Niyia
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Είναι σαν μου λες ότι προτιμάς τα Video Games να τα παίζεις χωρίς anti-aliasing.Εγώ έχω standard και δεν βρίσκω λόγο γιατί να το κάνω Cleartype. Στο creartype τα γράμματα μου δίνουν την εντύπωση ότι θολώνουν...
Αν έχεις tft , ενεργοποίησε το. Και αν μετά από δύο μέρες προτιμάς το standard έλα και φτύσε με

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Επίσης δες αυτό:
Και πες μου ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που είπα. Τα γράμματα γίνονται πιο blurred με την ίδια αντιστοιχία...The anti-aliasing filter essentially blurs the image slightly in order to reduce resolution to below the limit of the digital sensor (the larger the pixel pitch, the lower the achievable resolution at the sensor level).

Σε στατική εικόνα λοιπόν, αυτό με ενοχλεί!
Subject to change
e-steki.gr Founder

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Tsipouro
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou
Διάσημο μέλος

Δε μάρέσει η στρογγυλοποίηση στα γράμματα. Είμαι άγρια εγώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.