συνιστώμενες σακούλες 45-60 λιτρα γερες και με χερουλι για να τα δενεις
Οι καλυτερες ειναι αυτες
μιας και ειπαν τα παιδια για τα κουτια πιτσας... πραγματι ειναι θεμα ,
αυτος ειναι καλυτερος
αυτος ειναι πιο φαρδυς αλλα τον βλεπω μονο για μπαλκονι
Ο δημοφιλης για κεντρικο σπιτιου ειναι 30-40 Λιτρα ( με καπακι που ανοιγει προς τα πανω οχι τραμπαλα)
Και συνιστώμενες σακούλες 45-60 λιτρα γερες και με χερουλι για να τα δενεις
Οι καλυτερες ειναι αυτες
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
μιας και ειπαν τα παιδια για τα κουτια πιτσας... πραγματι ειναι θεμα ,
αυτος ειναι καλυτερος
αυτος ειναι πιο φαρδυς αλλα τον βλεπω μονο για μπαλκονι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...