Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2024 στις 22:38 Ο Scandal έγραψε: #1 14-01-24 22:38 Αρχικά έλεγα για αυτόν: https://www.skroutz.gr/s/33263773/Kados-Aporrimmaton-Plastikos-Gri-me-Pental-90lt-KDN-90-PD-GR.html Αλλά μου είπαν ότι τα 90 λίτρα είναι πολλά Τον θέλω για κουζίνα / απλή - συνηθισμένη σακούλα σκουπιδιών. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2024 στις 22:43 Ο Valder έγραψε: #2 14-01-24 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αρχικά έλεγα για αυτόν: https://www.skroutz.gr/s/33263773/Kados-Aporrimmaton-Plastikos-Gri-me-Pental-90lt-KDN-90-PD-GR.html Αλλά μου είπαν ότι τα 90 λίτρα είναι πολλά Τον θέλω για κουζίνα / απλή - συνηθισμένη σακούλα σκουπιδιών. Click για ανάπτυξη... 52χ75 σάνιτας με κορδόνι κρεμιέται πισω απο την πόρτα άνετα, ειναι οι μεγάλες. Εγω αυτές έχω, Sanitas, τετοια διάσταση με κορδόνι. Έπαιρνα και τις μεγαλύτερες, καλές είναι κι αυτές. Εχω πάρει και κήπου, τέρατα, δε λένε για κουζίνα. Παρακάτω να ξες ειναι πολυ μικρές ειδικα αν πετας ντελιβερόκουτα κλπ. Επίσης δεν κρατανε όλες καλά πχ οι ELEF κόβονται τα αυτιά ευκολα και τρυπάει και το σώμα ευκολα. Οι Σάνιτας μια χαρούλα. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιανουαρίου 2024 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2024 στις 22:47 Ο dum dum boy: #3 14-01-24 22:47 μικρό κάδο πάρε, να τον αδειάζεις συχνά και να μην μυρίζει και αναπτύσει πολιτισμό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2024 στις 23:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 14-01-24 23:06 Ε οχι αυτος στο λινκ ειναι καδος εστιατοριου ή κηπου για φύλα και κλαδια Ο δημοφιλης για κεντρικο σπιτιου ειναι 30-40 Λιτρα ( με καπακι που ανοιγει προς τα πανω οχι τραμπαλα) Και συνιστώμενες σακούλες 45-60 λιτρα γερες και με χερουλι για να τα δενεις Οι καλυτερες ειναι αυτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιανουαρίου 2024 μιας και ειπαν τα παιδια για τα κουτια πιτσας... πραγματι ειναι θεμα , αυτος ειναι καλυτερος αυτος ειναι πιο φαρδυς αλλα τον βλεπω μονο για μπαλκονι Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιανουαρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal gademis fourkaki Antonia Alexandra giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχικά έλεγα για αυτόν: https://www.skroutz.gr/s/33263773/Kados-Aporrimmaton-Plastikos-Gri-me-Pental-90lt-KDN-90-PD-GR.html Αλλά μου είπαν ότι τα 90 λίτρα είναι πολλά Τον θέλω για κουζίνα / απλή - συνηθισμένη σακούλα σκουπιδιών.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2024 στις 22:43 Ο Valder έγραψε: #2 14-01-24 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αρχικά έλεγα για αυτόν: https://www.skroutz.gr/s/33263773/Kados-Aporrimmaton-Plastikos-Gri-me-Pental-90lt-KDN-90-PD-GR.html Αλλά μου είπαν ότι τα 90 λίτρα είναι πολλά Τον θέλω για κουζίνα / απλή - συνηθισμένη σακούλα σκουπιδιών. Click για ανάπτυξη... 52χ75 σάνιτας με κορδόνι κρεμιέται πισω απο την πόρτα άνετα, ειναι οι μεγάλες. Εγω αυτές έχω, Sanitas, τετοια διάσταση με κορδόνι. Έπαιρνα και τις μεγαλύτερες, καλές είναι κι αυτές. Εχω πάρει και κήπου, τέρατα, δε λένε για κουζίνα. Παρακάτω να ξες ειναι πολυ μικρές ειδικα αν πετας ντελιβερόκουτα κλπ. Επίσης δεν κρατανε όλες καλά πχ οι ELEF κόβονται τα αυτιά ευκολα και τρυπάει και το σώμα ευκολα. Οι Σάνιτας μια χαρούλα. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιανουαρίου 2024 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2024 στις 22:47 Ο dum dum boy: #3 14-01-24 22:47 μικρό κάδο πάρε, να τον αδειάζεις συχνά και να μην μυρίζει και αναπτύσει πολιτισμό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2024 στις 23:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 14-01-24 23:06 Ε οχι αυτος στο λινκ ειναι καδος εστιατοριου ή κηπου για φύλα και κλαδια Ο δημοφιλης για κεντρικο σπιτιου ειναι 30-40 Λιτρα ( με καπακι που ανοιγει προς τα πανω οχι τραμπαλα) Και συνιστώμενες σακούλες 45-60 λιτρα γερες και με χερουλι για να τα δενεις Οι καλυτερες ειναι αυτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιανουαρίου 2024 μιας και ειπαν τα παιδια για τα κουτια πιτσας... πραγματι ειναι θεμα , αυτος ειναι καλυτερος αυτος ειναι πιο φαρδυς αλλα τον βλεπω μονο για μπαλκονι Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιανουαρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal gademis fourkaki Antonia Alexandra giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αρχικά έλεγα για αυτόν: https://www.skroutz.gr/s/33263773/Kados-Aporrimmaton-Plastikos-Gri-me-Pental-90lt-KDN-90-PD-GR.html Αλλά μου είπαν ότι τα 90 λίτρα είναι πολλά Τον θέλω για κουζίνα / απλή - συνηθισμένη σακούλα σκουπιδιών. Click για ανάπτυξη... 52χ75 σάνιτας με κορδόνι κρεμιέται πισω απο την πόρτα άνετα, ειναι οι μεγάλες. Εγω αυτές έχω, Sanitas, τετοια διάσταση με κορδόνι. Έπαιρνα και τις μεγαλύτερες, καλές είναι κι αυτές. Εχω πάρει και κήπου, τέρατα, δε λένε για κουζίνα. Παρακάτω να ξες ειναι πολυ μικρές ειδικα αν πετας ντελιβερόκουτα κλπ. Επίσης δεν κρατανε όλες καλά πχ οι ELEF κόβονται τα αυτιά ευκολα και τρυπάει και το σώμα ευκολα. Οι Σάνιτας μια χαρούλα.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2024 στις 22:47 Ο dum dum boy: #3 14-01-24 22:47 μικρό κάδο πάρε, να τον αδειάζεις συχνά και να μην μυρίζει και αναπτύσει πολιτισμό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2024 στις 23:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 14-01-24 23:06 Ε οχι αυτος στο λινκ ειναι καδος εστιατοριου ή κηπου για φύλα και κλαδια Ο δημοφιλης για κεντρικο σπιτιου ειναι 30-40 Λιτρα ( με καπακι που ανοιγει προς τα πανω οχι τραμπαλα) Και συνιστώμενες σακούλες 45-60 λιτρα γερες και με χερουλι για να τα δενεις Οι καλυτερες ειναι αυτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιανουαρίου 2024 μιας και ειπαν τα παιδια για τα κουτια πιτσας... πραγματι ειναι θεμα , αυτος ειναι καλυτερος αυτος ειναι πιο φαρδυς αλλα τον βλεπω μονο για μπαλκονι Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιανουαρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2024 στις 23:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 14-01-24 23:06 Ε οχι αυτος στο λινκ ειναι καδος εστιατοριου ή κηπου για φύλα και κλαδια Ο δημοφιλης για κεντρικο σπιτιου ειναι 30-40 Λιτρα ( με καπακι που ανοιγει προς τα πανω οχι τραμπαλα) Και συνιστώμενες σακούλες 45-60 λιτρα γερες και με χερουλι για να τα δενεις Οι καλυτερες ειναι αυτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιανουαρίου 2024 μιας και ειπαν τα παιδια για τα κουτια πιτσας... πραγματι ειναι θεμα , αυτος ειναι καλυτερος αυτος ειναι πιο φαρδυς αλλα τον βλεπω μονο για μπαλκονι Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιανουαρίου 2024
Ε οχι αυτος στο λινκ ειναι καδος εστιατοριου ή κηπου για φύλα και κλαδια Ο δημοφιλης για κεντρικο σπιτιου ειναι 30-40 Λιτρα ( με καπακι που ανοιγει προς τα πανω οχι τραμπαλα) Και συνιστώμενες σακούλες 45-60 λιτρα γερες και με χερουλι για να τα δενεις Οι καλυτερες ειναι αυτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιανουαρίου 2024 μιας και ειπαν τα παιδια για τα κουτια πιτσας... πραγματι ειναι θεμα , αυτος ειναι καλυτερος αυτος ειναι πιο φαρδυς αλλα τον βλεπω μονο για μπαλκονι