KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος

Εννοείται ότι δεν χρειάζεται ή δεν πρέπει να είναι ταυτόσιμη.Αυτό που λέω είναι ότι η δική μου η ζωή επηρεάζεται σε ένα βαθμό από αυτή των συνομιλήκων μου και γενικότερα από ολόκληρο το κοινωνικό μου περιβάλλον.![]()
Ειναι κριμα να χανεις τον ερωτα! Γιατι πιστευεις δεν εγινε μεχρι τωρα? Δε σ αρεσε κανενας ή κομπλαρεις?
mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειναι κριμα να χανεις τον ερωτα! Γιατι πιστευεις δεν εγινε μεχρι τωρα? Δε σ αρεσε κανενας ή κομπλαρεις?
Να σου πω την αλήθεια έχω καταλάβει ότι είμαι πολυ απαιτητική με τους ανθρώπους και γενικά στη ζωή μου.Εχουν υπάρξει φορές που κάποιος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για εμένα (όχι πολλές βέβαια) αλλά επειδή εμένα δεν με τράβαγε καθόλου ούτε ερωτικά ούτε καν φιλικά φυσικά δεν ανταποκρίθηκα.

Επιπλέον είμαι της άποψης ότι για να αγαπήσεις ένα άνθρωπο πραγματικά πρέπει να τον γνωρίζεις αρκετά καλά.Δηλαδή να έχει υπάρξει στο παρελθόν ένα διάστημα στο οποίο θα έχουμε χρόνο να γνωριστούμε,να γίνουμε φίλοι μετά ίσως και να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω.
Είμαι μάλλον απο τις κοπέλες που περιμένουν το ''πρίγκιπα'' που απ ότι φαίνεται κάπου χάθηκε στον δρόμο.

GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=PNouhsseTA4
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος

Να σου πω την αλήθεια έχω καταλάβει ότι είμαι πολυ απαιτητική με τους ανθρώπους και γενικά στη ζωή μου.Εχουν υπάρξει φορές που κάποιος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για εμένα (όχι πολλές βέβαια) αλλά επειδή εμένα δεν με τράβαγε καθόλου ούτε ερωτικά ούτε καν φιλικά φυσικά δεν ανταποκρίθηκα.
Επιπλέον είμαι της άποψης ότι για να αγαπήσεις ένα άνθρωπο πραγματικά πρέπει να τον γνωρίζεις αρκετά καλά.Δηλαδή να έχει υπάρξει στο παρελθόν ένα διάστημα στο οποίο θα έχουμε χρόνο να γνωριστούμε,να γίνουμε φίλοι μετά ίσως και να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω.
Είμαι μάλλον απο τις κοπέλες που περιμένουν το ''πρίγκιπα'' που απ ότι φαίνεται κάπου χάθηκε στον δρόμο.![]()
Εισαι απαιτητικη με τους ανθρωπους και θα απογοητευεσαι. Παντως ειναι λογικο να νιωθεις καπως που δεν εχεις προχωρησει εν σχεσει με τις φιλες σου, δεν ειναι κατι παραλογο ο προβληματισμος αυτος. Εσενα σου αρεσε καποιο αγορι ολα αυτα τα χρονια?
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Βεβαια...οι στιγμες που περνω σημερα με τον Ανθρωπο μου ειναι ασυγκριτες... η ευτυχια και ορεξη που μου δινει η σχεση μου για εξελιξη ειναι ασυγκριτη. Η υπαρξη αγαπης δε συγκρινεται με καμμια φαση στη ζωη τελικα... Εχω εχω γεννηθει να μοιραζομαι. Ετσι ολοκληρωνομαι. Το χω καταλαβει πια!.. Γιατι ενω περνουσα τοσο τελεια ελευθερη, παντα κατι ελειπε... δεν ηταν αισθητο, αλλα ορισμενες στιγμες ηταν πολυ εντονη η αναγκη να μοιραστω οσα εχω βιωσει. Τα αποθεματα αγαπης που λεμε... Βεβαια δεν ημουν αδυναμη ή ανασφαλής. Απλως, με επιανε μια ελαφρια μελαγχολια... Λενε οτι ''μελαγχολια ειναι η αγαπη που δεν ξοδευεται'', καπως ετσι ενιωθα κι εγω καμμια φορα... Εκεινες τις στιγμες ομως κατι αλλο αποσπουσε την προσοχη μου, μια τσαντα ας πουμε στη βιτρινα ή ενα τηλ απο τη φιλεναδα - να κλεισω τραπεζι στα μπουζουκια για το βραδυ;- ή ένα νέο πρότζεκτ στη δουλειά κι έτσι αυτομάτως ξεχνιόμουν!
Θελω ομως να πω, πως καθε φαση της ζωης, εφοσον ειναι επιθυμητη-πανω απολα- ειναι πολυ ωραια!
Τα χαλια μαυρα ειναι να θες καποιον και να σαι μπακουρι ή να σαι με καποιον και να μην εισαι χαρουμενος...
Αυτα τα εζησα πολυ νεοτερη για λιγο ευτυχως διάστημα κι ούτε που θέλω να τα θυμάμαι!

Φυσικα, ολα μεσα στην ζωη ειναι και καλο ειναι ολα να τα ζουμε, γιατι πως αλλιως θα διαμορφωσουμε εικονα για το τι θελουμε και το ποιοι ειμαστε και να μαθουμε να διαχειριζομαστε και δυσκολες καταστασεις;
Εμπειριες ειναι αυτα and i like them!

mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εισαι απαιτητικη με τους ανθρωπους και θα απογοητευεσαι. Παντως ειναι λογικο να νιωθεις καπως που δεν εχεις προχωρησει εν σχεσει με τις φιλες σου, δεν ειναι κατι παραλογο ο προβληματισμος αυτος. Εσενα σου αρεσε καποιο αγορι ολα αυτα τα χρονια?
Eίχαν υπάρξει φορές που ένιωσα μια περίεργη,ξαφνική και σχετικά δυνατή έλξη για κάποια αγόρια που όμως πραγματικά κράτησε μερικές ημέρες χωρις βέβαια να συμβεί κάτι (γιατί πέρα απ τα υπόλοιπα είμαι και ντροπαλή

Και όχι μόνο στο σχολείο μου.ΠΑΝΤΟΥΥ

Ελπίζω τώρα που θα αλλάξω παραστάσεις ως φοιτήτρια θα γνωρίσω περισσότερα και πιο ''ενδιαφέροντα'' άτομα.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μυρτω εισαι κλειστος ανθρωπος γενικοτερα? Εσωστρεφης?
Δεν θα έλεγα εσωστρεφής απλά πάντα είχα μια δυσκολία στο να εκφράζω είτε με λόγια είτε με πράξεις αυτά που αισθάνομαι.Αλλά αυτό δεν λέει κάτι θεωρώ.Πολλοί άνθρωποι είναι έτσι.

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Πιστευω πως αυτος που θα σου βγαλει την αναγκη, που θα σου κανει το κλικ, θα ειναι καποιος που θα σε ξεκλειδωσει, θα σε κανει να δεις τα πραματα απο μια αλλη σκοπια, καποιος που θα ασχοληθει πραγματικα μαζι σου. Δεν εισαι η γυναικα-τυπος διεκδικητικος-κυνηγος. Προφανως και ψαχνεις τον πριγκηπα, αλλα θα ειναι καποιος ολτερνατιβ, ενας διαφορετικος απο εσενα. Κατα τη γνωμη μου, αφεσου ανοιχτη στις κοινωνικες συναναστροφες και η τυχη καποια στιγμη θα σου χαμογελασει. Εκει φροντισε να το απολαυσεις. Δεν εχει ερθει η ωρα σου ακομα. Πιστευω ειναι φυσιολογικο!
Οσο για τους αλλους, ειναι λαθος να τους δινεις την απολυτη προσοχη και να παιρνεις μεσα σου οσα σου λενε, διοτι κι αυτοι δεν ξερεις σε τι φαση βρισκονται. Μπορει δλδ μερικες φιλεναδες σου να εχουν κανει σεξ και να ηταν μια μπουρδα τελικα κι εσυ που θα χεις κατα τη γνωμη τους καθυστερησει, να εχεις να θυμασαι μια ζωη. Θελω να πω, η ζωη ειναι δικη σου και το γεγονος οτι δεν κανεις οσα κανει η μαζα, ειναι προς τιμην σου. Ομως να εισαι ανοιχτη στις γνωριμιες, να μην κλεινεσαι!
Road Runner
Νεοφερμένο μέλος

Δεν θα έλεγα εσωστρεφής απλά πάντα είχα μια δυσκολία στο να εκφράζω είτε με λόγια είτε με πράξεις αυτά που αισθάνομαι.Αλλά αυτό δεν λέει κάτι θεωρώ.Πολλοί άνθρωποι είναι έτσι.![]()
Όπως λεει η πλειοψηφία, δε χρειάζεται να νιώθεις ούτε αμηχανία, ούτε κομπλεξ!.
Δε σημαίνει απολύτως τίποτα, κ ούτε εχεις χασει...το τρένο...όποτε εσύ θέλεις προχωράς το αν το έκανες πέρσι ή το κάνεις φέτος δεν αλλάζει τίποτα....απεναντίας η ωριμότητα που αποκτάς θα είναι γενικά υπέρ σου στις σχέσεις...
Καλά κάνεις κ έχεις απαιτήσεις για τον άνθρωπο που θέλεις να έχεις δίπλα σου, κ έτσι να παραμείνεις, κ να μην κάνεις "έκπτωση" σε αυτό...
Απλά θα βάλω μόνο μια μικρή παράμετρο...ο άνθρωπος που θα πάς για εναν καφέ...θα τον συμπαθήσεις κ θα αποφασίσεις να δοκιμάσεις να κάνεις κάποια σχεση μαζί του, ...δε σημαίνει κ οτι θα είναι...ο σύντροφος της ζωής σου!...
Μπορείς σε 1-2 μήνες που πχ καταλάβεις οτι δεν ειναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις, να τερματίσεις τη σχέση κ να πας στον επόμενο....
Γιατί απο απόσταση...δεν μπορείς να γνωρίσεις τον άλλον πραγματικά..μεσα απο τη σχέση θα καταλάβεις αν αξίζει την εμπιστοσύνη κ την αγάπη σου ή όχι...
Εγώ δεν μπορω να απαντησω επι της ουσίας στο ερώτημα γιατί αυτή τη στιγμή...είμαι κ δέν είμαι σε σχέση...και γενικά είναι μπερδεμένη κατάσταση...μάλλον είμαι δεσμευμένος...'η...θεωρητικά τουλάχιστον..σίγουρα είμαι!!!..πρακτικά όμως......

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Όπως λεει η πλειοψηφία, δε χρειάζεται να νιώθεις ούτε αμηχανία, ούτε κομπλεξ!.
Συμφωνώ σε όλα, αλλά ιδιαίτερα στο παραπάνω. Δεν νιώθω κόμπλεξ, επειδή αυτή την περίοδο είμαι μόνη μου. Σε τελική ανάλυση, σ' αυτή τη φάση της ζωής μου δεν έχω την ψυχική διάθεση να κάνω σχέση και δεν αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ γι' αυτό.

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό... τώρα αν έχεις στη ζωή σου αυτόν/ην που σε κάνει ευτυχισμένο είναι σαφώς πολύ καλύτερα και τυχεροί όσοι το ζουν. Αλλά διαφωνώ με την απελπισία των ανθρώπων και κυρίως των γυναικών να βρεθούν σε μία σχέση απλώς και μόνο για να μην είναι μόνοι τους. Ακόμη χειρότερα το να μένεις σε μία κακή σχέση για χρόνια για να μην είσαι το μπακούρι της παρέας.. Πρέπει να κάνουμε καλή παρέα με τον εαυτό μας και να αγαπάμε και τη μοναξιά μας γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς πως τα φέρνει η ζωή..
Νάσια21
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Είμαι μόνη μου , γιατί θέλω να αγαπήσω εγώ πρώτα τον εαυτό μου , και όταν γίνει αυτό , θα κάνω και το βήμα για σχέση![]()
Πολύ καλό και συνειδητοποιημένο αυτό, μόνο πρόσεξε μην "βολευτείς" σε αυτή την κατάσταση (με την έννοια ότι θα σταθεροποιηθείς συναισθηματικά) και μετά διστάζεις να κάνεις το βήμα λόγω comfort zone...
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Μη κλεινεστε στο καβουκι σας σε τετοιες ηλικιες...
Stitchpunk
Δραστήριο μέλος

https://youtu.be/Af-jZUR3ua0
Guest 719211
Επισκέπτης

Ολες θελετε να μαθετε τον εαυτο σας;
Μη κλεινεστε στο καβουκι σας σε τετοιες ηλικιες...
Κάτι τέτοιοι χαλάνε την κοινωνία. Καλά κάνει και προστατεύει τα ήθη και αυτά που πρεσβεύει η θρησκεία μας
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.