christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και τωρα περνεις απο τον γειτονα, ή... εβαλες δικο σου;;Οταν μου πρωτοέβαλαν internet σπίτι, εθίστηκα υπερβολικά (12ωρο μίνιμουμ καθημερινά, ήταν καλοκαίρι και πήγαινα ακόμα σχολείο, οπότε ήμουν μαμ κακά νάνι και PC). Ούτε διακοπές δεν ευχαριστήθηκα, αφού ανησυχούσα για το κοινό μου (είχα 200,000 page views το μήνα). Μετά έκοψα κάπως, αφού μετακόμισα και δεν είχα λεφτά να πληρώνω λογαριασμούς ΚΑΙ ιντερνετ. Ωσπου ανακάλυψα τη μαγεία του ξεκλείδωτου wi-fi του γείτονα! Βέβαια και πάλι ήμουν δουλειά 1, σχολείο, δουλειά 2, ιντερνετ + φαί, (έξοδος) ύπνος για αρκετό καιρό. Αργότερα σχεδόν ξέκοψα και τώρα τελευταία φτου κι απ'την αρχή. Μας βλέπω στο μέλλον να έχουμε κοινότητες απεξάρτησης. Αλλά δε βαριέσαι, αφού το ευχαριστιόμαστε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

thomas l.
Τιμώμενο Μέλος

και τωρα περνεις απο τον γειτονα, ή... εβαλες δικο σου;;![]()
με ενα backtrack μπορεις να σπασεις κανα δικτυο και να μην εχεις δικο σου.Δυστυχώς δικό μου και αναγκαστικά τον παλιοκλέφτη τον ΟΤΕ γιατί εδώ δεν εχει κάλυψη κανείς άλλος.![]()
ον τοπικ:
καθομαι στο πσ πολλες-πολλες ωρες. ας μην πω ποσες καλυτερα

καθομαι στο πσ πολλες-πολλες ωρες. ας μην πω ποσες καλυτερα![]()

btw
βλεπω δεν ψήφισε κανεις μια ωρα, ατακτα παιδια!!

thomas l.
Τιμώμενο Μέλος

η σχολη μου δικαιολογει τις πολλες ωρες που καθομαι στο πσντροπή σου!
btw
βλεπω δεν ψήφισε κανεις μια ωρα, ατακτα παιδια!!..............................
![]()

pantelis1992
Νεοφερμένο μέλος

wonderfool
Νεοφερμένο μέλος

padrino
Νεοφερμένο μέλος

Πόσες ώρες την ημέρα θεωρείτε ότι είναι φυσιολογικό να είναι κάποιος συνδεδεμένος ή μπροστά στον υπολογιστή και να σερφάρει;
Εσείς πόσες ώρες την ημέρα είσαστε στο ίντερνετ και τι κάνετε στο ίντερνετ, για τι το χρησιμοποιείτε;
Εγώ είμαι τουλάχιστον 3 ώρες την ημέρα και λόγω δουλειάς συχνά και περισσότερο.
Σημείωση Συντάκτη:Οι αναρτήσεις #29-32 προήθαν έπειτα απο συγχώνευση με το θέμα:"Ιντερνέτ στην καθημερινότητα"
Zed
Διάσημο μέλος

morphine
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω το χρησιμοποιω κυριως για ενημερωση, να δω καμια σειρα/ταινια και να στειλω μηνυμα σε κανεναν φιλο μου...Μπορει να κατσω 10 λεπτα μπορει και 4 ωρες..αναλογα..
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αλλο για μενα να ειμαι 3 ωρες την ημερα στο internet που δεν σχετιζετε με δουλεια αλλα με διασκεδαση και αλλο για καποιων που κανει μια ερευνα λογο δουλεια και μπορει να ειναι και 8 ωρες την ημερα στον internet...
Και επισης, αλλο το να εισαι στο fb, αλλο να σερφαρεις σε fora και αλλο να κανεις κατι αλλο....
Guest 209912
Επισκέπτης

Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.