hotter
Νεοφερμένο μέλος

Για να δούμε τι λέει η πραγματικότητα, μιας και στην αλήθεια πολλοί επιδεικνύονται...

Το ερώτημα είναι και για τα 2 φύλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αν περιλαμβάνουμε και διαλείμματα (δλδ ακόμα και μια ώρα διάλειμμα) τότε το ρεκόρ είναι 6.
Σε σχέση με αυτά που έχω ακούσει, μάλλον έχω ελάχιστες αντοχές

Circadian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Τσακ Νόρις δεν θεωρεί ότι έκανε σεξ αν η γυναίκα επιβιώσει.εγώ δε τις μετράω.
σταματάω όταν ξημερώσει.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Εγω μετα το sex προτιμω να την κρατησω αγκαλια,να μιλησουμε ή να κοιμηθει εκει και μετα αν ειναι παμε παλι.

Το "ρεκορ" ας πουμε πρεπει να ειναι 3 δε ενα πρωινο (με την εννοια απο τις 7-8 μεχρι τις 1-2 αλλα εκεινο ετυχε.)
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ακριβώς αυτό!Εγωπαλι παιδια δεν ειμαι τον απανωτων...Θελω η ερωτικη πραξη να ειναι απο καθε αποψη "ολοκληρωμενη" (με χαδια στην αρχη,πειραγματα,προκαταρκτικα κτλ κτλ) και να εχει διαρκεια παρα να ειναι πολλες φορες και <σχετικα> συντομες.
Εγω μετα το sex προτιμω να την κρατησω αγκαλια,να μιλησουμε ή να κοιμηθει εκει και μετα αν ειναι παμε παλι.![]()
Το "ρεκορ" ας πουμε πρεπει να ειναι 3 δε ενα πρωινο (με την εννοια απο τις 7-8 μεχρι τις 1-2 αλλα εκεινο ετυχε.)
Άσε που προσωπικά η μια φορά εμένα με κουράζει απίστευτα. Πως να πάω κατευθείαν για δεύτερη;

Χωρίς να θέλω να προσβάλλω όποιον είπε πολλές φορές

Σοβαρά τώρα, εμένα μια φορά μου συνέβη και αυτό ύστερα από μεγάλη αναμονή του γεγονότος και ας πούμε απλά ότι κράτησε πολύ!

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

5 τη μία μετά την άλλη και 8 σε μία μέρα. Αλλά γενικά γιατί να μην αντέξει κανείς και παραπάνω. Εμείς σταματήσαμε στις 5 γιατί είχε πάει 5 το πρωι και έπρεπε να ξυπνήσουμε στις 7![]()
Υποθετω γιατι ειναι ανθρωπος και οχι κομπρεσερ!

Εκτος του οτι εγω δεν καταλαβαινω καποιον που το κανει 12423 φορες τη μερα λες και ειναι η τελευταια μερα που θα κανει σεξ και πρεπει να την εκμεταλλευτει (χωρις φυσικα να σημαινει αυτο οτι αλλοι δεν θα μπορουσαν καλλιστα να το απολαμβανουν αυτο), μου φαινεται εξαιρετικα δυσκολο για εναν αντρα (και για γυναικα υποθετω λογω κουρασης, αλλα και τριβης του αιδιου) να κανει 8 φορες απανωτα σεξ! Απο 15 λεπτα να βαλεις την καθε φορα, με 5 λεπτα διαλλειμα, πρεπει επι κοντα 3 ωρες να εχεις στυση! Αυτο δεν ειναι στυση, πριαπισμος ειναι!

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Γενικά δεν ασχολούμαι με αυτά.. προτιμώ μια επαφή που θα κρατήσει πχ δύο ώρες, παρά πέντε στο ίδιο διάστημα, λες κι έχουμε διαγωνισμό!

Πάντως οι δύο απανωτές είναι συνήθως στάνταρ..

hamsteraki
Δραστήριο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Προσωπικά δεν μπορώ την μια πάντα πάει απο 2-3 και πάνω σερί, η μια δεν μου κάνει τίποτα, άς είναι 10 ώρες η κάθε μια και πάλι κάτω απο 2 δεν γίνετε

Για συνεχώμενες ρεκόρ έχουμε πάει στις 8 φορές και με διαλήματα έχουμε φτάσει στις 14. 2 μέρες σερί σε ένα κρεβάτι με διαλείματα μόνο για να τσιμπίσουμε κάτι

travel_lover
Διάσημο μέλος

μιλάμε για πόσους απανωτούς οργασμούς;;

οκ απ'οσο το συζητάγαμε χτες κ θυμήθηκα ήταν 9. τώρα η κάθε πράξη μπορεί να κρατάει για τον έναν γύρω στο 15λεπτο ενώ για μένα 5λεπτο. το θέμα είναι να το ευχαριστιέσαι πάντως ολοκληρωμένα, με τα πρωκαταρκτικά κ όλα όχι σε διαγωνισμό!

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

PYLH
Δραστήριο μέλος

σίγουρα δεν τίθεται θέμα σχετικά με την ποσότητα και την ποιότητα. Καλύτερα ποιότητα παρά ποσότητα. Μα νομίζω ότι όταν λέμε πόσες φορές ήταν οι περισσότερες εννοούμε για κάτι που έγινε 1-2 άντε 3 φορές. Συνήθως όλοι μένουμε στην μία και καλή. Σεξ δεν είναι μόνο η πράξη αυτή καθ' αυτή (εννοώ η "είσοδος" και η εκσπερμάτιση). Σεξ είναι όλα τα παιχνίδια και τα χάδια πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από την πράξη. Χωρίς αυτά δεν έχει νοστιμάδα. Είναι σαν ανάλατο φαγητό![]()
Πειραζει που σ'αγαπησα....????

(...οσο για το αναλατο φαγητο....δεν τρωγεται τ'ατιμο με τιποτα! Καλυτερα να πεθανω της πεινας

Παντως εγω,δεν το'χω ανακαλυψει ακομα! Κι ισως να μην το ανακαλυψω ποτε...αλλωστε πιστευω οτι δεν εχει να κανει με τις σωματικες μας αντοχες

"Να 'ρχεσαι στον υπνο μου γιατι τα ονειρα...τα ονειρα ειναι σαν τα θαυματα! Βγαινουν αληθινα, Μονο αν τα πιστευεις !!!
Εχω τρελλαθει απ'το γελιο

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.