Πόσες ώρες δουλεύετε την ημέρα;

Αυτή την περίοδο δουλεύω 6 ώρες την εβδομάδα, μόνο. Ψάχνω για πρωϊνή δουλειά αλλά δεν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

8-9 ωρες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρόνια Πολλά σε όλους.

Εγώ δουλεύω 10 ωρες την ημέρα. Σπάνια (Παρασκευές) θα φύγω στο 9ωρο. Πάλι καλα δηλαδη....

με τον πόνο μου παίζετε? καλα,που βρήκατε δουλειά όλοι εσείς?
κρίση σου λέει μετά..:whistle:

Οταν δουλευα παλαιτερα...Χτυπουσα συνηθως 10 ωρα...Το λιγοτερο...
Τωρα πλεον....Καθομαι...

ΥΓ.Πες τα skylofili...

Τώρα το όμορφο καλοκαιράκι από 4 έως 8. :D
Χειμώνα χτυπώ και 12-14.Έτσι για να γουστάρουμε.
Ένας μέσος όρος είναι 8-9.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μέχρι το 2003, 12 ώρες τη μέρα.

από το 04 μέχρι το 05, 6 ώρες τη μέρα

από το 2005 μέχρι και σήμερα 1 ώρα τη μέρα,
και αν συνεχίσουν να μου ζαλίζουν τα απίδια, μπορεί και να μη ξαναδουλέψω.

τα 6.000 ένσημα τα έχω.

φιλιά, πάω για μπάνιο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πεντε μερες τη βδομαδα, οκτω ωρες ημερησιως..
θενξ γκοντ λεω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back