Rempeskes
Επιφανές μέλος

Πόσοι από σας είστε χωρίς σύντροφο;
Eγώ γμτ
έχω χάσει όλα τα συντρόφια της αριστερής νιότης

σκατά
ΣΚΑΤΑ
* * *

Στο τραπέζι που τα πίνω
λείπει το ποτήρι σου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

ποτε δεν ειναι αργα για μια αλλαγη!!ισως για να αλλαξεις μια κατασταση να πρεπει να την βιωσεις πρωτα...Eγώ γμτ
έχω χάσει όλα τα συντρόφια της αριστερής νιότης
![]()
Σπουδές και μεταπτυχιακά, μισθοθηρία και μπλοκάκια παροχής υπηρεσιών, κόντρα ξύρισμα και αραιά μαλλιά και μπυροκοιλιές, γάμοι και παιδιά και καρριέρες και αηδίες
σκατά
ΣΚΑΤΑ
γίναμε αυτό που θέλαμε να αλλάξουμε
* * *
![]()
Στο τραπέζι που τα πίνω
λείπει το ποτήρι σου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στρουφιτα
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλλα τελος παντων.Δεν εχω σχεση και δεν προκειται
να εχω για τουλαχιστον 2-3 χρονια.
Αυτο ελειπε κι ολας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DimitraKapa
Νεοφερμένο μέλος

Εγω δεν νομιζω οτι χρειαζεται να απαντησω
αλλα τελος παντων.Δεν εχω σχεση και δεν προκειται
να εχω για τουλαχιστον 2-3 χρονια.
Αυτο ελειπε κι ολας.
Γιατί αν επιτρέπεται?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

orange crush
Δραστήριο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

orange crush
Δραστήριο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Eπομένως συμφωνούμε στ' ότι δεν είναι δυνατόν να απαντηθεί αυτή η ερώτηση, εκτός κι αν το θέμα λειτουργεί σαν ημερολόγιο: σήμερα έχω σχέση , αύριο δεν έχω...![]()
Ναι. Από ότι κατάλαβα το νόημα του νήματος είναι η περιστασιακή περίοδος και όχι η μονιμότητα ή η συγκεκριμένη περίοδος που θα απαντήσει κάποιο μέλος σε ποια κατάσταση βρίσκεται. Απλά είναι πιο «Βαλεντίνικο» και αποδεκτό για την κοινωνία μας, να λέει κάποιος-α ότι είναι σε σχέση.
orange crush
Δραστήριο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

orange crush
Δραστήριο μέλος

mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος

orange crush
Δραστήριο μέλος

Παιδιά το θεωρείτε φυσιολογικό σε ηλικία 18 χρονών να μην υπάρχει καμία εμπειρία στον ερωτικό τομέα (σε σχέσεις γενικά) ;![]()
Aπόλυτα...Αν εσύ δεν έχεις νιώσει έτοιμη ακόμα για να κάνεις σχέση , δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεσαι ή να αναγκαστείς να κάνεις κάτι βιαστικά, απλά για να αποδείξεις κάτι σε κάποιους. Το θέμα είναι να αισθάνεσαι εσύ καλά...

mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος

Aπόλυτα...Αν εσύ δεν έχεις νιώσει έτοιμη ακόμα για να κάνεις σχέση , δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεσαι ή να αναγκαστείς να κάνεις κάτι βιαστικά, απλά για να αποδείξεις κάτι σε κάποιους. Το θέμα είναι να αισθάνεσαι εσύ καλά...![]()
Και εγώ έτσι το βλέπω απλά είναι κάπως περίεργο,άβολο και κάποιες φορές πιεστικό να βλέπω συνομιλήκους μου να έχουν προχωρήσει σε σχέσεις και τις έχουν ''ολοκληρώσει''. Συχνά σε συζητήσεις που τυχαίνει να είμαι μπροστά σχετικά με το αν και κατα πόσο απολαμβάνουν την ερωτική επαφή φίλοι μου στη σχέση τους κλτ νιώθω ότι έχω μείνει λίγο πίσω.Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ...

orange crush
Δραστήριο μέλος

Και εγώ έτσι το βλέπω απλά είναι κάπως περίεργο,άβολο και κάποιες φορές πιεστικό να βλέπω συνομιλήκους μου να έχουν προχωρήσει σε σχέσεις και τις έχουν ''ολοκληρώσει''. Συχνά σε συζητήσεις που τυχαίνει να είμαι μπροστά σχετικά με το αν και κατα πόσο απολαμβάνουν την ερωτική επαφή φίλοι μου στη σχέση τους κλτ νιώθω ότι έχω μείνει λίγο πίσω.Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ...![]()
Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ βρίσκομαι στην ίδια θέση μ' εσένα...Αλλά , απλά τους γράφω και το αντιμετωπίζω με χιούμορ, Η ζωή είναι δική μου, το σώμα είναι δικό μου και η καρδιά είναι δική μου. Δεν μπορεί κανείς να μου πει πώς θα τα χειριστώ. Προτιμώ να είμαι μόνη μου , παρά σε μία σχέση που δε θέλω, απλά για να λέω ότι έχω σχέση ή ότι έχω εμπειρία ... Έχουμε όλη τη ζωή μπροστά μας για να κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα. Δε χρειάζεται να βιαζόμαστε ή να πιεζόμαστε ,αν δεν το θέλουμε...

Deco
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδιά το θεωρείτε φυσιολογικό σε ηλικία 18 χρονών να μην υπάρχει καμία εμπειρία στον ερωτικό τομέα (σε σχέσεις γενικά) ;![]()
ειναι απολυτα φυσιολογικο,μπορει καποιος να μην εχει βρει κατι που να ταιριαζει η να μη τον ενδιεφερε.εγω δε θελω να ξανακανω σχεση προς το παρων επειδη πιεστηκα αρκετα στη προηγουμενη,μετα και αν βρεθει κατι που αξιζει βλεπουμε

nPb
Επιφανές μέλος

Και εγώ έτσι το βλέπω απλά είναι κάπως περίεργο,άβολο και κάποιες φορές πιεστικό να βλέπω συνομιλήκους μου να έχουν προχωρήσει σε σχέσεις και τις έχουν ''ολοκληρώσει''. Συχνά σε συζητήσεις που τυχαίνει να είμαι μπροστά σχετικά με το αν και κατα πόσο απολαμβάνουν την ερωτική επαφή φίλοι μου στη σχέση τους κλτ νιώθω ότι έχω μείνει λίγο πίσω.Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ...![]()
Για να καταλάβω, ζεις σε κοινόβιο;

GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος

mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για να καταλάβω, ζεις σε κοινόβιο;Από πότε η ιδιωτική σου ζωή θα πρέπει να είναι ταυτόσιμη και ταυτόχρονη με των άλλων; Υπάρχουν νομίζω και κάποιες λεπτές γραμμές.
![]()
Εννοείται ότι δεν χρειάζεται ή δεν πρέπει να είναι ταυτόσιμη.Αυτό που λέω είναι ότι η δική μου η ζωή επηρεάζεται σε ένα βαθμό από αυτή των συνομιλήκων μου και γενικότερα από ολόκληρο το κοινωνικό μου περιβάλλον.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.