LaLuna
Εκκολαπτόμενο μέλος

πχ αν εχει καποιος μονιμη και σταθερη σχεση δεν τον ενδιαφερει μονο το σεξουαλικο κομματι κ απολαμβανει και τα αγκαλιτσοειδη μετα το σεχ τουτεστιν περναει σε δυτερη μοιρα(η κ τριτη μετα το φαι).
τωρα ρε παιδι μου αν εισαι στα ντουζενια σου του δινεις κ καταλαβαινει
μαλλον ειμαι οφ τοπικ..δεν πειραζει..τη μαλ***α μου την ειπα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis.@
Νεοφερμένο μέλος

και φυσικα η συχνοτητα των επαφων.....
Klaus
Διάσημο μέλος

Βέβαια υπάρχει και η ατάκα του γυμναστή μας στο Λύκειο:Είμαι πολύ control τύπς.Όσες φορές πάει αρκεί να μην βαρεθώ

giannis.@
Νεοφερμένο μέλος

Και οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι..

Εδω δεν μετρα η θεωρια μετρα η πραξη και το αποτελεσμα...
stavros_
Δραστήριο μέλος

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Aναλόγως με την παρτενέρ και την φυσική κατάσταση.
Αλλο όταν έχεις δίπλα σου ένα αστέρι που τυγχάνει και ηφαίστειο και άλλο όταν έχεις δίπλα σου πτώμα.
Αλλο πράγμα να γυρνάς μετά από δώδεκα ώρες δουλειά και άλλο όταν έχεις κοιμηθεί δώδεκα ώρες.
Κάθε ομάδα αποδίδει αναλόγως με το γήπεδο και τον αντίπαλο....![]()
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!!!!!

provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απο 15 λεπτα να βαλεις την καθε φορα, με 5 λεπτα διαλλειμα, πρεπει επι κοντα 3 ωρες να εχεις στυση! Αυτο δεν ειναι στυση, πριαπισμος ειναι!![]()
παντως πληροφοριακα οι αρχαιοι πλουσιοι ελληνες (οι φτωχοι ειχαν δουλεια) για να εχουν πολλες ωρες στυση επαιρναν τσουκνιδα και "βαρουσαν" τα γεννητικα τους οργανα!

παντως πληροφοριακα οι αρχαιοι πλουσιοι ελληνες (οι φτωχοι ειχαν δουλεια) για να εχουν πολλες ωρες στυση επαιρναν τσουκνιδα και "βαρουσαν" τα γεννητικα τους οργανα!![]()
To εχω διαβασει κι εγω...

Απο εκει μαλλον θα βγηκε και το γνωστο "μου 'σπασες τα @@@".

Για εμενα τι να σας πω...δεν υπαρχει μεσος ορος ουτε κατι σανταρ.
Εξαρταται, απο ποτε εχω να δω την κοπελα μου, απο την γενικοτερη διαθεση, απο κουραση απο 1002.
Παντως προσωπικα πιο πολυ μου αρεσει κατι που να διαρκει και να ειναι "φουλ οπτιοναλ", παρα κατι στα πεταχτα.(δεν μιλαω για "πεταχτες" σχεσης.Στα "πεταχτα" και με τον δεσμος σου)
Guest 990498
Επισκέπτης

Πετάχτηκε σούπερ μάρκετ για 15' και ξαναγύρισε.Βασικά δεν καταλαβα συνεχόμενα μέσα επι 30 λεπτά ή μια ώρα; να μην βγαίνει καθόλου έξω;
Το μήνυμα αυτό προήλθε από την συγχώνευση του θέματος «Διάρκεια σεξ απο τη στιγμή της διεισδυσης» με το παρόν θέμα.

υγ: συγγνώμη, δεν άντεξα.

T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Δεν συμφωνω... Ενταξη, καθε μερα 3 φορες παραπολυ δυσκολο, αλλα υπαρχουν φορες που αντεχεις και αρκετες περισσοτερεςΚαλά για τις γυναίκες είναι πιο εύκολο για τον άνδρα είναι δύσκολο.. οποίος αντέχει πανω από 3 συνεχόμενες κατά την άποψη μου είναι ψεύτης(καλά παντού υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά μιλάω για πλειοψηφία)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σεβαστή η άποψη σου προσωπικά πάνω από 3 συνεχόμενες δεν μπορώ φυσικά εξαρτάτε και το διάστημα που περνάει…συνεχόμενες όμως χωρίς ξεκούραση και με λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα αξίζει τον θαυμασμό μου ο άνδρας που μπορείΔεν συμφωνω... Ενταξη, καθε μερα 3 φορες παραπολυ δυσκολο, αλλα υπαρχουν φορες που αντεχεις και αρκετες περισσοτερες
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

συνεχόμενες όμως χωρίς ξεκούραση και με λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα

Εεεεε όχι κι έτσι, είπαμε!

T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σεβαστή η άποψη σου προσωπικά πάνω από 3 συνεχόμενες δεν μπορώ φυσικά εξαρτάτε και το διάστημα που περνάει…συνεχόμενες όμως χωρίς ξεκούραση και με λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα αξίζει τον θαυμασμό μου ο άνδρας που μπορεί
Ε ειπαμε... Ετσι δεν γινετε... Θελει και καπια λεπτα ξεκουραση...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Σεβαστή η άποψη σου προσωπικά πάνω από 3 συνεχόμενες δεν μπορώ φυσικά εξαρτάτε και το διάστημα που περνάει…συνεχόμενες όμως χωρίς ξεκούραση και με λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα αξίζει τον θαυμασμό μου ο άνδρας που μπορεί
σορρυ αλλά αυτός δεν είναι άντρας αλλά ο μετροπόντικας

Groovy
Νεοφερμένο μέλος

Barbarita
Νεοφερμένο μέλος

Πάντως μετα τη δεύτερη εχει λίγο πρόβλημα να ανέβει, είναι φυσιολογικό στα 18?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.