Πόσοι από εσάς έχετε Cleartype;

Ποια μέθοδο στρογγυολοποίησης των άκρων των γραμματοσειρών έχετε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 31)
  • None

Ψήφοι: 1 3,2%
  • Standard

Ψήφοι: 14 45,2%
  • Cleartype

Ψήφοι: 15 48,4%
  • Κανένα από τα τρία :worry:

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν μπορώ να προσδιορίσω :redface:

Ψήφοι: 1 3,2%

Niyia

Διάσημο μέλος

Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορευτής. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα.
Cleartype

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.041 μηνύματα.
Εγώ έχω standard και δεν βρίσκω λόγο γιατί να το κάνω Cleartype. Στο creartype τα γράμματα μου δίνουν την εντύπωση ότι θολώνουν...
Είναι σαν μου λες ότι προτιμάς τα Video Games να τα παίζεις χωρίς anti-aliasing.

Αν έχεις tft , ενεργοποίησε το. Και αν μετά από δύο μέρες προτιμάς το standard έλα και φτύσε με :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα.
Δεν έχω tft, έχω crt και επίσης λέγεται Anti-aliasing :P

Επίσης δες αυτό:
The anti-aliasing filter essentially blurs the image slightly in order to reduce resolution to below the limit of the digital sensor (the larger the pixel pitch, the lower the achievable resolution at the sensor level).
Και πες μου ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που είπα. Τα γράμματα γίνονται πιο blurred με την ίδια αντιστοιχία...;)

Σε στατική εικόνα λοιπόν, αυτό με ενοχλεί!

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.
Λολ εγώ πάντως δεν το έκανα το θέμα για να το αλλάξετε, αλλά για να δω τι έχετε. Μην παρασύρεστε από τις σειρήνες (aka Πάνος) :P

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.791 μηνύματα.
Μόλις έβαλα cleartype. Χουχου, τόσους μήνες ούτε που το 'ξερα. :P

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα.
εγω παντως στανταρντ εχω...:whistle:

Bill_1992

Περιβόητο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα.
Κι εγώ cleartype νομίζω

T_Chameleon

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα.
Standar το cleantype μου φαίνεται θόλο

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.041 μηνύματα.
Και όμως, αν το συνηθίσεις είναι πιο άνετο

Tsipouro

Διάσημο μέλος

Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα.
Έχω standard είναι κακό; :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nininaou

Διάσημο μέλος

Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα.
Γιατί έχω cleartype; Με ρώτησε κανείς αν το θέλω; :worry:

Δε μάρέσει η στρογγυλοποίηση στα γράμματα. Είμαι άγρια εγώ. :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...