Τα λέει όλα το θέμα.
Πόσοι είστε μόνοι στη ζωή;
Είναι από επιλογή;
Δεν έχετε ανάγκη για μία σχέση;
Δεν έχετε χρόνο για μία;
Δε γουστάρετε σχέσεις;
Έχετε σχέση και τολμάτε και να απαντάτε;
Ούτω καθεξής!
Και ύστερα από μία ευγενική παρατήρηση:
Εγώ δεν έχω σχέση αλλά φυσικά ΔΕΝ ψάχνω κάποιον από εδώ μέσα!
Γέλασα πολύ με αυτή την παρατήρηση!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λες να είναι κακό?
io-io
Διάσημο μέλος

Δεν φανταζομαι να τον πειραξει τον Πειρατη, και μενα μου φανηκε αστειο!
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Θέλω να κάνω σχέση και είμαι άνθρωπος που λειτουργώ καλύτερα όταν είμαι ερωτευμένη. Αλλά από την μία φοβάμαι να εμπιστευτώ από την άλλη είμαι αρκετά particular στο θέμα άντρες.
Vkey
Επιφανές μέλος

Το 2ο...
Ο λόγος; Κάποια τεχνικά προβλήματα που δεν μας επιτρέπουν να βρεθούμε σύντομα και αυτό με την απόσταση που δεν υπάρχει λύση δεν την αντέχω....
Μου την δίνει...βασικά μου την δίνει που από το να συζούσε φτάσαμε στην άλλη άκρη...και μην ακούσω για το ότι οι αποστάσεις έχουν εκμηδενιστεί... νι το ξέρω...απλά δεν μπορούμε με τίποτα όμως νωρίτερα από Σεπτέμβρη

Συν ότι όταν ξεκίνησε αυτή η σχέση δεν την είδα ποτέ ως σχέση γιατί δεν ήμουν σε φάση σχέσης και απλά έγινε σχέση γιατί άφησα τον εαυτό μου να παρασυρθεί και να πω οκ...δεν τελειώνουμε τώρα που φεύγω συνεχίζουμε και όπου μας βγει...ενώ ποτέ δεν το είχα στο μυαλό μου και δεν ήξερα καν αν όντως το ήθελα...
Και μετά την ψυχανάλυση...ας απαντήσει ο επόμενος

Κι εγώ λειτουργώ στη ζωή καλύτερα νομίζω ως ερωτευμένη.
Πιστεύω επίσης ότι ύστερα από τις κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες έχω μάθει να λειτουργώ καλύτερα σε μια σχέση, να την κρατάω ζωντανή για πιο πολύ και να ερωτεύομαι πιο όμορφα.
Τη λύση δεν την έχω βρει ακόμη πάντως.
Την underwater εννοουσα!
underwater
Περιβόητο μέλος

Και στην πρόσφατη σχέση που ανέφερα πιο πάνω δεν ήμουν εγώ αυτή που την έκανε.
Νομίζω πως πια στα 26 μου είμαι έτοιμη να δοθώ συναισθηματικά, αλλά όπως είπα είμαι περίεργη. Δηλαδή αυτά που ζητώ μπορώ να τα βρω αλλά δύσκολο. Δυστυχώς πολλοί ενοχλούνται με μια ανεξάρτητη κοπέλα και μάλιστα ένας μου είχε πει ότι θα μείνω μόνη μου.

roumana
Διάσημο μέλος

Δεν είμαι κακιά, απλά μου φάνηκε αστείο!
Λες να είναι κακό?
Πειρατή…μπορείς να κάνεις κώμα, να κατέβεις εκλογές… θα έχεις αρκετούς να σε ψηφίσουν με την διασημότητα που απόκτησες εδώ…

Πέραν από την πλάκα… καλώς μπήκε ξεχωριστή επιλογή… ο πειρατής αντιπροσωπεύει τους άντρες που δεν θέλουν την δέσμευση της σχέσης γενικά, ενώ θέλουν να έχουν(και έχουν) «σχέσεις» με το ωραίο φίλο.…
εννοείτε ότι το όνομα του είναι συμβολικό στο poll…

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

(και δεν ξερω αν μοιαζει με το ειμαι αλκοολικος και ειμαι καλα, αλλα ειμαι και μπεκρης και ειμαι καλα! )

Πλάκα, πλάκα, άρχισα να νιώθω λίγο pathetic με το τόπικ που άνοιξα!
tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

Πλησιαζει περισσοτερο στην κατασταση μου νομίζω...
Θέλω καποια απλα δεν γίνεται να είμαστε μαζί οποτε απο οτιδήποτε αλλο έχω γνωρίσει τελευταια δεν ενθουσιαζομαι για να κάνω σχέση παρα μόνο για επιπόλαιες καταστασεις και ανάλογα με τα κέφια....
Βασικά έχω βαρεθεί να αρέσω σε δεσμευμένες οποτε κανω ενα καλοκαιρινό διαλειμα με ηλιοθεραπεία

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

*marouli*
Πολύ δραστήριο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Όμως για να είμαι ειλικρινής, μερικές φορές σκέφτομαι πως οι σχέσεις με την κλασσική έννοια του όρου (δεν έχω μία τέτοια τώρα) είναι πολύ κουραστικές.. και δεν ξέρω αν θα άντεχα μία τέτοια ξανά. Δεν θέλω καν να αποκαλώ αυτό που έχω "σχέση" - με πνίγει αυτή η λέξη και μόνο που την βλέπω!
Poniro Ksotikouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν έχω σχέση γιατι δεν με ενδιαφέρει καποια
Πλησιαζει περισσοτερο στην κατασταση μου νομίζω...
Θέλω καποια απλα δεν γίνεται να είμαστε μαζί οποτε απο οτιδήποτε αλλο έχω γνωρίσει τελευταια δεν ενθουσιαζομαι για να κάνω σχέση παρα μόνο για επιπόλαιες καταστασεις και ανάλογα με τα κέφια....
Βασικά έχω βαρεθεί να αρέσω σε δεσμευμένες οποτε κανω ενα καλοκαιρινό διαλειμα με ηλιοθεραπεία![]()
Και εγώ κάτι τέτοιο..
Θέλω κάποια με κάποιο τρόπο και δεν γίνεται, και γενικά θεωρώ τους περισσότερους ανθρώπους βαρετούς ή αδιάφορους

io-io
Διάσημο μέλος

Εγώ θέλετε να απαντήσω τώρα;
Όμως για να είμαι ειλικρινής, μερικές φορές σκέφτομαι πως οι σχέσεις με την κλασσική έννοια του όρου (δεν έχω μία τέτοια τώρα) είναι πολύ κουραστικές.. και δεν ξέρω αν θα άντεχα μία τέτοια ξανά. Δεν θέλω καν να αποκαλώ αυτό που έχω "σχέση" - με πνίγει αυτή η λέξη και μόνο που την βλέπω!
Σχεσεις με την κλασσικη εννοια του ορου as in αποκλειστικοτητα?
zarathustra
Εκκολαπτόμενο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.